9 Oca 2018 17:48

@mağdurum başkanın bir açıklama yapacağını düşünmüyorum direk açıkladık diye mesaj atacaktır. Neden derseniz 7. promosyonda çok daha aktif olarak cevap veriyormuş ama bu başkanın bugün açıklıyoruz deyip ileri bir tarihte açıklanması ile millet başkana yüklenmiş tabi ben o promosyonda mülakata girmediğim için tam bilmiyorum. 8.promosyonda da çok zor açıklama yaptırabildik hatta başkan açıklama yaptıktan sonra da sürecin başkanın inisiyatifinde olduğunu düşündüğümüz için "başkan az kaldı diyeli xx gün oldu vs" şeklinde yüklendik bence şuanda başkan bir açıklama yapmaktan kaçınacaktır.

Söylenenlere göre süreç daha çok bakanlığın elinde ve oradan "listeleri haftaya yollayacağız" diye bir bilgi gelse bile başkan "haftaya açıklayacağız" şeklinde açıklama yapmaktan kaçınacaktır sonuçta bunun bir kesinliği yok ve açıklanmazsa başkan arada kalacak birde bizi boşuna ümitlendirmek istemediğini düşünüyorum kısacası sütten ağzı yanmış yoğurdu üfleyerek yiyecektir. Ne zaman açıklama yapabilir derseniz liste kesin olarak sgk ya ulaşmıştır o zaman derki arkadaşlar yetişirse bugün yetişmezse yarın sabah namazına müteakiben açıklıyoruz 🙂

Bir de bu yeni bakandan çok umutluydum ama ondan da bir şey olmadı. İibf mezunu o bizden biri dedik, kadındır bu konularda hassas ve duyarlı olur dedik ama hiç bir farkı olmadı gitti seçim yatırımı olan taşerona kadroya yoğunlaştı. Tamam onlarda önemli ama 3 aydır mülakat sonucunu öğrenemeyen gençler varken bizi bu kadar da görmezden gelmemesi gerekirdi.