9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
biz bekliyoruz stresle aile arkadaş sevgili kim varsa bi el atsın artık atanınca herkes ben hep arkandaydım moduna girecek malum şimdi birazcık cefayı onlar da çeksin ayrıca hergün forumda yazılanları okuyorum liste şurdaymış liste buraya gitmiş yok liste geri bakanlıktaymış onlara da okuyorum siz de şuraya msj atın şuraya şunu yazın jsarıeroğlu çıkıyor şu kanalı açın vs türlü eziyetlerim var umarım açıklanana kadar akıl sağlığımı korurum da kazanırsak sevinecek akıl kalsın
-
@aday-memur hocam ben bimere de yazmistim bir halt cikmadi oradan
-
+2 memurlar. net
-
Arkadaşlar attığını metinlerde bakanlığı suçlayın eğer listeler oradaysa açıklanmamasının en büyük sorumlusu orası. Sgk nın bu konuda yapabileceği pek bir şey yok gibi gözüküyor zaten yönetmelik değişikliği yapmaları da bu konu da samimi olduklarını gösteriyor.
-
Ben de dun ve bugun attkm ama okuduklarında n emin degilim mavi tik olmadi
-
@staticman Attim ancak haberde olsa kimsenin umrunda degiliz o kadar eminim..
-
@b-ays geçen haber olduğumuzda da mavi tik olmamıştı:)
-
@b-ays mavi tik olmuyor hocam kapatmışlar bildirimi, geçende olmadı mavi tik
-
Bu işi Sayın Cumhurbaşkanı çözer. Gerisi yalan.
Hayatın gerçeği bu. -
Bir an evvel denetimlere çıkmak için, görev için istekli olduğumuzu ve süreçteki belirsizliğin giderilmesi için Sayın Cumhurbaşkanımızı, İbrahim Kalın'ı ve Başbakanı da ekleyip, uygun bir dille talebimizi iletelim.
Mesajın birini başkana, bakana atıyorsak diğerini de CB ye atalım. -
Ben düşününce bir bakış açısı buldum umarım haksızımdır;
Bütün alımlarda tıkanan orta nokta bakanlıklar!. Bu bilinçli olabilir mi? devletin personel gideri gibi saçma bir kalemde tasarrufa gitmesinden ötürü mezun lisans öğrencilerini yıldırmak amaçlı bu şekilde amaçlanıyordur. Millet burası umulacak iş değil özel sektöre yada girişime yöneleyim desin diye? -
@tibeout, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Ben düşününce bir bakış açısı buldum umarım haksızımdır;
Bütün alımlarda tıkanan orta nokta bakanlıklar!. Bu bilinçli olabilir mi? devletin personel gideri gibi saçma bir kalemde tasarrufa gitmesinden ötürü mezun lisans öğrencilerini yıldırmak amaçlı bu şekilde amaçlanıyordur. Millet burası umulacak iş değil özel sektöre yada girişime yöneleyim desin diye?Bunun sebebi bürokratik hantallık.
Olması gereken şey özel sektörde teşviklerin artmasıdır. Maalesef ekonomideki belirsizlikler büyük risk olduğundan, herkes devlet kapısında rızkını arıyor. Bu da sürdürülebilir bir şey değil. -
@denetcii bu facede cumaya kadar bilgi paylaşacağım diyen de primci çıktı galiba ses seda yok
-
@black çok haklısın eğer hedef tahtasına doğru kurumu oturtturursak yerinde bir iş yapmış oluruz. Sgk nın yakasından düşüp çsgb nin yakasına yapışmalı
-
@budageceryahu, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Bir an evvel denetimlere çıkmak için, görev için istekli olduğumuzu ve süreçteki belirsizliğin giderilmesi için Sayın Cumhurbaşkanımızı, İbrahim Kalın'ı ve Başbakanı da ekleyip, uygun bir dille talebimizi iletelim.
Mesajın birini başkana, bakana atıyorsak diğerini de CB ye atalım.Tweetle olmaz.Geçen bir gazetede okudum Cb bimer ve cimere gönderilen şikayetleri dikkate alıyor diye.Hatta gelen şikayetlere göre teşkilatları,bakanları uyarıyormuş.İibf'lilerin tek çaresi açıklanmayan sınav ve mülakat sonuçları için topluca hareket edip şikayette bulunmak.
-
@eomer kesinlikle katılıyorum Twitter büyüsü bozuldu bence.
Ya da bu çoğunlukla Twitter da ses getirmek olanaksız. -
@staticman hantallığın çsgb den kaynaklandığını belirtecek ibareler kullanın arkadaşlar
-
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 18 Eylül-06 Ekim arasında 400 SGK Denetmen Yardımcısı alımı için 1600 kişiyi mülakata çağırmıştır. Mülakatların bitmesini müteakip 90 gün geçmesine rağmen ÇSGB nin bu süreçteki ağır ilerleyişi neticesinde sonuçlar henüz açıklanmamıştır artık ÇSGB nın bu sürece nihayet vermesi gerekmektedir ve 3 aylık süreç içerisinde de herhangi bir bilgilendirme yapılmamıştır. Aynı şekilde SGK müfettiş yardımcılığı (50) sonuçları da henüz açıklamamıştır. Bu konuda bir haber yapmanızı rica ediyoruz.
-
@yunni61 Bir şey atıyorlar ortaya sonra kaçıyorlar
-
Arkadaşlar lütfen memurlar a yazalım birilerinin hareket etmesini beklemeyelim mesaj belli numara belli sadece tek 1 mesaj.
Daha önce de haber yaptılar yine yapsınlar bişey kaybetmeyiz