9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@sirius Mithatpaşada bulunan il müdürlüğüne gidin orda çalışıyorlar.
-
@sirius Kızılaydaki denetim binası konur2 sokak
-
Umutlarımız haftaya kaldı
-
@denetcii hemen yelkenleri suya indirme
-
@ilkhedefsgk keşke bugün açıklansa da kimseden haber yok bunaldım vallaha
-
@denetcii kardeşim kimler bunalmadı ki Millet yürüyen barut gibi küçük bir kıvılcımda patlayacak... Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin önemli olan o. Bizim promosyonu yoran şey sayın bürokratların her hangi bir durum açıklaması yapmaması. 1 ay sonra de 2 ay sonra de ama bir şey söyle ama yok
-
@ilkhedefsgk aynen öyle hayırlısı olsun kafam kaldırmıyor artık:)
-
@denetcii halinden belli twitter etkinliği de bizim promosyonda etki etmiyor. nasıl bir promosyondayız kardeşim
-
@ilkhedefsgk Biz tweet atıyoz sayın başkan Elazığ'da temel atma töreninde:)
-
@denetcii
-
24 aralıktaki adli yargı sınavı bile açıklandı. Bizim SGK daha uyusun.
Üstelik çok düşük puanlarla mülakata gidiyorlar. -
Gençliğimizi soldurdular..
Yaptığım hiç bişeyden keyif alamaz oldum.
Bugün de açıklanmayacak gibi.
Pazartesi mesaiye devam artık..
Önümüzdeki haftadan çok umutluyum hayırlısı. -
@staticman Bende umutluyum hocam ama artık kafayı yemek üzereyim belirsizlik , aile baskısı hatta ne baskısı tribi kimse seni adam yerine koymaz.Açıklanmadı dediğimde 'adamı yalancı yerine mi koyuyorsun la sen' tarzı bir gülüş bıktım usandım artık yeter biri ses versin SESSSSSS.
-
@furkitofaso Hocam sen hala Şubat olarak mı düşünüyorsun ?
-
Hocam şubat nedir yani duyunca içim bulanıyor yer yerinden oynuyor
-
@harristodaro Hocam görünen köy kılavuz istemez derler. Maalesef iş oraya doğru gidiyor. Ama Şubatı geçmez o kesin.
-
Gelecek hafta cumadan umutluyum
-
@slutskyy şubatı geçmez mi kesin şaka gibi nelere alıştırıyor sistem bizi vay arkadaş kafayı yememek elde değil
-
@harristodaro Hocam ben ciddi manada kafayı yedim. Gerçekten buradaki arkadaşlar da öyle. Özellikle damarına basıyorum milletin. AÇIKLANMAZ şöyle olmaz böyle olmaz diye. Bir tane Allah'ın kulu da bana kızıp niye moralimizi bozuyorsun demedi. Çok ilginç. Arada beni LİNÇ EDİN! HIRPALAYIN ÖRSELEYİN BENİ
-
İleride karar merciilerine gelecek kardeşlerime tavsiyem şudur yönetişime önem verin.Empati yapın ve hayatının daha baharındaki insanları kendi görev yaptığınız kurumlardan soğutmayın.Bir mülakat yapıp 3.5ay adayları bekletmeyin.Kızıma söylüyorum gelinim sen anla