9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@slutskyy bence en kötü ihtimal ocak sonu
-
@krtalprn ben en kötü ihtimali "vazgeçtik hiç birinizi almıyoruz"dan yana düşünüyorum artık
-
Ocak sonu bu is biter en kötü yine de benim onu beklemeye bile mecalim kalmadi
-
@nonbisinidem ahahahhaha:)) dün teftiş başkanının sabrediniz temalı cevabı ve özel kalemin bu yorumu beğenisi bende bu ihtimali biraz törpüledi:)
-
@nonbisinidem ben bu gün Sn. Mustafa Apaydın'ın biraz daha sabır demesi acaba kaç güne tekabül eder diye düşündüm hep :(((((
-
@nonbisinidem En kötü ihtimali sen söyledin Hocam zaten şaka bir yana en kötü ihtimal BTK sınavının olduğu hafta diyorum ben. En iyi ihtimal Ocak 24 Ocak.
-
Bu kadar uzaması ve yeni yönetmelik değişikliği sebebiyle bence yeni bir uygulama yapıyor olabilirler.Forumda birkaç defa dile getirilmişti hatta bu konu bazı arkadaşlar tarafından.Önceki alımlarda iki güvenlik soruşturması yapılıyordu ancak şimdi atanma süresi kısaldı.Bunlarda madem iş zaten uzadı ve yönetmeliğin belirttiği süreler aşıldı o zaman tek soruşturma yapıp atamayı kısaltalım diye düşünmüş olabilirler.Zaten bundan sonraki alımlar yönetmelik dahilinde belirtilen sürelerde gerçekleşir.
-
call center da 5-10 dk beklemeye dayanamayıp, 3 aydan uzun bir süredir bekleyen bizlere sabredin demeleri çok koyuyor hani bu işin sonunda kesin çalışacağımı bilsem beklerim ama o bile %25 ihtimal. Twitter da kırıcı konuşayım diyorum ama sayın Apaydın yazılanlara samimiyetle cevap verdiği için kendisini kırmak istemiyorum zaten kendisi doğrudan sürece dahil bile değil. Asıl muhataplarımız ise yazılanları gizliden beğenip hiç açıklama yapmıyor ama bu yapılanları 2019 seçimlerinde unutmayacağız en azından ben unutmam.
-
Sgk ne zaman açıklar bilemem de Sgknın mülakatı açıklayamadığı 95 gün Nasanın Dünyadan Aya 142 kez gidip gelme süresi
-
@krtalprn valla ben Sinan Uzunpınarın da Mustafa Apaydının da işe yaramaz açıklamalarına cevap yazdım ama dönmediler artık saldım zaten bakanla başkanı etiketleyip Allah ne verdiyse yazıyorum yine de sallamıyorlar ben olsam utanırdım kendimi bir cevap vermek zorunda hissederdim yeminle.. Ne kadar kanıksamışlar duvar gibi durmayı...
-
@nonbisinidem dostum acizane tavsiyemdir.. Mensubu olmak istediğiniz kurumun başkanıyla böyle konuşmayın.. Sosyal medya burası binlerce insan var.. Yakını vardır.. Yalakalık olsun diye şikayet eden olur ve etik değil söylediğiniz sözler.. Evet haksızlığa uğradık ama sıkıntı başkanda değil.. Bürokrasi böyle işliyor bu lanet dönemde.. Sizin içşn söyledim alınmayın lütfen
-
@reagan Aynen Hocam söylenilen sözlere dikkat etmek çok çok önemli. Bazen tatlı sitemler ve hayal kırıklıkları oluyor fakat şahısları( ki Devlet büyükleri ) hedef almak hem doğru değil hem de yerinde bir karar değil. En büyük sıkıntı sürecin kendisinin çok hantal olması.
-
@black kardeşim çok ince gönderme yapmışın call centerla iyi takip ettigin belli
-
@inflexible biraz daha beklersek mars yolculuğu bile tamamlanacak
-
Benim anlayamadığım nokta 20 bin öğretmenin gvs’nin 15 günde bitip açıklanabildiği ama konu iibf’ye gelince 400 kişinin soruşturması nasıl oluyor da 100 + gün sürüyor onlar vatan evladı da biz terörist miyiz acaba ?
-
@reagan eğer kâle alsalardı dönüp bir cevap verirlerdi umurlarında bile olduğunu sanmıyorum... Sıkıntı süreçte değil arkadaşlar anlayın bunu artık süreci yöneten şahıslardır bu iyi yönetip yönetememeleriyle alakalı tamamen.. Tek bir hedefe de odaklanmadım ayrıca ama yine de o kadar yazılana çizilene bu kadar sessiz kalıyorlarsa belki de kendilerinin bile içinden çıkamayacakları sıkıntılar söz konusudur ve yine bu da işin ne kadar doğru yapılıp yapılmadığı ile alakalıdır diye düşünüyorum..
-
Bu daha önceden kazandığını öğrenenlerin olması ne iştir? Bilen duyan var mı başka? Olsa da belki söylemez ama böyle sadece duyum alan vardır belki. Bunun aslı astarı var mıdır? Gerçek olabilir mi sizce? Torpili sayesinde öğrenebilirler mi? O kadar ileti gidebilirler mi? Yorumlarınızı merak ediyorum. Özellikle senin @pareto_wilfredo hocam.
-
@brzezinski teftiş başkanını pek takip etmedim ama daha önce burada yazılmıştı huyum kurusun böyle şeyler aklımda kalıyor yeri geldiğinde de kullanıyorum
-
Başkan yeni tweet attı altına doluşsak mı
-
Sgk başkanı 10ocak emekçi gazeteciler günü diye tweet atmış. Yüklenmek gerek