9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@slutskyy en az 2 3 hafta demişiniz ona istinaden sormuştum hocam
-
-
@budageceryahu Aman hocam arada atalım bu seferde ümidi kestiler herhalde diye iyice ağırdan almaya başlarlar
-
@slutskyy inşallah hocam hakkımızda hayırlısı ama beklemek çok zormuş en uzun guy ilanını bekledim en uzun açıklanma sürecine denk geldim bari sgk böyle olmasın diyordum lakin onunda gidişat yeni bir rekoru gösteriyor hayırlısı hakkımızda nasib de varsa dünyanın ucunda olsa bile gelip buluyor her hayırda bazen şer her şeyden sonra da bir hayır gelir demişler
-
@luthor Hocam atmayalım. Gerçekten artık zoruma gidiyor.
-
@krtalprn aynen öyle Hocam. Çalışmaya devam.
-
@slutskyy Haklısın hocam.Gerçekten insanın zoruna gidecek bir mesele.O kadar insan yazıyor ama bir açıklama dahi alamıyoruz.Hayret verici gerçekten.
-
bir aciklama gelse baska seylere odaklanmak daha kolay olurdu.emeklerimizin gorulmemesi anlamina gelir bu.demek ki bizim icin degerli olan seyler kurumlar icin bu kadar onemsiz olabiliyor.3 ay bekletildikten sonra bana iyi seylerden bahsetmesin kimse.guylar ise basladi ise...
-
Memurlar .net e haber olduk tekrardan.
Bilginize.https ://www.memurlar.net/haber/720196/denetmen-yardimciligi-mulakat-sonuclari-kimi-bekliyor.html
-
Adamlar resmen bekleyip on numara haber yapmışlar
-
Saymaya devam..
94. GÜN
Bu hafta hepimize hayırlı olur inşallah..
-
@denetcii hocam memurlar bunu haber yapmaz, yani 60. gün yapmaz ama başkan açıklanacağı tarihi filan tahminen konuşunca ucuz kahramanlık yapmak için atladılar.
-
bulamadim haberi
-
Bende bulamadım haberi eskiye dünyaya hükümdar olmaz bile haber olmuş biz yokuz
-
@krtalprn https ://www.memurlar.net/haber/720196/denetmen-yardimciligi-mulakat-sonuclari-kimi-bekliyor.html
-
@burcuburcu o halde yakın mıdır açıklanması
-
@halilhy bu ay içerisinde açıklanacak denildi zaten.
-
@mağdurum teşekkürler hocam
-
@burcuburcu yani en geç ay sonu da zaten memurlar haber yaptığına göre dediğinizden yola çıkarak bu hafta olur mu diye sormuştum
-
@halilhy olabilir tabi ki.