9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
latede kazanacağız beyler dayanın
-
@sputnik son yönetmelik değişikliğiyle bizim sonuçların nasıl bir bağlantısı varmış kardeşim bilmediğim için soruyorum
-
@utku yonetmelikten itibaren bizim icinde max 30 gun baslamis oldu
-
@mağdurum teşekkür ederim kardeşim
-
@mağdurum yönetmelik değişikliği 28 inde mi yoksa 29unda mı girdi yürürlüğe bilen
-
@drago 29 diye hatırlıyorum hocam
-
@kardinalist teşekkürler hocam, demek ki en fazla ocağın 28 ine kadar bekleyeceğiz. Bu da birşey(!) hiçbirşey bilmemekten iyidir
-
Kazanan arkadaşlar için 10 gün içinde ise başlamanın yolu açılıyor ozaman ??? Öyle mi
-
''Sınavda başarılı olanların listesi duyuruda belirtilen kadro sayısını aşmamak suretiyle sözlü sınav bitim tarihinden itibaren otuz gün içerisinde Kurumun internet sitesinde ilan edilir'' diyor yönetmelik.Sonuçların 28 ocağa kadar açıklanması hangi maddeden kaynaklı bulamadım
-
@inflexible Kurum yöneticileri bakanlığı yönetmeliğin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren 30 günlük süre ile bağlı oldukları konusunda uyarmış hocam.Konu ile ilgili pareto duyum paylaşmıştı.
-
@luthor pareto paylaştıysa doğrudur hocam:)Yani bir nevi yönetmelik değişikliğinin başlangıcını mülakatların bitiş günü gibi kabul etmişler anladığım kadarıyla. Müfettiş yardımcılığı başvuruları 29 ocakta başlıyor Kurum bu personel alımını nihayete erdirmek ister diye düşünmüştüm bende.Sebep farketmez sonuç gelsin de artık
-
Arkadaşlar,herkese selamlar bende sizinle birlikte bu süreci takip edenlerdenim.Bu süreç çok uzun,çok stresli.Gerçekten insanı hasta etme durumuna kadar getiriyor.Ben mülakata girdikten sonra 100 günde anca açıklanır demiştim o zaman öyle bi his gelmişti ve benim kendi düşüncem tamamen kurumun bu hafta açıklayacağı.Çünkü önünde başka bir sınav açıklama veya asgari ücret taşerona kadro gıbı gundemde yogun olan işler kalmadı.İnşallah hak eden herkes kazanmıştır.Rabbim herkese helalinden para kazanmayı nasip eylesin.
-
Bakan hanım canlı yayında tweetleri takip etmeye calışıyorum sitemlerini görüyorum demişti.Bakanın paylaştığı tweetlerin altına yorum yağdıralım bence.
-
@fierce bencede direk bakanın tweetlerine yoğunlaşalim
-
İnstagram paylaşımları ve tweetlerinin altına yazmak gerek ben instada yazdım birkaç kere ama benden başka yazan yoktu bu konuyu
-
Birlikte hareket edersek gözükür bir kişinin yazmasiyla olacak gibi degil
-
Yorum begenince üste çıkıyır galiba yorum
-
Eskiden buralar komple yorum şelalesi gibi olurdu 94 uncu güne girerken bakıyorum da kimsenin buraya yazmaya bil hevesi kalmamış hatta birileri birşey yazsın da okuyalım diye bekliyordur bence
-
@dogancay aynen öyle oldum ben duruldum
-
Bunca çile çekip puanları alıp sınavlara girmeye hak kazanıp üstüne bunlara da hazırlanıp girip çıkıyorsun, sonuçların açıklanması için de aynı şiddette çaba harcıyorsun. Ne kadar saçma bir durumdayız ve bizi buna bir şekilde adapte eden bu sisteme yazıklar olsun!