9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Bakan hergün 1programa katılsa, biz hergün o programları kovalasak ve hergün program boyunca en az 1000 tweet atsak da yinecevaplamayacaklar yine bizi yok sayacaklar!!! Hayır madem bu kadar acil personel ihtiyacın yok neden ilana çıkıyosun demek ki mevcudunla işini yürütebiliyorsun pekala... Yok madem ihtiyacın var alcam diye ilan ediyorsun o zaman neden almıyorsun da 3ay bekletip bu kadar insanı sinir hastası ediyorsun!!! Koskoca SGK bu kadar mı ne istediğini bilemeyecek kadar vizyonsuz bir kurum... O kadar sinirliyim ki kaç tane tweet yazıp yazıp siliyorum zor tutuyorum kendimi yeminle :(((
-
Daha önce de söyledim programlardaki sunucuların bile eli kolu bağlı. Bakan veya danışmanları Cevapları hazırlıyor sonra sunucunun önüne koyup “bize şunları soracaksın” diyorlar.
Bir tek CNN sunucusu Twitter’dan bakıp soru sormayan denedi, onda da bakan hemen ince bir tepki verdi ( önce asıl konumuzu konuşalım dedi) zaten o bahsettiği asıl konu bittiğinde program da bitmiş oldu ve twit sorularından bu vesileyle kurtarmış oldu bakan. Resmen soru almaktan kaçıyor. Sebeb??
-demek ki birşeyler yanlış ilerliyor. Yanlıştan kaçılmaz aksine üzerine gidip düzeltirsin.
Ama biz henüz o sisteme geçemedik malesef. -
@luthor eyvallah hocam gözümden kaçmış, anlaşılan o ki yönetmelik sonrası 30 günlük süre işlemeye başladı dolayısıyla en geç 2 şubat gibi açıklanır ve son sgk rekorunu yaklaşık 120 gün ile kırarız .
-
@deüdem daha sonra başkan da çıkar özür dileriz hakkınızı helal edin diğerinde daha az sürede olacak denir bir yönetmelik daha çıkarılır 30 gün olmadı biz onu 15 yapalım diye ama yine değişen bişy olmaz bu sefer 150 günde açıklarlar
-
@deüdem çsgb tarım ve köy işleri bakanlığına yollamış oradan ulaştırma ve haberleşme bakanlığına gitmiş onlar iç işleri bakanlığına yollamış böyle böyle tüm bakanlıkları gezmiş en son çsgb'ye geri dönmüş hatta bir ara amerikan elçiliğine de gitmiş ama onlar biz ne alaka deyip almadan iade etmiş iş iyice zaytunga döndü
-
@alpagu ben hakkımı helal etmiyorum etmeyeceğim şahsen....
-
Ben bu kurumu kazanmasam daha mı hayırlı olur diye düşünmeye başladım
-
Bir bilmişler taşeron taşeron taşeron.. Tamam bir amacın vardır ağırlığı ona verirsin eyvallah da bişeyi düzeltcem derken başka bişeyi bozuyorsan o zaman bir yerlerde sorun vardır.. Geçen sefer çıkıp özür dilendi şimdi aynı özrü tekrar mı edecekler, ne demişler hata 1kere yapılırsa hatadır 2 kez yapılırsa bu ancak aptallık olur.. Daha göreve çağırmadan insanları kurumdan soğuttular güvenlerini sarstılar.. Neyse diyecek çok şey var vesselam ama ne mecalim var ne de kendimi daha fazla yorasım...
-
@deüdem Ne yazıkki rekor kıracağız galiba hocam.Twitterdan yazıyoruz ama fayda yok.Duvara konuşmak gibi adeta.
-
Twittera yazarak daha fazla internetinizi boşa harcamayın arkadaşlar .
-
@aday-memur sistmin neresinden bakarsan bak yanlış çıkıyo zaten ki burada doğruyu arayalım. Mesela sonuçları ümitle bekliyoruz eninde sonunda açıklanacak da ama torpili olup hak etmeyenler ilk sıradan kazanacak. Bunlar olacak şeyler. Ki bunu da kabullendik maalesef
-
Maalesef süreç nihayete ermediği için insan ders çalışacak motiveyi de kendinde bulamıyor.Bence en sıkıntılı yanı bu
-
Arkadaşlar twitterda etkinlikten ziyade memurlar.net in haber yapmadı daha etkili olur diye düşünüyorum.Şöyle güzel bir metin hazırlayıp yoğun bir katılımla whatsapptan yazarsak ve haber olursak inanın süreç hızlanır.Bende 5 dk da bir twitter forum facebook 3 lüsünden inanin çok yoruldum.Ama şahsi düşüncem son kurşunumuz haber olmak.
-
@inflexible delilik alametimidir bilmiyorum ama ben kazanamadın ders çalış şeklinde 1 gün sonra abi rahatla ya azıcık hobi, kitap, kültür, iş yeri, başka şeyler de öğren abi gerekiyor işte şeklinde 1 gün gidiyorum. Ama tabi beni kaybederler (!) kurumlar Mart'a kadar açıkladılar açıkladılar hepsi sonra uçak bileti ve iş bakarım yurtdışında.
-
@denetcii Geçen sefer yolladığımız metni atıyorum.Topluca bunu atabiliriz.
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 18 Eylül-06 Ekim arasında 400 SGK Denetmen Yardımcısı alımı için 1600 kişiyi mülakata çağırmıştır. Mülakatların sonuçlanmasindan 90 gün geçmesine rağmen sonuçlar henüz açıklanmamış ve herhangi bir bilgilendirme yapılmamıştır. Aynı şekilde SGK müfettiş yardımcılığı (50) sonuçları da henüz açıklamamıştır. Bu konuda bir haber yapmanızı rica ediyoruz.
-
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) 400 kişilik Denetmen Yardımcılığı ilanına çıkmış ve 18 Eylül-6 Ekim tarihleri arasında mülakatı gerçekleştirmiştir.Mülakatın son bulmasından itibaren 90 gün geçmesine rağmen Sayın yetkililerden herhangi bir açıklama gelmemiştir.Bu belirsiz süreç her 4 kişiden 1'inin alınacağı 1600 kişiyi oldukça yıpratmıştır.Bu süre zarfında siz memurlar.net ailesinden bizlere yardım etmenizi diliyor saygılarımızı sunuyoruz. (0532 540 05 90)
-
@luthor kardeşim üşenmedim yazdım görmedim attığını
-
@denetcii farketmez hocam kendi yolladigimida az once atmistim bunuda atayim :):)
-
@luthor Size zahmet faceden de yayın ben çok yazdım millet bunaldı artık:)
-
Lütfen son kez eller çalışsın msj atanlar +1 lesin