9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
-
benim aklim gercekten almıyor artik aciklanmamasini o kadar hissiz hale geldim ki kazansam ne tepki veririm bilemiyorum. neden hala aciklanmiyor ya da bir aciklama yapilmiyor olabilir? koskoca kurum ve ihtiyaci olan denetmen yardimcilari var.demek ki ihtiyaci yok diye dusunmeye basladim
-
@mağdurum kamu kurumlari bu konuda biraz hantal
Ankarada guy olan arkadasim var bizimteskilatta okadar cok eleman ihtiyaci varki diyor ama ilan milan yok keza istanbul da oyledir
-
Sn. Başkan a twit attım cevap bekliyorum
-
@hadinbahım ben sabah aksam atiyorum tepki yok..
-
Halkbankta açıklandı :(((
-
Arkadaşlar ille de o saati beklemeyin bizim gündem olma amacımız yok başkana kendimizi hatırlatalım kafi. Ben başladım tweet atmaya, sıkça atarsak çok iyi olur günün büyük bir kısmı boş geçmesin.
-
7 veya 8 olabilir benim icin farketmez kararlastirilalim o saatte hazır oluruz
-
Aksam organize olun dostlar ben de destek olmaya calisacagim insallah
-
ben hep hazirim.issizim ne de olsa
-
Yıldırdın SGK.
-
Önceden bahane “GVS” idi şimdi bu hantallıklarının üstünü neyle örtecekler merak ediyorum doğrusu
-
Arkadaşlar aksam 8 olsun herkese duyuralim facede gruplardan
-
Akşam saat 8 de +1
-
@aday-memur, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Önceden bahane “GVS” idi şimdi bu hantallıklarının üstünü neyle örtecekler merak ediyorum doğrusu
Güvenlik soruşturması resmi olarak, başarı listesi açıklandıktan sonra yapılıyor. Muhtemelen hazırlıkları yok, sonrası için devam edecek olan sürece dair
-
@budageceryahu mülakat sonrası da yapiliyor ön sorusturma istihbarat tarafindan
-
@shady1 yazdın mı dostum gruplara?
-
@denetcii ben fox tv ve fatih portakala yazdm simdi. Arkadaslar girip oraya yazalim bnce onlar mutlaka okuyacaktir. Bastiralim.
-
@pozitifdışsallık katılıyorum arkadaşa
-
0542 370 45 45 Fox un numarası hep birlikte yazarsak dikkat çekebilir