9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@budageceryahu geçmez isek aydının meşhur tatlılarından kabak tatlısı yollarım sana hocam kazanmasam da bile
-
@biristatistikçi töbe de :((((
-
Başkan açıklamaya yapmamaya yemin etmiş anladığım kadarıyla.En kötü ay sonuna kadar açıklanacak falan de be adam bu ne ketumluktur böyle.
-
Gerçekten kafayı yemek üzereyim
-
elendigimizde daha mi cok uzulecegiz.baya bekledik .3 ayim icin de aglarim artik ben.
-
@mağdurum Lütfen üzülmeyin artık. Çünkü elden gelen hiçbir şey yok.
-
@mağdurum Beklediğiniz başka sınav falan var mı hocam?
-
Duy muy mhuy için adam gibi kadro açsalar bari göç idaresi gibi dalga geçmezler bizle umarım..
-
Siteye de girmeyeyim, tweet de atmayayım diyorum ama ders bile çalışamadığımdan boşluktan dolayı alışkanlık oldu artık...
-
Ben artık buradan umudumu kestim, arada bir girip ne olmuş diye bakıyorum. KYK ve SGM müfettişliklerinden açıklama beklemeye başladım.
-
@luthor maalesef yok.guydan elendim bu kaldi
-
@slutskyy keske uzulmemeyi basarabilsem
-
@sirius Hocam en doğrusunu yapıyorsunuz.
-
@mağdurum İnşallah bundan güzel bir sonuç alırsınız hocam
-
@mağdurum Hocam bakın kız arkadaşım da sizin gibi çok üzgündü. Guy vardı elinde bir tek o da gitmişti. Mahvolduk aylarca. Saçma sapan adamlar meslek sahibi oldu da biz niye böyle kaldık diye. Merak etmeyin her şey düzelecek geçecek Hocam. Rabbim bu kurumları bize vesile ediyor sadece. Rızkı veren Allah boşverin siz. Sgk gerçekten gözümden düştü bu son promosyonda. O yüzden tüketmeyin daha fazla kendinizi. Hayat çok güzel
-
Arkadaşlar akşam bir etkinlik falan mı yapsak.Hazır dernek başkanıda kurumla konu hakkında irtibat kurdu.Çok sessiz kaldık bu aralar.
-
@luthor ne yapalım mesela hocam ? Iyice biktik, yildik resmen . Etkinlikleri takmiyolar bile yetkililer. Hicbir sey yapmamaktan iyidir ancak bir ise yaramiyor
-
-
@luthor "Yazın tekrar yeşermeyen ağaçlar,kesinlikle kışın korkudan donup kalanlardır" misali benim de hiç içimden gelmiyor etkinlik yapmak.
-
Saat 4 veya 7 de yapabiliriz boş durmaktan iyidir