9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Bütün iibf hesaplarını patlattılar benimki de patladı ne tekrar yeni açtım silip
-
Arkadaşlar mesaja tıkladıysanız hesabınız patlamıştır ancak parola sıfırlayarak tekrar erişebilirsiniz. Birde telefon doğrulaması istiyor ancak telefonla doğruladıktan sonra telefon numaranızı twitter hesabınızdan silebilirsiniz. Bu yüzden gelen mesajdaki linke kesinlikle tıklamayın
-
memurlar +1
-
hesabim da patladi.aramizda bir bag vardi issizlik bagi
-
Memurlar.net e ben de mesaj gönderdim arkadaşlar. Hiçbir şey yapmamaktan iyidir elbet çabamızın karşılığını alırız.
-
Evdekilerden de gönderin arkadaşlar.Herkes evden 2 kisiye daha gönderse 40 kisi katılsa toplamda 120 olur 1 msj atıp bırakmayın evdekilerin ve arkadaşlarınızın telefonuna da yapışın lütfen arkadaşlar
-
Memurlar +1
-
Memurlar. net +5
-
@burcus Süpersiniz hocam kimse inanmayacak ama +10 benden
-
@denetcii sizin ev bayaaa kalabalik galiba dostum
-
Memurlr+1
-
Memurlar +++
-
memurlarda kendini naza çekmeye başladı geçen sene 1 mesaj attıktan sonra haber yapmışlardı bu alımda 2-3 kere yazdım takmıyorlar heralde onlarda bu tip haberlerden sıkıldı
-
@shady1 Hocam amcamlar karşıda teyzeme attırdım kız arkadaşım ve kardeşlerine attırdım annem işten gelsin +1 de ordan
-
@black hocam bu sefer katılım çok iyi haber olacağına inanıyorum
-
Arkadaşlar cimer ve bimer konularında sadece biz değil tüm iibf olarak 1 günlük hazırlık yapıp topluca yüklenebiliriz. Ve yollayacaklarımızı bolca Örnek gösterip yollarsak bu sıkıntıların sadece 1 kurumla sınırlı olmadığını kamu kurumlarının sosyal medyada göründüğü gibi “aktif” olmadığını ve tekrar hantal birer yapıya dönüşmeye başladıklarını ve hantallığın binlerce genci ve ailesini maddi ve manevi zorluklarla karşı karşıya bıraktığını hatırlatalım.
Eğer sorunun bu kadar geniş kapsamlı olduğunu farkettirsek emin olun büyük bir adım atmış oluruz.
Zaten inanıyorum ki sayın büyüklerimiz de halledilmesi zor olmayan bu meseleler İçin kendilerini seçim öncesi riske etmez ve insanları mağdur etmekten kurtarıp bu konuya en kısa zamanda müdahale ederler. Yeter ki biz biraz cesur olalım ve elimizi taşın altına koyalım. En önemli husus asıl iibf kalabalığını harekete geçirmek -
Memurlar +2 İnşallah işe yarar..
-
@denetcii aslında gönderilen mesajda süreci çsgb nin tıkadığını bu sebeple açıklanmadığını yazsak daha fazla dikkat çeker. 1 milyon işçinin kadroya geçirilmesini sağlayacak, ön ayak olacak bakanlık 400 kişilik alımın bile 3 aydır tamamlanmasını sağlayamıyor vb. bu şekilde daha da dikkat çekici olur hem sgk açıklamıyor zannediyorduk ama asıl suçlu çsgb imiş
-
basibos kalabalik bizimkisi.etkinliklere bile inanmayip katilmiyorlar.anca aglarlar.bir toplu hareket edemedik.bir de uzman,müfettişlik hedeflerimiz var diyoruz.
-
Arkadaşlar yükleneceksek hep birlikte bugün yüklenelim henüz vakit erken. Memurlar.net' e mesaj atmak toplamda 1 dakikanızı almaz.
Yollayacağınız metin örnek olarak böyle olmalı veya ekleme çıkarma sizin insiyatifinizde :
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 18 Eylül-06 Ekim arasında 400 SGK Denetmen Yardımcısı alımı için 1600 kişiyi mülakata çağırmıştır. Mülakatların sonuçlanmasindan 90 gün geçmesine rağmen sonuçlar henüz açıklanmamış ve herhangi bir bilgilendirme yapılmamıştır. Aynı şekilde SGK müfettiş yardımcılığı (50) sonuçları da henüz açıklamamıştır. Bu konuda bir haber yapmanızı rica ediyoruz.
Yollanacak memurlar.net numarası : 05325400590
Herkes el atsın bir kez daha haber yaptıralım peşine de @paretowilfredo kradeşim de burdan haber yapacak müsait olduğu zaman..