9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Birisi başkanda diyor, diğeri bakanda ve bu ay açıklanamayacağını söylüyor. İyi de kardeşim hangisi doğru, kaynaklarınız mı bizimle dalga mı geçiyor
-
Ya rabbim bizi bu belirsizlikten kurtar hakkımızda hayırlısını eyle bize bolca sabrından hediye eyle...
-
Vallaha ocak sonu diyen arkadaş bana kızacak ama bence baya baya sallıyor kusura bakmasın.Duyumlarınız kesin değilse foruma girip insanların morallerini bozmayın.Etkinliklere devam edelim arkadaşlar ne kadar bastırırsak süreç o kadar hızlanır.
-
Ay deli olcam girmicem buraya diyorum yine yarım saatte bir giriyorum. İyice işim şişti.
-
Allah rızası için artık kimse bir şeyler duymasın.
-
@denetcii ben de açıkcası inanmıyorum ve inanmakta istemiyorum ocak sonu nedir ya daha koskoca ay var önümüzde. Liste başkanda denilene inanıp tweetlere devam ediyorum!
-
Müsteşar ve Müsteşar Yardımcılarının twitter hesapları yok mu? Biraz da onlara yazsak.
-
Arkadaşlar bu kadar takilmayalim burada duyumuna tek inanmamız gereken kişi bence @paretowilfredo gerisi gözönünde bulundrulsa da itimat edilmemeli zannımca. Onun da duyumu birçok arkadaşımızla ortak kanaat olduğundan bu hususta hareket etmek gayet yerinde olacak.
-
Arkadaşlar bugüne kadar etkinliklere ben de elimden geldiğince katıldım ama düşününce sonuçta bu sınavı 4 te 3 ümüz kazanamayacak. Burada o kadar uğraşıyoruz ama dile kolay 900 kişi yani çoğumuz kazanamayacağız. Bu kadar bekleyiş bu kadar çaba sonrası birçoğumuz için hüsran olacak önümüzdeki sınavlar için demoralize edecek çoğumuzu. O yüzden bırakın da ne zaman isterlerse açıklasınlar biz yine dersimize bakalım. Zaten her şeyin suyu çıkmış okyanusta kulaç atmaya çalışıyoruz boşuna
-
duyum falan yok sadece yazmak istedim uzun oldu kusura bakmayın hatta okumaya değer dahi olmayabilir;)
geçen hafta açıklanacağına fazlaca inanmıştım. son gün özellikle başkandan herhangi bir açıklama ya da ne bileyim" 9.promosyon denetmen yardımcılığı " ya da bu kelimelerden birini dahi telaffuz etmesini bekledim. girdiğimiz mülakat hayal ürünü gibi gelmeye başladı. ve o gece panik atak belirtilerimi hissettim. kendimi sakinleştirdikten sonra (ki bu hiç kolay olmuyor bilen bilir) takip etmemeye karar verdim bu sabaha kadar. az önce yine aynı sıkışmayı hissettim. ve bu son artık. herkes bir yerlerden duyum alıyor asla tenkit etmiyorum kimseyi ben de alsam paylaşırdım belki. ama ben alamıyorum. duyum nasıl alınır onu da bilmiyorum. herkesin çekingen olması -asla net olmamakla birlikte gibi ifadeler kullanması çok değersiz hissettiriyor. 88 gün oldu yetkili kimse net bilgi vermiyor(yılbaşından sonra denen bir tweet haricinde) ve duyumlar birbirini tutmuyor.akışına bıraktım ve yazmak istedim o kadar tekrar kusura bakmayın. ev kızı olma yolunda ilerliyorum delirmeden not düşmek istedim
umarım herkesin gönlüne olur ve olmayanlar içinde hemen başka bir kapı açılır. -
Hani nerdesiniz etkinlik için
-
@pershing hocam dur şimdi ortalık karışık, onu sgk müfettişlik başlığına yaz bence
-
@nfs dostum denetmenliği bekliyorum bende herkes gibi ama diğer sınavlara çalışmaya başlamam gerekiyor
-
Bakiyorum da hemen hedeften kayma var arkadaslar süreç baskanda artik ne kadar kamuoyu olusturursak o kadar erken biter yoksa bu süreç uzar gider sgk gibi kurum icin olmayacak değil silkelenin de tam gaz yuklenelim yoksa hicbir sey kazanamayiz burda yelkenleri indirerek
-
Arkadaşlar zaten twiiter etkinliğimiz 1. Ağızdan rahatlatıcı bir duyum almak amacıyla yapılıyor Yani olumlu olumsuz burada duyumlarını paylaşan insanları dinleyelim ama biz ASIL GERÇEK İçin yüklenelim. Burada kimseden çıkıp ta net bir şey söylemesini beklemeyin. ( ki Başkan bile bu topa girmiyor) ama ben ocak sonrası diyen arkadaşımıza teşekkür ediyorum en azından iyiliğimizi düşünerek süreçten kopmama tavsiyesi veriyor bizi düşünerek. Erken açıklansa nolacak? Kesin kazanma garantisi olanlar mı var aramızda? Yok.
