9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Memurlara yazma konusunda yeterli katilim olmuyo sanırım. Bu katilimi arttirmaliyiz arkadaşlar
-
@denetcii Bende face yok hocam
-
+1.......
-
ben de attim
-
Arkadaşlar ben ailem ve akrabalarımdan da atıyorum atmayanlar biraz utansın artık
-
+1, akşam işten gelince evdekilerin telefonlarından da atarım
-
Memurlara yazmakla birlikte
Twitterda bakan çok fazla etkileşim aldığı için bizim tweetler pek gözüne batmıyor olabilir . Bu yüzden tweetlere özel kalemi de ( @ztarikdaroglu ) eklersek ve bence gerekli baskıyı kurabilirsek Bakana iletebilir en azından -
+1 memurlar net
-
Memurlar. net de haber yapılması etkili o yuzden bende gönderdim.Bu konuda benim anlamadığım sınav hizmetleri birimi bilmiyor insan kaynakları bilmiyor kurumda bu konularla ilgili olabilecek kim varsa aranıyor hepside geçiştirmelik cevaplar veriyor.Ya biz bukadar önemsiz ve değersizmiyiz kardeşim açıklama yapamam de ama bilmiyoruz bizle ilgisi yok deme çünkü senle ilgisi yoksa öbürküyle ilgisi yoksa seninde orda işin yok demektir.sürecin şeffaf olması gerek dendikçe birileri işi ısrarla gizemli hale getiriyor.
-
+1 her daim
-
Dostlar, bu A grubu personel alımında bulunan kurumlardaki hantallık küçük bir tecrübeyle bile öğrendiğim kadarıyla SGK ile sınırlı değil. Normalin en hızlısı olan VMY, 2 hafta sonra yeni alımın başvurularını başlatacak SGK müfettişlik, en son 1,5 yılda süreç tamamlayan iş teftiş, aylardır sonuç açıklamayan GSB, 3 takvim döneminde anca açıklayan Aile ve Sosyal politikalar Bakanlığı vs vs...
Buradaki meslekler içinde bekleyişte olan arkadaşlarla KİTLESEL olarak CİMER'E şikayet ve serzenişte bulunalım ortak bir metinle ne dersiniz? -
arkadaslar etkinliklere katilmakicin acmis oldugum twitter hesabim askiya alınmış bunun nedeni nedir
-
+1 memurlar. net
-
@mağdurum Hocam benim de askıya alındı sanırım gelen mesaj virüsmüş ben de tıklayıp yeniden giriş yaptım şu an giremiyorum hesaba
-
Memurlar. net +1
-
@elinor-ostrom ya of ya....etkinlik icin kullaniyordum sansima ya
-
Memurlar. net +1
-
@tibeout bu sekildr bi mesaj yazmistim ben a grubunun geneli sıkıntıli diye. Ancak ilgili kurumla gorusun diye cevap verdiler. Yani hangi kurumdan sikayetci isek o kurumun adini yazarak sikayette bulunmaliyiz. Sikayet genel olunca havada kaliyo
-
@mağdurum support@twitter.com'a mail at yardımcı olurlar zanımca bana başka bir konuda yardımcı olmuşlardı
-
+1 benden