9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@paretowilfredo abi sen gerçekten tercihini yap sitesinin bir efsanesisin. Çok ciddi söylüyorum senin kadar yardımsever ve iyi niyetli birini tanımadım. Geçen seneki dersane hocalarımız bile sildi bizi sn hep burdasın. İnşallah bir gün tanışmak nasip olur
-
Sgk şu saatten sonra alacağı denetmen adaylarına bi psikolojik tedavi programı uygulamalı
-
@alexdesouza Estagfurullah dostum mahcup olurum boyle. Ama çay varsa gelirim o başka. Var olasiniz sizlerin her birinin yeri kiymetlidir bizim icin.
-
@inflexible Bedeli ödenecek ilaçlarda anti depresan istiyoruz etkinligi yapariz dostum sonuclardan sonra.
-
@paretowilfredo Üstad Tercihini Yap forumu olarak ayda yılda bir üyelerin ağırlıkta olduğu şehirde çay kahve organizasyonu yapsak nasıl olur yada yapılıyor da bizim mi haberimiz yok
-
@gundalko Hepimiz arzu ettiklerimizi elde etmenin mutluluğu yanında dayanışma göstersek çok hoş olurdu. Düşünsene ülkenin güzide denetmeni, uzmanı, müfettişi, öğretmeni, sağlıkçısı bir araya gelmiş mükemmel tablo, eş dost çeşitliliği olurdu.
#SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın -
@gundalko Ben zaman zaman bir yerlere gidiyorum dostum ama sessiz sedasız genelde. Ama organize bir sekilde olmadi henuz yonetim disinda. Ama çaylamak lazim bi ara inşallah
-
@paretowilfredo hocam 30 günlük süre o zaman başlamış olsa daha 25 günlük süre var demektir buda ocak sonunu görür demektir yeni bir rekor olur bu iş nereye kadar böyle gider ocak sonundan daha önce açıklanmazmı bu konuda bi öngörün tahminin varmıdır ?
-
@sefaerennn Bastirilirsa daha evvel olmasi muhtemel dostum. Kurum da bastiriyor bir taraftan.
-
Bari 101. günün şafağında açıklasalar
-
@budageceryahu şafakta doğuya bakin
-
@paretowilfredo hocam mantıklı gerçekten:)İlgin için de çok teşekkürler
-
Bu başlık altında yazan arkadaşlar, özellikle @paretowilfredo , Allah herkesin gönlüne göre versin.
2018 yılı hepimiz için hayırlı bir yıl olur inşallah.@paretowilfredo sana da çok zahmet veriyoruz, hakkını helal et. Şu yönetmelikle ilgili güzel bir haberle şu işi bir taçlandırıp bakan hanıma biraz da biz fazla mesai yaptırsak ya
-
@budageceryahu Bu aklimda dostum. Ilk musait oldugumda insallah.
-
@paretowilfredo pareto bey yasiniz bizden baya buyuk mu? yani amca abi olacak kadar
-
@mağdurum Estagfurullah dostum ama bende kalsin yasim.
-
@paretowilfredo yani bizim yaslarimizda misiniz bizim geçtiğimiz yollardan mi geciyorsunuzdiye merak ettim aslinda.gercekten dilimizden iyi anliyorsunuz
-
@mağdurum belki de bayandir
-
@shady1 Gelmem böyle oyunlara
-
@mağdurum Bu yollardan gectim dostum. Ve daha cok yoldan gectim. Ondandir ki bunlari izleyecek dostlara ayak izi birakmaktir niyetim.