9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Bırak sonuçları, açıklama yaptıklarını rüyamda bile görsem mutlu olucam
-
Arkadaşlar bende hep rüyamda görüyom da bizim bir taraflarımız açıkta kalmış:):)
-
@denetcii senin sonuc nasil kardeşim ben ruyada bile göremiyorum
-
@brzezinski 2 başarılı 1 başarısız
-
ellerimi açıp çok şükür Allahim dedim. bi uyandim .of dedim ya...kazansam ne hissedecegimi yasadim.hepimize nasip olur insallah o anlar.
-
ha bir de ruya icinde ruya gorup yine kazanıyordum
-
Allah akıl sağlığımızı korusun zaten kullandığım anksiyete ilaçları hiç etki etmez oldu
-
Tövbe Tövbe
-
@timbergen hangisine inanalım
-
Hayatımda böyle birşey görmedim ya.Kurumda bilgi diğerini tutmuyor.
-
Ya he %100 bilgi he
-
Bu zamana güvenlik soruşturması kalmaz. Onunda dediği soruşturma kazandıktan sonra olanı
-
@kazm İkisi de doğru olabilir . Murat isimli kişinin yazdığı kuruma gelmediği yönünde burda da zaten Bakanlıkta olduğu konuşuluyordu dolasıyla SGK da değil .
Furkan isimli kişinin yazdığında ben de kazandıktan sonra yapılan soruşturmadan bahsedildiğini düşünüyorum -
Kuruma gelmemesi güvenlik soruşturmasının bitmedigi anlamına gelmez. Bakanlıkta olduğu için kurumdan bu şekilde bilgi vermişler..
-
bakanlıkta da mı değil yani.şuan ön soruşturmadan başka ne olabilir ki resmî olarak bir evrak vermedik ve 1600kişi için uzun süren bi soruşturmaya kaldıysak daha çok beklicez anlaşılan fakat bence bu da öylesine geçiştirmek için verilmiş bir cevap.şu süreç için kafama oturan tek mantıklı şey listemizin bakanlıkta olması ve gündem yoğunluğu nedeniyle sürekli ötelenmiş olması ben buna inanmak istiyorum aksi saçmalıktan başka bişey değil gibi..
-
3 ay oldu güvenlik sorusturması mi kaldi bakanlikta tıkandı kaldı süreç
-
@timbergen gvs bakanlıktan istenmiş ise talep sgkdan gelmediği için öyle sgkdan gelen talep yok denmesi mantıklı
-
Fazla takmamak lazım.
-
Bende önceki iki alımda rüyalarımda kazandığımı görmüştüm ikisi de olmadi
İşin ilginci bu alımın açıklanması 90 günü aştı daha hiç bir rüyada görmedim hayır mı ser mi bilemedim -
@agustcomte ben de 2 kere kazandigimi gordum.bir lanete mi tutuldum acaba ben de=(