9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Apaydının denetmenlik için söyledigini düşünmüyorum daha önce görev alanim değil diye cevap vermisti . gelelim 65 kisinin girdigi teftis mülakatında daha güvenlik sorusturması bitmediyse vay ki vay diyorum sözün bittigi yer..
-
@brzezinski twit denetmenlik İçin kardeşim
-
Hayır arkadaşlar bu tweet sgk müfettişlik sonuçları için yazılmış. Bu adam teftiş kurulu başkanı. Neden bu tweetten denetmenlik için pay çıkardınız anlamadım
-
@genclerbirlikli Hocam sağolasın. Görüşlerini belirtmene çok sevindim. Elbette ki çalışmalarımı düşündüğünüz kadar ötelemedim. Aşağı yukarı iş teftiş de dahil 5 sınava girdim ve bunları geçeceğimi düşünüyorum. Anlatmaya çalıştığım esas nokta Sgk sonucu beklemenin insanın normal temposunu bozduğunu belirtmekti. Son mülakat olayında da tamamen haklısınız. Ona diyecek hiçbir şeyim yok. Kime sorduysam iyi olan herkes kalmış
-
ben daha önce kendisine denetmenliği sorduğumda teftiş kurulu başkanı olduğunu, denetmenlik hakkında bilgiye sahip olmadığını söylemişti.
-
@aday-memur Daha önce de sordular yukarda yazdim dedigini yine de teyit edilir başkana sorularak teftiş sonucu bekleyenlere yonelik dediği gayet bariz kardesim
-
@ygndz tweeti tekrar okumanı rica ediyorum. Orda ne yazılmış ve neye cevap verilmiş..
Denetmenlik için cevap verdi.. -
@slutskyy aman diyim hocam bi an üzüldüm cidden şimdi içim rahatladı inşallah girdiklerinden güzel sonuçlar elde edersin. valla ben de girdim sgkya, hatta 9 gün sonra gireli 4 ay olacak ama hiç umursamıyorum, yokmuş gibi davranıyorum. diğer sınavlara da aynı şekilde bakıyorum tek yol bu maalesef, hiç sınava/mülakata girmemiş gibi devam etmek.
-
@genclerbirlikli Hocam sağolasın ilgin alakan için teşekkür ederim. Seni de üye değilken epey görüyordum buralarda. Belli ki başarılı ve çalışkan birisin. Umarım tez zamanda emeklerinin karşılığını alırsın
-
@staticman kardesim adam teftis kurulu baskani. Denetmenlikle ne ilgisi olur
-
sgk denetmen yardımcılığı sonuçları
ve 95.gün
öğeli tweet e cevap olarak yazdığı bir tweet başkanın..orayı görmeden yazan arkadaşlar olmuş sanırım der bu olayın uzamamasını temenni eder kaçarım -
@slutskyy eyvallah hocam sağolasın
-
@ygndz Kardeşim @staticman haklı. Başkan direk denetmenliği de işin içine kattı. Esas belirtmek isteği ikisinin de şu anda güvenlik soruşturması nedeniyle uzadığı. Aslında Mehmet Selim Bağlının bu soruya yanıt verdiğini düşünün. Daha güvenlik soruşturmaları bitmemiş ve süreç düşündüğünüzden çok daha fazla uzayacak.
-
@ygndz Sen okumamışsın madem ben özetleyim tekrar. Orda 95. Güne gelindiği ve altta da sgkdenetmenliği ile ilgili tag olduğu aşikar. Ayrıca Sayın Apaydın daha öncede dediği gibi ilgi alanım dışında diyebilirdi. Fakat demedi demekki bir bilgi edindiki suskunluğunu bozdu. Son olarak denetmenlikle ilgisi olmasa bunu açıkca belirtir ve teftiş için söylüyorum derdi nuhakkak.
-
@staticman okudum tweeti sorun yok. Saygi duyuyorm boyle dusunenlere. Siz oyle algilayin ben boyle algiliyim
-
Neyse herkes gergin birbirimize sarmayalim hayirlisi olsun umarim biter de kurtuluruz şu sorusturma surecinden
-
@genclerbirlikli Ben de rekabet kurumun da oldu tamam diyordum. Yazılıda sıralama iyi, mülakat iyi oh mis derken. Yedek listeye dahi giremedim. Çünkü 3,20 puan ile sözlü barajını geçememişim. Bundan önce de vakıfbank mülakattan elendim. Belki de başka nerelerden elenicem bilmiyorum. Ana arkadaşın haklı tepkisini anlıyorum. Devlete hizmet etme aşkıyla yanıp tutuşup iyi okul bitirdik. Yds, kpss aldık. Okullarda memur olamazsın dediler diye kavga etmedik. Edebimizle oturduk dersimize işimize gücümüze baktık. Sonucunda yılların verdiği yorgunluk ve psikolojik döküntüyle 3 aydan fazladır bir mülakat sonucu bekliyoruz.
-
yok arkadaslar halkbankasiyla ilgiliydi=))
acik acik denetmenlikle ilgili soruya cevap vermis.
bunun hissetmekle degil gordugun seyle alakasi olmasi gerekir. yani gordugumuz seye inanmayacak duruma geldik aslinda -
Ben bu olayda başkanın sadece geçiştirdiğini düşünüyorum. Adaylari hemen aciklancak havasından çikarip, beklemeye sevk etmeye çalışan bir aciklama bu.
-
@shady1 bana da oyle geldi ki zaten her sey corba oldu.sgk baskaninda dendi bakanda dendi guvenlik soruşturmalari bitmedi dendi.acaba mulakata girmedim mi diye kendimden suphe edecegim nerdeyse