9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@burcuburcu başkanın bı açıklaması mı vardı hocam
-
Zaman geçtikçe içim kararıyor daha fazla kazanamama ihtimaline alıştırıyorum kendimi . İşin kötüsü yaklaşık 4 aydır derste çalışmıyorum bir sürü sınav var konsantre sıfır... Allah hayır etsin
-
Duyum olunca daha iyi oluyordu çıkmıyordu ama bekliyorduk yine de böyle beklentisizlik çok kötü
-
@burcuburcu başkanın açıklamasına nerden bakabiliriz sonuçlarla ilgili twitterinda yok da
-
@brzezinski hocam şu an nerden duyduğumu hatırlamaya çalışıyorum ancak bu ay açıklanacağı daha önce belirtildi.
-
ee yonetmelik gereği zaten maksimum ocak sonu aciklanmasi gerekiyor.
-
@burcuburcu Pareto'nun aktardığı duyumda, başkanlığın, bakanlığı arayarak 30 günlük süre sizi bağlar dedikten oldu bu ay sonu muhabbetleri.
-
Kimse açıklama yapmadı. Yönetmelik değişikliğindeki 30 gün ibaresinden sonra beklenti oluşmuş. Bence bu beklenti mantıksız. 30 gün Sınırı yok, en azından bu alım için. Ben bu haftadan umutluyum..
-
@safitürk69 Aynen öyle Hocam. Bence de yönetmeliğin bizim için bir bağlayıcılığı yok.
-
memurlar net ' e bu yazıyı ben gönderdim, aynısını yayınlamışlar.
-
@safitürk69 nasil yok bu sayfada okumustum baglayici oldugu hatta sgknin bakanliga bunu ilettigi yaziyordu
-
Yonetmelik 1 ay diyor evet de o sinavdan sonraki bir aydan bahsediyor biz sinava gireli 3 ay oldu yani yonetmelik 2 ay deseydi biz 5 ay in sonunda mi ogrencektik yonetmelik bahane bekletmek sahane gibi duruyor.
-
@mağdurum kardeşim 3 ay bekletmişler isteseler bi 3 ay daha bekletirler. Ha diğer alımlarda ne olur bilmem ama bu değişiklikten pay çıkartmak bence mantık dışı..
-
Arkadaşlar yönetmelikte bu yönetmelik yayımlanma tarihinden sonraki alımlar için uygulanır tarzında bir ibare yok bildiğim kadarıyla.O zaman bizim için nasıl bağlayıcı olmuyor onu anlamadım.
-
@safitürk69 bana da öyle geliyor yönetmelik şu alim için bağlayıcı değil @paretowilfredo hocam anlattığı kişi olayın hızlandırılması için uyarıda bulunmuş kanımca
-
yönetmelik de baglayici degilse istedikleri kadae bekletirler o zaman geçmiş olsun
-
1 aciklama dahi yapilmadi henuz.
-
@zach aynen en geç denmek istedi orada diye düşünüyorum
-
@luthor, içinde söyledi:
Arkadaşlar yönetmelikte bu yönetmelik yayımlanma tarihinden sonraki alımlar için uygulanır tarzında bir ibare yok bildiğim kadarıyla.O zaman bizim için nasıl bağlayıcı olmuyor onu anlamadım.
Haklısın kardeşim
-
Arkadaşlar birbirinize yüklenmeyin seve seve Allah ne verdiyse beklicez artık daha yapcak bişey yok Allah kimseyi çaresiz bırakmasın...