9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@shady1 bence kadin degil=))
-
cinsiyeti onemli degil bizim yanimizda oldugu icin kendisine tesekkur ederim.bizim gectigimiz yollardn gecmedigi halde bizi anliyorsa da tebrik ederim ..yurekten
-
@paretowilfredo üstat meraklar başlamış bence bi tarih belirleyelim büyük buluşma ayarlayalım bakalım gerçekten tanışmak istiyor mu dostlar
-
@hayalimsgk Gün olur o vakit de gelir dostum.
-
@paretowilfredo hocam cok mistik bi havan var cok gizemlisin imreniyorum sana
-
@paretowilfredo sayın teftiş Başkanı apaydın da seni merak ediyordu üstad Mülakatta seni çözmüş olabilir mi
-
@paretowilfredo 'u bulanı direk kurumda müfettiş olarak görevlendiriyorlarmış .D
-
@maricinal ahaha
-
kac gün oldu
-
@mağdurum, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
kac gün oldu
Bugün 90. gün
-
@paretowilfredo hocam degisen
yönetmelikte sınav sonuçlarının açıklanması en gec 30 gün demiş lakin bu yazılı sınav yapılırsa yazılı sınav için sözkonusu sözlü sınav sonucu için bir zaman ibaresi yok -
@banshe Sözlü sınav
MADDE 12 – (1) (Değişik:RG-29/12/2017-30285) Giriş sınavında sadece sözlü sınav yapılması hâlinde, sözlü sınava çağrılacak aday sayısı giriş sınavı duyurusunda belirtilen atama yapılacak kadro sayısının dört katından (son sıradaki adayla eşit puana sahip olanlar hariç) fazla olamaz. Sözlü sınava girmeye hak kazananlar, sözlü sınav tarihinden en az on beş gün önce sınavın yapılacağı yer ve tarih belirtilmek suretiyle Kurumun internet sitesinden duyurulur. Adaylara ayrıca tebligat yapılmaz.
(2) Sözlü sınavda adaylar;
a) 10 uncu maddede belirtilen sınav konularına ilişkin bilgi düzeyi,
b) Bir konuyu kavrayıp özetleme, ifade yeteneği ve muhakeme gücü,
c) Liyakati, temsil kabiliyeti, davranış ve tepkilerinin mesleğe uygunluğu,
ç) Özgüveni, ikna kabiliyeti ve inandırıcılığı,
d) Genel yetenek ve genel kültürü,
e) Bilimsel ve teknolojik gelişmelere açıklığı,
yönlerinden ayrı ayrı puan verilmesi suretiyle değerlendirilir.
(3) (Değişik:RG-29/12/2017-30285) Sorular, her bir Komisyon üyesi tarafından ikinci fıkranın (a) bendi için elli puan, diğer bentler için onar puan üzerinden değerlendirilir ve verilen puanlar ayrı ayrı tutanağa geçirilir. Sözlü sınavda başarılı sayılmak için, Komisyon başkan ve üyelerinin yüz tam puan üzerinden verdikleri puanların aritmetik ortalamasının en az yetmiş olması şarttır. Başarı sıralaması yetmiş puandan düşük olmamak üzere başvuru ilanında belirtilen KPSS puan türünden alınan puan ile sözlü sınav notunun aritmetik ortalamasının alınması suretiyle hesaplanır. Sınavda başarılı olanların listesi duyuruda belirtilen kadro sayısını aşmamak suretiyle sözlü sınav bitim tarihinden itibaren otuz gün içerisinde Kurumun internet sitesinde ilan edilir.
-
Ben kurum çalışanıyım, ev arkadaşım başkanlıkta şef, hergün bi duyum var mı içerden sınav servisinden diye soruyorum ama hiç bir bilgi alamıyorum... sır gibi saklanıyor. 90 gün oldu hiç bir açıklama yok...
-
@paretowilfredo dikkat etmemişim hocam sağolasın
-
Arkadaşlar gün içinde yazmaya devam hadi yine bir haftasonu geliyor çünkü
-
@sputnik baskanlikta olsa liste haberiniz olurdu saniyorum?
-
- Promosyonu geçmeyelim tek temennim nu
-
Bakan hanım 14:00 da tgrt haberde arkadaşlar
-
@tbatuhanyasar bence bu adama yüklenelim yayından önce
-
Tgrt habere yardıralım surekli kit tweeti var denetmenlik tweetleri artarsa elbet dikkatini çeker @tbatuhanyasar