9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@eomer yanlışın var kardeşim gelen şikayetler ilgili kurumun departmanına aktarılıyor sistem böyle işliyor şikayet ettiğin kişinin önüne düşüyor bazen bir işe yaramıyor anlayacağın üstlerinde sağlam bir denetim sistemi yok olmadığı için böyle ya zaten
-
@alpagu öyle fakat şikayetlerin genel analizi yapılıyordur.Örneğin en çok hangi kurum ya da en çok hangi sorun üzerinden şikâyetler geliyor diye.Yoksa sistemin pek bir esprisi kalmıyor
-
+1 de benden
-
Nacizane tavsiyemdir(!)
Arkadaslar merhaba,oncelikle sunu belirteyim bende sizler gibi bu mulakat sonucunu dort gozle bekliyorum,en cok istedigim kurumlardan birisi sgk. Ancak 3 aylik surecte sunu gördüm ki kesinlikle yapilan hicbir etkinligin faydasi olmuyor olmayacakta.Burokratik surec bizlerden bagimsiz isliyor. Hele ki son duyumlara gore dosyanin hala bakanda oldugunu ogrenimce takip etmeyi biraktim 2gundur rahatim nerdeyse kafayi yemek uzereydim. Diyecegim odur ki sizde kendinizi rahat birakin. Etkinlik vs seylerden surekli sayfaya girip aciklandi mi diye bakmaktan vazgecip hayata dönün. Nasilsa aciklaninca haberiniz olacak. Bu dedigimi yaparsaniz suan ki durumunuza gore daha iyi hissettiginizi gore eksiniz.
Saygilarimla... -
@impressiveunit aslında mantıklı bir gün ders bir gün pas geçme hocam
-
@eomer çok büyük sükse yapması basında vs yer alması lazım ben de kamuda çalıştığım için biliyorum şikayet ediyorsun ama ilgili birime gidiyor yazı hatta bizim bir arkadaşı şikayet etmiş vatandaş kurum da dönüp ona soru soruyor müdürlüğe filan gerçekten var mı öyle bir durum diye vatandaş olaya biraz kişisel yaklaşmış netice olarak pek etkin değil
-
91. gün..
Şu mübarek Cuma günü hürmetine.
İnşallah açıklanır..
-
Sanki hiç açıklanmayacakmıs gibi bi hava var bitek ben mi böyle düşünüyorum
-
Aynen ben de açıklanmıcak gibi hissediyorum
Bakan hnm bizi aldi bi köseye atti
-
Memurlar. net e msj atmaya devam edelim arkadaşlar.Gerçekten yarın açıklanacak gibi durmuyor.
-
Maksimum 91. günde açıklanır diye tahmin ederdim artık umutsuzum. Büyük ihtimal rekor bizim olacak.
-
Kanıksamışız artık geç açıklanıcağını o süre sanki hiç gelmiycek gibi. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
-
laffer eğrisi olacak dedik kaç hafta önce ama bu wagnerin sürekli artış kanununa dönecek sanırım üzdün bizi sgk...
-
@kazm Duyumlardan dolayında sweezy nin dirsekli talep eğrisine de dönmüyor değil
-
wagner laffer sweezy bilmeyiz LAKİN HER GEÇEN GÜN
h0 RED -
Listeleer koyktunmuuu?Bakanliktaymis koyktunmuuu?waaaaaow koyktunmu...
-
Olağanüstü bir şey olmazsa 2 haftası var daha
-
artık gına geldi sürekli duyum ve tahmini açıklanma sürelerini duymaktan, sgk bozulan psikolojileri darmadağın etti !
-
mulakat kaldigimi ve bir umudum olduğunu unuttum
-
herşeyi boşverin de memurlara mesaj attık haber olmadı ya mesaj atan kişi sayısı belirtilenden az ya da memurlar art arda haber yapmaktan imtina ediyor.