9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
"Sayın bakanım sosyal güvenlik denetmen yardımcılığı mülakatlarının biteli neredeyse 4 ay olmasına rağmen sonuçlar henüz açıklanmamış,konu ile herhangi bir açıklama yapılmamıştır. Bu belirsizlik bizleri psikolojik olarak yıpratmaktadır ve sürecin uzaması gelen ilanlara aynı kişilerin başvurmasına neden olmakta böylece mağduriyet daha da büyümektedir. Biz gençlerin heyecanını mazur görmenizi ve sürece müdahil olmanızı istiyoruz. Değerli vaktiniz için bekleyen 1600 kişi adına teşekkür ederim." bunu yazdım instadan mesaj olarak belli mi olur okur filan
-
Bakalım bu hafta içi 94'den 98'e kadar sayacağız üç haneli rakamlardan önceki son haftaya giriyoruz...
-
@resetat Hocam boşuna beklemeyin. En az 2-3 haftası var.
-
@slutskyy Doğru diyorsun zaten cuma gününden sonra az olan ümidim yok denecek kadar az durumda, bekleyişte değilim öylesine gün sayıyorum sadece şu an
-
@Slutskyy en fazla 2 3 hafta kardeşim 28 ocak son gun yine de bu da rekor olacak bi önceki pronun rekoru da egale ediliyor. Umut ederim ki bu hafta biter
-
@brzezinski 16 Ocak'ta rekora ortak oluyoruz artık..
-
@resetat Nedense bu iki haftada biseler olacagi kanaatindeyim 28 ocağa kalmayacak gibi
-
Bende bu haftadan umutluyum nedense.. Perşembe(97) açıklanacak hissi var hayırlısı
-
@brzezinski 101. günde açıklanırsa şaşmam hocam özür dilenecek durumda da kalmazlar ne de olsa rekoru egale edememiş oluyoruz (açıklanırsa)
-
@brzezinski Hocam sizi takip ediyordum üye olmadan önce de. Yazdığınız şeyi görünce sevinçten bir arkadaşımı sırtıma alıp taşımışlığım var O mutluluğu 5-6 senedir hiç tatmamıştım. Bunun için teşekkür ederim size öncelikle. Açıkçası ben o yönetmeliğe de güvenmiyorum. Özellikle bu hafta kesinlikle ve kesinlikle AÇIKLANMAZ. Bildiğimden falan değil. Görürsünüz ama 110 günü geçecek maalesef.
-
@resetat mantıklı ne şiş yansin ne kebap ben de kurumdan bekliyorum savunma durumunda kalmak istemez
-
@Slutskyy valla ne mutlu sevindirebildiysem bir nebze de olsa ben de o habere cok sevinmistim pareto hocam da doğrulayinca acikcasi sonra biraz mahcubiyet yasadim sadece herkese güzel haber vermek istemistim tek amacim buydu. Artik nasil olacagini kestiremez oldum gidisatin ne yönde gidecegini . 110 gun de olursa sasirmam ama icimdeki his iki hafta onemli diyo umarim yanilirsin kardeşim
-
@brzezinski Valla mahcup olunacak bir şey yok. Sen bildiğini söyledin hepsi bu. İnşallah yanılırım
-
@staticman Hocam sizin arkadaşınızın söylediği şey geldi de aklıma. Ocak sonu Şubatı bulur mevzusu. Onu okuyunca çok kızmıştım size. Hakkınızı helal edin belli ki günahınızı almışım. Bence siz de arkadaşınızın sözüne itimat edin.
-
Bunları yazarken aman şimdi millet baya bişey yazılmış görür heyecanlanır diye telaş etmiyorum. Çünkü burada kimsenin hevesi heyacanı kalmadı. Haftasonu TCDD sınavında birsürü aday kardeşimizle konuşma fırsatım oldu. Neredeyse kimsenin buradan bir beklentisi kalmamış. Ne kadar kötü ve acı bir durum. Bu şekilde davranarak insanlara çok ızdırap ediyorlar. Halbuki yeni sistemle birlikte bu işler 15 Temmuz sonrası düzene göre aşırı şekilde kolaylaştırıldı. Neyse daha fazla şey yazıp moral bozmak istemiyorum. Güne veda ederken "Sen de benim hatalarımdan birisin SGK" şarkısını sizlere armağan ediyorum dostlarım. Hayırlı geceleriniz olsun
-
Bende sonuç bekliyorum sürece başlamadan 15 aralık ve sonrası demiştim sgk dediğim her şeyi yedirdi o yüzden en kötü 29 ocak dıyorum etkinlikmiş sonuçlar bakanlıktaymış hikaye tek yapmamız gereken beklemek sonuçların nerede olduğu dahi muallakta 110 günde güvenlik soruşturması yapılıyor iller il seçimleri tercih sonuçları 2 ay bide bu iki ayın üstüne 2 ila 4 ay güvenlik soruşturması say ortalama son mülakata girenin bekleme süresi 7 ay ben ilk girenlerdenim benım kazanırsam 8 ay bu ne iştir guylar ilk maaşını aldı biz hala daha sonuç bekliyoruz personel alımına ilişkin güvenlik prosedürü belli biz mit e mi giriyoruz çift güvenlik soruşturması bekliyoruz söylenecek söz çok aslında size tavsiyem duyumcuların söylediklerine itibar etmeyin nitelikli birşey olduğunda pareto zaten duyuruyor sabredin boşuna dememişler sabır acıdır meyvesi tatlı.
-
Bir süre tweet atmasak mı acaba.
Utanır da bir açıklama yaparlar belki. -
@slutskyy Sıkıntı yok hocam hepimiz aynı gemideyiz durduk yere insanları kandırmak gibi bir huyum olmadığı için ne duyduysam onu aktardım. Belki daha erken belki daha geç açıklanadabilir. Ama neyse onu söyledim.
-
@slutskyy kaynak nedir hocam yoksa tahmin mı
-
@krtalprn Hocam duyum falan yok. Bundan sonra tek inanacağım şey başkanın bugün açıklıyoruz tweeti. Lütfen siz de öyle yapın. Pareto reisi ayrı tutuyorum onun söylediklerine inancım tamdır yanlış anlaşılmasın.