9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar demeyim demeyim dedim ama inandığım bir tarih var. 18 Ocak.
-
@hadinbahım neden 18 ocak anlatsana biraz
-
@b-ays Anne tarafı karadenizli
-
Şuan elimizde olan tek dayanak yönetmelik tarihinden itibaren 30 gün içinde açıklanacağı.Ancak bunun da kesinliği yok tabi.Eğer bu süre içinde de açıklanmazsa vay halimize.
-
Ocakta bitecek de bu is orasi belli de biz neler yapabiliriz yapmaya devam etmeliyiz onu konusmaliyiz özellikle bu iki haftanin çok değerli olacağını düşünüyorum moral bozmaya enseyi karartmaya yer yok
-
@hadinbahım dur sakın bir kelime daha etme neden biliyor musun inanırım
Şaka bir yana inşallah içinizden gelen yansır hocam -
@brzezinski 3 4 gündür bende düşünüyorum ne yapabiliriz diye ama bir türlü bir şey gelmiyor biraz da hepimiz kanıksadık bu durumu
-
@krtalprn İnşallah hocam
-
Tarih duyumlarına şimdilik inanmayın hatta şu andan itibaren sadece başkandan yada bakandan gelecek açıklamayı bekleyin.
Bakanın önündeki listeden şu an İçin bakan bile habersiz ne zaman imzalayacağını programlayacak hali yok anlık olarak atar imzayı gönderir. SGK da bizim gibi eli kolu bağlı hatta bizim gibi mağdur oldu desem abartmış olmam. o yüzden sıkın dişinizi olan oldu zaten benim de hevesim kalmadı bekliyorum vites boş ta.. -
Abi bu saatten sonra duyum falan yok başkan bu akşam açıklıyoruz dediğinde bekleyiş bitecek dua edelim bu hafta açıklansın inşaAllah haftaya 3 basamaklı sayılara geçiyoruz
-
Boşverin arkadaslar gelen diğer ilanlara hazirlanin aciklanacak zaten. Surekli kafaya takınca insan hic birseye odaklanamiyor.
-
@dikey, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Boşverin arkadaslar gelen diğer ilanlara hazirlanin aciklanacak zaten. Surekli kafaya takınca insan hic birseye odaklanamiyor.
Doğru söylüyor @dikey arkadaş. Zaten ilanlar geç geliyor, gelse de sayı az. KPSS A çalışıyor gibi çalışın. Yarış eskiye göre daha zorlu. Vakit kaybetmemek lazım. Herkes kafayı toplasın bir an evvel.
-
95. Gün
-
sabah sabah ilk isim bu foruma gitmek oluyor allahım oynatmaya az kaldı
-
Günleri saymayın Lütfen
Bekletmenin tadı ve Bereketi kaçıyormuş..
SGK duyum -
yine mutsuz uyandım.
-
Artık her gece kendimi bir dizi filmin içinde görmeye başladım dün gece Hayat Şarkısındaydım ondan önceki gece Ufaktefek Cinayetlerdeydim Bu haftaya kadar Sgk'lı rüyalar görüyordum ama artık dizilerdeyim:))) Gerçekten iyi değilim şahitsiniz aklım kaçar gider tutamazsam tek müsebbibi SGK'dır
-
Inşallah rekoru biz geçmeyiz
-
@krtalprn bana gececekmisiz gibi geliyor
-
99 u geçmeyiz