9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Vmy mülakatlarının açıklanması bile ay sonunu bulacakmış ne var bu ay sonunda
-
Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan @myildirimhan
Çalışma Genel Müdürlüğü
Personel Dairesi Başkanlığı
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı
Hukuk MüşavirliğiBir de müsteşar yardımcılarına el atalım
-
Biraz moral bozucu ama başkanlıktan aldığım son habere göre yine kimse bilmiyor ne zaman açıklanacağını ama son yönetmelik değişikliğine istinaden en geç 29 ocakta açıklanacak zaten demişler
-
Bu ay sonu da gelecek elbet hadi o zaman açıklamasınlar da göreyim
-
@sputnik en azından geri sayım yapabiliriz
Şaka bir yana İnşallah sonuna kadar kullanmazlar -
Vala çsgb nin Sgk yı pek salladığından bile Emin değilim yani. Tabi inşallah ocak sonunu dahi bulmaz. çektiğimiz bunca strese değecek güzel bir sonuç alırız inşallah
-
@sputnik Pek moral bozucu olmadı hocam.Biliyorduk bunu zaten.
-
@sputnik Ankara’da guy olan arkadasima sormuştum sgk da arkadasin varsa sorarmisin bi haberi vs varmi bizim sonuclarla ilgili
‘Sizle ilgili hic bir bilgi yok ama vmy 28ocakta mi ne aciklancakmis ‘dedi
Sır oldu listeler arkadas ya
-
@b-ays duzeltme yapayım arkadasim vmy dememis müfettişlik demis sadece
Beni pek ilgilendirmedigi icin:) sormamisim hangisi diye -
Vala kardeşim sonuç falan istemiyorum ayıptır ya. Sadece vmy kadar adam yerine konup ufak bir açıklama yapılmasını beklerdim. Adamlara tek bir tweete açıklama yapıldı biz ise tüm hiyerarşiyi etiketleyip oraya buraya saldırıyoruz yine insaf edip “önemsiz de olsa varlığımızı bize tekrar hatırlatacak bir açıklama”yapacak yetkili bulamıyoruz.
-
Rüyamın gerçek çıkmasından korkuyorum şuan. Daha önce buraya yazmıştım başkan tweet atıyor ve şubatta yazıyordu bende bu herhalde ikinci alımdan bahsediyor o kadar değildir gibi birşey diyordum. Açıklamada ikinci alımında çok geçmeden geleceğini yazmıştı.Şu yazılanları görünce zaten ayın içinde görürsek artık şükür mü etmeliyim bilemedim gerçekten. Yani pes vallahi ya 400 kişi için 1600 kişi bekliyor bunca süre şaka gibi...
-
@mk5561 Yasal olarak son gün 28ocak dendi subatta kalmasi mumkun degil ama ocak bitti gibi bise o tarihte ona ocak sonuna kalmasin diye ugrasiyoruz
-
@brzezinski ya 28ini bulma ihtimaline bile hayret ediyorum hantallıktan başka birşey değil bu. Asgari ücret, taşerona kadro diyince işler bir komisyon ile vs halledilebiliyor mümkün olan en kısa zamanda da neden bu işleri bu kadar yavaştan alıyorlar. Madem öyle bir sınav komisyonu kursunlar bütün yetkiyi onlara versinler yok imzaymıs yok oranın onayıymıs buranın izniymiş kalmasın tek işleri bu olsun bitsin gitsin hem ''istihadamlı büyüme'' de yardumcı olurlar belki böylece (Ama hayal bunu biliyorum)
-
@mk5561, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@brzezinski ya 28ini bulma ihtimaline bile hayret ediyorum hantallıktan başka birşey değil bu. Asgari ücret, taşerona kadro diyince işler bir komisyon ile vs halledilebiliyor mümkün olan en kısa zamanda da neden bu işleri bu kadar yavaştan alıyorlar. Madem öyle bir sınav komisyonu kursunlar bütün yetkiyi onlara versinler yok imzaymıs yok oranın onayıymıs buranın izniymiş kalmasın tek işleri bu olsun bitsin gitsin hem ''istihadamlı büyüme'' de yardumcı olurlar belki böylece (Ama hayal bunu biliyorum)
Komisyon deyince aklıma geldi benzetmek gibi olmasın, rahmetli Kemal Sunal'ın oynadığı Köşeyi Dönen Adam filmindeki gibi toplantı yaparlar mazallah Mennan'a puro Şadi'ye çıplak karı Mithat'a viski verirler, toplantıdan hiç bir karar çıkmaz :)))
-
simdi 2.kez ruyamda kazandığımı gördüm.nasil agladim nasil ellerimi acip cok sukur Allahim dedim.gercek gibiydi..herkesi arayip kazandigimi soylemem.ruya icinde ruya gorup yıne kazanıyordum ustelik.o an icin neler vermezdim.kalbimde hissettim.uyaninca derin bir aci.basari siram da 98 mis=))))
-
@mağdurum ben rüyamda guyu kazanmadığımı görmüştüm kazanamadım inşallah senin rüyan çıkar olumlu olur
-
@krtalprn yaa tersine cikarmis=) ben ümidimi kestim ruyalarimda karsiligini aliyorum emeklerimin=))bu dünyada zor
-
@mağdurum bazen aynen çıkıyor şekil a
-
Ben de ruyamda , bizi sonuclari aciklamak icin sinif gibi bir yere topladiklarini kazanlari isim isim cagirip plaket gibi kartondan bisey verdiklerini gordum
Artik sinir de kalmadi yıpranacak
-
@b-ays bir ara bende çok düşünürken sürekli acayip acayip rüya görüyordum artık hayırlısına bıraktım bekliyorum rüya falan yok