9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@resetat Valla bende bayılmıyorum hocam yazıp yazıp cevap alamamaya ama ne yapalım işte.Aslında bilsek bu yönetmelik süresine bağlı kalacaklar ve en geç 28 inde açıklayacaklar o zaman etkinliğe falan gerek yok.
-
@luthor Doğrusun hocam zaten yüzlerce tweete bir yanıt alınamadığından ve 95. günde olmamızdan kaynaklı benimki. İçimden istemesem de katılırım yine ...
-
Başka işimiz yok zaten yapalım bence de etkinlik, 7-8 gibi.
-
Tag belirleyin 7 de başlayalım
-
@brzezinski #SGKDenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın bu tag iyiydi hocam dernek de bunu kullandı devam edelim buna
-
@resetat tamamdir o zaman saat 7 de bu tagdan yuruyelim hocam
-
#SGDY mülakatı100 gündür açıklanmıyor!!!
Diye basbağırasım var -
@aday-memur, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
#SGDY mülakatı100 gündür açıklanmıyor!!!
Diye basbağırasım varBu olabilir . Bu sefer Çarpici bi tag olsun diyorum ben . #sgkDenetmenYardimciliğiSonuçlari100GündürAçiklanmiyor! ne dersiniz arkadaslar?
-
Arkadaşlar süreden bahsetmek önemli diye düşünüyorum diğer türlü Twitter da ki boş talepte bulunan akbabalara benzetiliyoruz mağduriyetimizin anlaşılacağı bir tag olmalı ki etki etsin. Hoş ben yine birşey olacağını sanmıyorum da size destek olmak İçin yazacağım Yoksa cidden içimden gelmiyor artık yazmak.
-
Birde Ali aksakallı nın Twitter hesabı olaydı çok iyi olurdu. Bu süreçte o daha etkin olurdu.
-
@aday-memur Hocam süreye ek olarak yeni yönetmelikte gösterilen süreyide belirtmeliyiz diye düşünüyorum
-
@luthor dostum açıkçası ocağın 28 ine zaten bu iş sarkmaz diye düşünüyorum ama tedirgin hissedilmesi normal, dediğiniz gibi paylaşılırsa daha güzel olur tabi.
-
@aday-memur Hocam son gelişmelerden sonra benimde kanaatim o yönde ama kurumun yönetmelikle bağlı olup olmadığı konusu ne yazıkki belli değil.Beni düşündüren bu açıkçası.
-
@aday-memur o Ali Aksakalın twitter'ını ne aradım ben de
-
Bir günü daha bitirdik
-
Eskiden yarı şaka diyordum rekor bizim diye artık emin olmaya başladım
-
@shanks 118 gün diyorum var mı arttıran ?
-
arkadaslar yani artik ocak sonuna kadar aciklanma ihtimali yok mu? bugun aciklanmaz mi mesela? illa bir aciklama sonrasi mi aciklanacak?
-
@mağdurum 8. Promosyonda Sn. Başkan haber verdiği için bizim de beklentimiz oluştu daha önceki promosyonlar da nasıldır bilmiyorum @paretowilfredo üstadım daha iyi bilir...
-
Benim 2 3 hafta önce yazdığım demek doğru çıktı. 1 aya anca açıklanır duyumu almıştım. Benim tahminlerim bu işin ocağın 3 haftasına sarkmadan biteceği fakat şu an artık öngörü yapıp durmanın manası da yok. Ha 1 hafta sonra ha 1 ay sonra zaten 3 aydan fazladır bekliyoruz. Bu yüzden sizlere de kendime de tavsiyem, derse odaklanıp başka sınavlara çalışmaktır. Eğer ufukta sınav yoksa da en kötü kpss için çalışılmış olur. Ha mecalim yok yorulduk diyende spor yapsın, sinemaya gitsin belkide işsiz ve başıboş olarak geçireceği son aylarında. Pozitif düşünelim arkadaşlar. Herkes buraya negatif şeyler yazıp duruyor, tek yaptığımız birbirimizin modunu düşürmek oluyor.