9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
insallah bu aciklanma ayak sesidir ya. Iyi dusunmek istiyorum iyi olsun
-
Ben yine etkinlik yapılması taraftarıyım elbet sesimizi duyuyorlardır
-
@halilhy Katılıyorum akşam ortak bir saat belirleyip yapalım
-
Siteye giremeyince acaba açıklanır mı diye düşündüm ama açıklanacak olsa da illaki bir duyum gelirdi diye düşünüyorum
-
@black Bellide olmaz hocam.Dile kolay 88. gündeyiz.Artık hergün son gün gibi heyecanlanmamız normal.
-
SGK bizi unuttu ya da önemsemiyor
-
Sonuç açıklama sayfasına girilmiyor? 2000 yılında değiliz ama bi ümitlendim sonuçları yükledikleri için mi böyle oldu?
-
https://uyg.sgk.gov.tr/sinavsonuc/TcnoAra.do
Ben linki şuraya atıyım da açıklandı sanıp heyecanlanmayın. Bana da sövmeyin -
@samet06
bu link çalışıyor https://uyg.sgk.gov.tr/sinavsonuc/YonlenenSayfa.do -
Keşke memurlar.net bir kez daha haber yapsa , hep taşeron ile alakalı haber yapıyor
-
Şu an aldigim bilgiyi aktarmak istiyorum sizin gibi bekleyen ve gergin biri olarak liste hazirmis ve başkandan gelecek yayinlayin talimati bekleniyor ( bakan onaylamış yani ) tabi baskan ne zaman derse artik özellikle belirteyim baskana kaldi ister bugün der ister yarina umarim bu hafta biter hakkimizda hayirlisi olsun
-
@brzezinski kardeş ciddi misin bu ciddi bi bilgi
-
@brzezinski biliyordum bunun bir gösterge olduğunu
-
@brzezinski kaynak ne kadar güvenilir..
-
@fişek-morgen link gidip geliyor kardeşim. samet arkadaş haklı.
-
@hayde35 kardeşim ben de tukenmekte olan biriyim beklemekten sagolsun bir dostum tanidigindan bilgi almasini rica etti tabi bi daha belirteyim baskana kalmis ister haftsya kalir ister bugun yarin ne olacagini bilemeyiz
-
@black bende de girmiyor sisteme hayırdır inşallah
-
@staticman insan kaynaklarindan elde edilen bilgi kardeşim
-
linkler sağlam arkadaşlar
-
Kardeşlerim artik dedigim gibi bu hafta mi yayinlayin der haftaya mi kalir bi netlik yok zaten onu söylemek hayal satmak olur Bize düsen baskanimizi twittterda tweetler atmak