9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Benim görüşüm ille de etkinlik yapılacaksa memurlar üzerinden gidilmeli.
Orda yapılan haberin etkisi daha geniş yelpazeli olabiliyor.
Yüzbinlerin okuduğu bir haber portalı ve iyi de ses getiriyor bence yarın tekrar vatsuptan memurlara yazabiliriz.
Bizim liste bizden başka herkese gitti artık bizde görelim bakalım ne olmuş ben bitmiş -
Aralıktı Ocak oldu Ocaktı Şubat oldu benden de bi Mart olsun öyleyse ömür törpüsü resmen Gerçekten bu gidişle Mart'a bile şaşırmayacağız Allah sgk'yı ıslah etsin bize de sabır selamet eylesin tımarhanelik olmaya başladık yavaştan...
-
Valla şu gün gelir bu gün gelir tarzı hiçbir beklentim kalmadı artık.Bu saatten sonra etkinliklere katılırım o kadar.Hiçbir duyuma itibarım kalmadı.Duyumcu arkadaşlara asla lafım yok yanlış anlaşılmasın.Konu sgk olunca hiçbir şeyin netliği yokmuş bunu anladım.Bir arkadaşımız duyum alıyor ilk hafta açıklanacak diye başka bir arkadaşımız yok 1 ay daha bekletilecek diye duyum alıyor.Kurum içinde bile tek seslilik yok her kafadan farklı ses çıkıyor anlaşılan bir duyum başka bir duyumu tutmuyor.
-
@aday-memur bencede kardeşim bir metin hazırlayıp memurlara msj atalım WhatsApp tan
-
1DAKİKANİ AYİR! MESAJ AT,ATTİR
Şikayet, öneri, mahkeme kararı, resmi yazı içeren bilgi ve belgeleri 0 532 540 0 590 nolu memurlar.net Whatsapp hattına da gönderebilirsiniz. Lütfen bu hattı soru sormak için kullanmayınız.
YAZİLACAK MESAJ
90 gündür 9. Promosyon SGK denetmen yrd. mülakat sonuçları açıklanmıyor. Memurlar.netin 8.promosyona 80.günde haber yaparak verdiği desteği kutluyoruz. Adaylar olarak desteğinizin etkili olacağına inaniyoruz. -
+1 atanlar yazsın lütfen
-
+1 bugun heryerden etkinlik yapalım bu cumaya kadar açıklansın artık
-
@paretowilfredo hocam hayırlı günler.belki sırası değil ama yinede sormak istiyorum.10.promosyon denetmen yardımcılığı ilanı için bi öngörünüz,daha önceden aldığınız bir duyumunuz varmı acaba?
-
+1 de bu kardeşinizden
-
+1 benden
-
aslinda burda okudugum duyumlara kadar ben gayet iyiydim.ha aciklanacak ha aciklandi derken stres oldum.keske okumasaydım hic=((
-
@mağdurum al benden de o kadar
-
+1 dostlar
-
+1 benden
-
+1 ayrıca dünkü tag üzerinden tweet atmaya devam edelim ara sıra ya da belli bir saatte nasıl Derseniz
-
+1 de Benden
-
İşlemlerin bitmiş olmasına rağmen Başkan'dan hala ses seda çıkmadığına göre Cuma günü mesai saati bitiminde açıklayacaklar galiba. Haftaiçi açıklayacaklarını hiç sanmıyorum nedense.
-
+1 ayrıca twitter'dan yazmaya devam
-
+1 en kisa zamanda aciklanir inşallah
-
Şu saatten itibaren moralimizi bozmadan ve sabırla beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.
Duyumcu arkadaşlara fazla yüklenmeyelim. Herkes çok bekledi, hepimizin duymak istediği güzel haberleri aktarmaktan başka bir şey düşünmediklerini varsayıyorum.
Etkinliklere katılım zayıf olsa da devam etmeye çalışalım. Bu konuda istikrarı koruyalım yeter.
Ortak bir metin hazırlayıp, bu metin üzerinden sayın başkana ve hatta bize destek olsunlar diye sözünün ağırlığı olan kişilere tweet atmaya aralıksız devam edelim.Sayın Başkanım @msbagli 9. Dönem SGK Denetmen Yardımcılığı adayları olarak, çokça emek vererek vererek geride bıraktığımız yıpratıcı bir sınav sürecine ek olarak fazlasıyla uzamış sonuç açıklama süreci hakkında siz değerli büyüklerimizden makul bir açıklama bekliyoruz.
Buna benzer bir metin oluşturmak için herkes katkıda bulunur ve makul bir metin üzerinde ulaşıp gönderirsek bir açıklama alırız diye ümit ediyorum.