9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Bir ön güvenlik soruşturması yapıyorlarsa eyvallah, anlarım. Boşa bekliyorsak vay halimize.
Ama makul sürenin dolduğunu, en geç bu ay bitmeden sonuçların açıklanacağına inanıyorum. -
@brzezinski Hocam bilgi mi alıyorsunuz bir yerden ?
-
Burada her gün aynı muhabbet dönüyor artık farkında mıyız? Bence bu sayfaya yazmak yasaklansın. İnsanlar kafayı yedi artık ben de dahil. Bizi bu hale getirdiler. Yazıklar olsun.
-
Arkadaşlar haftaya açıklanacak allahın izniyle
-
@Slutskyy gerek eski duyumlarim gerek son paylasılan duyumlar yazilanlardan yaptigim çıkarım kardeşim degerlendirme bittigi an guzel haber yakindir
-
@doktortilki Forumdaki ilt iletiniz için gayet iddialı oldu bu
-
@luthor kardeşim Sen de pusuda gibisin
-
@brzezinski Öyleyim valla dostum.Gözümüz kulağımız burada.O açıklandı yazısını görmek istiyorum artık.
-
Arkadaşlar bi sey ortaya atıyorsaniz kaynagini da yaziniz. Su gün aciklancak diyip gidiyosunuz neye göre kime gore, kim nedi, nerde dedi, nasi dedi guvenilir midir nedir nedir nedir yani.
-
Dostum bende aylardır bekliyorum bi nebze rahatlatmak icin aldigim duyumu sizlerle paylastim. Evet ilk yorumum duyumumu paylasabilmek icin uye oldum.
-
@doktortilki Hoş geldin hocam.
-
@doktortilki hocam duyum bakanlıktan mı kurumdan mı acaba hoşgeldin bu arada
-
@yunni61 bakanlıktan
-
@doktortilki tesekkur ederiz düşündüğünüz için inşallah biter
-
@doktortilki hadi inşallah o zaman
-
@doktortilki Ne diyim vallaha kardeşim inşAllah doğrudur dediklerin
-
İnsallah yalanci cikmayiz aciklanirda kurtuluruz su dertten. 3 ayda 3binkere sgknin duyurularıni gormekten migdem bulandi.
-
su an hungur hungur agliyorum.insallah aciklanir haftaya
-
@doktortilki Ah o bedeli ödenecek ilaçlar listesi yok mu ömrümüzü çürüttü
-
@doktortilki Benim anlayamadığım listenin bakanlıkta olduğunu burda herkes biliyor Zaten ama bakanın haftaya imzalayıp da listeyi yollayacağını bilmek büyük bir iddiadır. Bunun İçin dayanağınızın ismini değil ama en azından mevki veyahut makamını (kısmen de olsa) söylerseniz daha mantıklı olur.
Diğer türlü sahadan forumuna dönüşüyor burası.