Belkide sizin için daha kötü olacak ve sonraki ilanlarda tökezleyeceksiniz bu salıvermişlikten dolayı. Bende çok istiyorum hem de çok. Elimde başka kurum yok. Ama diyorum bazen en azından bir ümidim var Sgk.. liste açıklandığında çoğunluğun ümidi tükenecek ve soğuyacak belkide bu çoğunlukta bende olabilirim allah saklasın en azından heybemde 1 tane “ümit” var diye ders çalışıyorum bu açıklanana kadar bir kaç ilan gelir ve “ümit” ler çoğalır heybemizde bu sırada Sgk açıklanırsa ve olumsuz olursa en azından diğer kurumlar sizin ümit duygunuzu yeşertmeye devam eder.
Bu Önerim bekleyip sessiz kalmanız İçin değil
Ses çıkarırken bize bu mülakata girme hakkını sağlayan derslerimizi boşlamamak. Bu dersler buradaki güzel insanlara daha çok güzel kapılar açacaktır Allah’ın izniyle.
Uzun oldu mazur görün..
Not: Birde duyumum var
Sgk da hatrı sayılır bir yetkili tarafından 2.ağızdan bir duyum
“gidişat a göre en geç Ocak ortası” o kadar bile sürmeyebilir en geç 1 2 gün sarkabilir ama şubatı bulmaz demiş. -
Bunu söyleyen yönetim kurulu üyesiymiş umarım dediği gibi olur.
Hiç bir duyum kesin değildir ama “sözü kendinden büyük” bir dostum söylediği için sizlerle paylaştım. Erken olsun geç olsun ama bizler için hayırlısı olsun. -
En son diyeceğim şu olur, Ocak ayıda biter elbet!
-
Bir açıklama yapmak bu kadar zor mu ya ne var biri çıkıp liste bizde şu zamanı bulabilir dese. Bu kadar insan umut bağlıyor en azından psikolojikmen rahatlatmak lazim bı açıklamayla
-
konu sgk olunca hiçbirşeye şaşırmamak lazım şubat ortasında açıklayıp da helallik isteyebilirler yaparlar öyle saçmalıklar ondan yolumuza bakmak lazım.
-
Arkadaşlar tanrı herkesin gönlüne göre versin hepimizin hakkında en hayırlısı neyse o olsun hepimiz bu forumda kader birliği yapmış durumdayız dertlerimiz ortak hayallerimiz umutlarımız bir amacım kesinlikle negatif enerji vermek veya konuyu manipüle etmek değil.Çok iyi hatırlıyorum aralıkta açıklanacak yılbaşına yetiştirilmeye çalışıyor söylentilerini sonuç olarak bu söylentilerin hiç biri gerçekleşmedi.Benim duyduğumu söylememdeki amaç yazımın başında da söylediğim kader birliği içerisinde olmamız.Evet 900 kişi giremeyecek bu kesin ama en nihayetinde hepimiz emek verdik bir şekilde biryerlere atanıcağız bundan emin olabilirsiniz kimimiz geç kimimiz erken ama bir şekilde sonuç bu olacak.İlanlar gelmeye devam edecek puanlarımız iyi.Temenni ediyorum ki kimse bu süreçten kopmasın bu sonuçlar kimsede derin yaralar bırakmasın yolumuza devam edelim hepimiz.Bir arkadaşımız panik atak geçirdiğinden bahsetmiş bu durum beni çok üzdü bildiklerimi sizlerle paylaşmamdaki sebeb bu gibi durumlar yaşanmasın hepimiz yolumuza bakalım bizi birbirimizden başkası bu süreci yaşamamış olanlar anlayamaz.Esen kalın...