9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@krtalprn Buna bir yanıtım olurdu dostum ama kurum mahremiyeti gereği bir şey diyemem. Ama sözü burda @brzezinski 'ye bırakıyorum. O hak verdi sanırım bana
-
@paretowilfredo eyvallah hocam alti ustu gittik geldik sizin yaptiklarinizin yaninda devede kulak kalir ama yemege gidilebilir
-
@paretowilfredo sagolun hocam @krtalprn sayin başkanin da takdir edersin ki yoğun olabiliyor sonuçta o makamda oturmanin belli getirdikleri var o yuzden diyoruz ko twitteedan yuklenelim başkanin öncelikleri arasina sonuçlari getirelim kardeşim
-
@black aradim da bize gelse durmaz aciklariz biz de bekliyoruz biz de sizin gibiyiz dedi
-
@muratkılıcc onlar artık bizden bıktılar sanırım
-
Sinav hizmetleri 207 85 39 nolu telefona cevap veriyorlar.Lakin istedigimiz cevabı alamiyoruz
-
Enerjimizi telefonlarda değil twiterda harcayalim cephe orasi
-
@brzezinski anladım hocam çok sağol
-
@paretowilfredo inşallah hocam bizde öğreniriz zamanla o mahremiyeti çok teşekkür ederim
-
arkadaşlar ocak ayında açıklanmayacağını söyleyicem ama bana kızacaksınız lütfen sakin olun bekleyin sabredin mümkünse çok foruma girmeyin ne diyeyim artık kalp krizi geçirtir bu forum insanlara eyyorlamam bu kadar
-
@furkitofaso Kardeşim sinirlerim bozuldu kahkaha attım evde.Bu kadar net duyumun kaynağı nedir acaba?Ocakta açıklanmaması 4 ay demek çünkü.Yanlış anlama sana lafım yok ama şauana kadarki tüm duyumların aksi yönde bir duyum paylaşıyorsun ve sürecin 1 ay daha uzayacağını söylüyorsun.Eminim iyiniyetli bir kardeşimizsin ama en azından bu tarz duyumlar için kaynağıda belirsek iyi olacak.
-
Bu haberin doğru olabileceğini var sayarak şunu söyleyeyim dostlar size, iş eğer bizim duyduğumuz gibi başkanda ise ve eğer bürokrasi bekletiyorsa her gün etkinlik yapmanız lazım. En azından başkandan bir açıklama almak böyle beklemekten daha iyidir. Gerçekten böyle bir bekletilme hoş değil.
-
@furkitofaso oldu o zamannnnn bana müsaade sizlere hayatta başarılar kendimi sosyal medyadan da gerçek hayattan da soyutluyorum izninizle, yarın en yakın akıl hastanesine girişimi yaptıracağım
-
@nonbisinidem ders çalışmalıyız bence gelebilecek ilanlara hazır olmalıyız burda havanda su dövmekten başka birşey yapmıyoruz
-
@furkitofaso çalışabiliyorsan ne mutlu sana ama ben aklımı oyalayan bir şeyler varken odaklanmam gereken hiçbir şeye konsantre olamıyorum, kafamdaki pürüzler gitmeden zaten verim alamıyorum elimde değil ne yazık ki...
-
İş eğer başkanda ise ve tüm işlemler bitmişse neden ocakta açıklanmıyor günah filan mı
zaten 1-2 gün içinde açıklanmazsa ben gider twitterdaki başkanın tüm tweetlerini taciz ederim yorum yaparım vs. hatta bu hafta içinde açıklanmazsa tüm arkadaşlarında destek vereceğini düşünüyorum 50-100 kişi yapsa başkan sonunda dayanamaz açıklar
-
sgk müfettiş yardımcılığı kaçla kapatır?
-
@nonbisinidem haklısınız kesinlikle ben çalışabildiğimden söylemiyorum olması gereken bu olduğu için söylüyorum
-
Ben artık bu alımı takibi bırakıyorum gerçekten.Kaç tane sınav var hala tekrara başlamadım.Açıklanacağı falan da yok anladığım kadarıyla.Sabah seviniyoruz akşam üzülüyoruz kendimizi yıprattığımıza değmiyor.
-
Kardeşlerim değil ocagın sonu birlik olup bastirirsak bu cumaya kalmaz bu iş bu saatten sonra kimseye bakmayin sadece twittera yuklenelim artik yolun sonundayiz