9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@aday-memur geçen sefer ki kadar atılmıştır, aynı konuyla kısa aralıklarla ilgilenmemiş olabilir site yani tek sorun bizim ki değil ne yazık ki
-
aksam etkinlik var mi
-
o kadar bekledik bari 2.soruşturmaya gerek duymadan 1 ay içinde iş başı yaptırsalar
-
@fatman06, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
o kadar bekledik bari 2.soruşturmaya gerek duymadan 1 ay içinde iş başı yaptırsalar
Öyle bir şey yok kardeş, güvenlik soruşturması evraklarını verecek kazananlar, yine beklenecek maalesef.
-
kazansam beklemeye raziyim ben.
-
Belirsizlik ortadan kalksa geri kalan süreci beklemeye herkes razı. Bizi bu hale getirdiler ne yazık ki..
-
@paretowilfredo hocam yok mu yeni bir bilgi hala bakanlıkta mı ?
-
@halilhy dostum takdir edersiniz ki cok sık soramam boyle. Bir surec aldik o surec tamamlanmadan sormak anlamli da olmaz malesef
-
@paretowilfredo haklısın üstad telaşımızı mazur görün
-
O kadar umudu kesmişim ki bugün ne foruma ne de sgk'nın sitesine bakmak bu saate kadar hiç aklıma gelmedi uyanır uyanmaz bakardım normalde Eh bu da bişeydir umut azaldıkça normale dönüyor demek ki insan:)))))
-
@nonbisinidem bende çok bakmıyorum saldım artık yavaş yavaş da ders bakmaya başlasam çok iyi olacak
-
Bu sessizlik hic iyi degil sanki
-
@b-ays kuzularin sessizligi
-
Tıbbi malzeme duyuruları gelmiş peş peşe
-
Sgk, insanların enerjisini bitirdi resmen.
-
Twitter trigerosman adlı bilindik bir hesap ve birçok sanatçı, ünlü ve siyasetçiyle yakından ilgili kendileri toplumun bildiği saydığı bi hesap sağolsun destek istemiştim bizim sesimizi dile getirmiş. Altına başkan ve bakanı etiketleyelim ve retweet edelim arkadaşlar.
-
Biraz daha sabır.
Yakın zamanda açıklanmaz, belki ay sonu gelmeden açıklanır.
Yakında iadeler için KHK çıkacak. Gündem yoğun yine. -
@budageceryahu artık bu işin gündemle alakalı olduğunu sanmam. çünkü bir işlem bir uğraş yok sadece listeye göz gezdirip bir imza atılacak belki de, gündeme bakarsak bakanlığın her zaman gündemi yoğun olacağı kesin
-
#Dikkatçektim etiketiyle fox habere yazalim bari
-
Devletin bakanin gundeminin yogun olmadigi zman mi var bu isin gundemle falan ilgisi yok bence neyle ilgisi var onu da anlamak mumkun degil musterek kararname ile atanmioruz sonucta bakanin haberinin oldugu bile muamma nereye dogru gidiyor bu is anlamak imkansiz .