9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@aday-memur Dostum bilirsin raconda tesbih seni terk etmiş. Toplamasaydın
-
@paretowilfredo inşallah bize de sıra gelir hocam sağolun eksik olmayın
-
@paretowilfredo eyvallah üstad sonuca beş kala saat durdu resmen o süreci yaşıyoruz. Allah yardımcımız olsun
-
O zaman arkadaşlar hedef Sayın Bakan.Twitleri bakana yönelik atalım saat 20:00 da başlıyoruz.@paretowilfredo üstadımıza da çok teşekkürler cansın.#SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın
-
@paretowilfredo hâl mi kaldı toplayacak üstad
Akışına bıraktık nasipten öte köy mü var sanki:)
El mahkum bekleyeceğiz.. -
Sizlerin yüzü gülsün dostlar, başka bir şey istemem. Bir de çay varsa kâfidir
-
Yalnız varya bu sayfadaki kardeşlerimi çok seviyorum ya
Hele duyumlardan sonra Twitter da hedefe oturtturacak kişiler sürekli değişiyor ya orda kahkaha atıyorum
Şimdi sırada bakan hanım a Twitter’dan yüklenme zamanı sonra tekrar başkana
Sonra bahçivan
Sonra Uşak
Sinirlerim gevşedi azcık:) -
Arkadaşlar az önce forumda üstadımız sürecin hala bakanlıkta olduğu duyumunu almış (Duyum çok kuvvetli) Saat 20:00 da twitter da Sayın Bakanımızı hedef alarak yüklenelim.Herkes elini taşın altına koysun böyle boş durursak daha çok bekleriz.Yeni ilan bekleyen arkadaşlar ilgöç bekleyen arkadaşlar destek verin ki bizde sınavlara başvurmayalım.#SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın
-
@aday-memur Şimdi herkes bakana:)
-
Herkes bakana twit atsin, bugun sesimizi duyurcağız inşallah
-
@denetcii vala öyle oldu dostum
Ama en nihayetinde olan en son bize oldu -
HAYDİ GENÇLER BEN OYNAMIYORUM DEMEYİN ARTIK , SİZLERE İHTİYACIMIZ VAR!! #SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın
-
@paretowilfredo Bu duyuma etkinlik yapılır işte
-
Tweetlerde yönetmelikteki 30 günlük süreye de atıf yapsak nasıl olur @paretowilfredo
-
@budageceryahu Değinebilirsiniz dostum. Ama asli odak sürecin zaten fazlasıyla uzadığı olmalı bence.
-
Şahsen bu işin ay sonuna kadar biteceği hususunda ümitliyim. Taşeron konusundaki çoğu soru işareti netleşti, gerisi takvime göre ilerleyecek. Bu da demektir, sırada biz varız
-
@staticman, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Arkadaşlar biz bu kadar uğraşıyoruz da ben geçen gün kurumdan bi arkadaşımla konuştum. Yazıp yazmama konusunda da tereddüt ettim ama bilin istedim. Dediğine göre sizin planlanmış bir takviminiz var ve tahminimce ocağın sonu şubatı da bulabilir dedi açıklanması. Ayrıca sizin işe giriş tarihinizi de martın sonu nisandan itibaren başlatmayı düşünüyorlar tarzı bi konuşma geçti aramızda. Not: Kusurumabakmayın yazmaktaki amacım bende dahil kimsenin umudunu kırmak değildi. Umarım erken açıklanırda en azından herkes kendi yoluna bakar. Kazanan veya kazanamayan herkesin belirsizliği ortadan kalkar. Kalın sağlıcakla.
Çok çok özür dileyerek. Geçmişi alıntılama hissiyatı duydum. Bazı arkadaşlar uyduruyor, atıyor veya sallıyor tarzı konuşmalar yaptı zerre sesimi çıkarmadım. Saygılar
Ayrıca pareto kardeşime teşekkürlerimi sunuyorum. Verdiğin emekler yadsınamaz.. -
@paretowilfredo üstad bugün stratejik plana göz attım biraz 2018 ve 2019 için denetmen sayısının her yıl %15 oranında arttırılmasının hedef olarak belirlendiği yazıyordu.. yani 2018 ve 2019 yıllarında en az 400 kişilik alımlar yapılacak (sizi destekler bir dipnot düşeyim dedim)
-
@hayalimsgk Var olasın güzel dostum. Aynen öyle ve bu eğilim devam edecek inşallah sürecin hızlandırılması yönünde atılan yönetmelik adımı da bunun göstergesi.
-
Ben bu haftadan çok ümitli idim lakin çöktüm resmen :(((((