9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@mk5561 hayırdır hocam kazandığını söyleyenler mi oldu? eğer öyle bir şey varsa çarşı karışır...
-
@buhara, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Sgk başkanı 10ocak emekçi gazeteciler günü diye tweet atmış. Yüklenmek gerek
ben de aynısını düşünmüştüm, bir baktım halihazırda arkadaşlar zaten çoktan tweetlemişler, başkanın görmemesi imkansız
-
@black evet grupta biri yazmış ben kazandığını öğrenenleri biliyorum diye de gerçekten bu kadar kendilerini aşmış olabilirler mi diye düşünerek sordum sizlere.
-
evet arkadaşlar doluşun tweetin altına ama saygılı şekilde yazın unutmayın bu kişi bir kurumun başkanı yüz yüze iken söyleyebileceğiniz şeyleri yazın
@mk5561 hangi grup facebook da filan mı? belki komisyondan tanıdıkları varsa öğrenmiş olabilirler ama o kişilerinde böyle bir riske girip söyleyeceklerini sanmam
-
@aday92 Bildirim açtı herkes. Duymaması ve görmemesi imkansız da işte neyse
-
@black facede Sgk 9. Dönem mülakat grubuydu sanırım küçük harflerle. Ama kendi iddiası bir kişi ile sınırlı değil gibiydi kaç tanıdık olabilir ki yada inşaAllah dediğiniz gibidir bir iki kişiden bahsediyordur en fazla bende öyle düşünüyorum ama şu var hani liste kurumda değil yada sürekli değişiyor iddiaları olunca nasıl emin konuşabiliyorlar diyorsun haliyle söyleyen için de.
-
@mk5561 ben face kullanmıyorum ama arkadaşımdan rica ettim bulamadığını söyledi bahsettiğiniz grubun adını tam olarak yazabilir misiniz? ya da link te olabilir rica etsem
-
@poisson ben okudum şimdi bir kullanıcı yazmış ne derece doğru şimdiden kazananların olduğunu duydum vs diye her mülakata guy mülakatında da aynı şeyler yazıldı çizildi ben çok itibar etmiyorum oda bir yerlerden duymuş zaten
-
@poisson şimdi bende teyit etmek için baktım "SGK Denetmen yard 9. Dönem grubu" şeklinde arama yapın zaten en yukarda süreçle ilgili bir arkadaşın gönderisi altında yapılan yorumda göreceksiniz.
-
@poisson hatta şunu demiş: biz bekliyoruz ama kazandıgını ogrenenlerin oldugu duyumlarını alıyorum allah yardımcımız olsun
-
![0_1515602041554_5FB28629-1E05-46D8-B86A-63077A3C82D8.png](Yükleniyor 100%)
-
@buhara bence Sn. Başkan geçen promosyonda ki gibi olmaması için kesin bir şey söylemiyor o yüzden suskunluğu diye düşünüyorum.
-
Bu tarz söylemlere itibar etmeyin arkadaşlar biri bir başkasına uyduruyor yayıla yayıla dolaşıyor.
Altına imzası atılmamış liste İçin kimse kesin konuşup kendisini küçük düşürmesin. Öyle Ne insanlar gördüm sonuçlar açıklandığında yüzü kıpkırmızı oluş başlarını öne eğip mahcup şekilde evine dönen..
Liste açıklanana kadar daha çoook
”sahadan forumundaki “ muhabbetler döner itibar etmeyin. -
gördüm bende yazıyı foto paylaşmaya çalıştım da olmadı itibar etmeyelim bence biz bir duyum bile bulamazken insanlar kazandığını öğreniyorsa kurum onların olsun zaten şu saatten sonra ne diyelim
-
teşekkürler.arkadaş yorumları görebilmek için katılmamız gerektiğini söyledi.çok anlamıyorum ama.söylediklerinizden az çok netleşti vay be kazandığını bilmek nasıl bir his acaba. bazılarımız (ki hepimizi kastediyorum:) ) belirsizlikle öylece beklerken. enteresan. -aslında çok şey yazmak istedim ama nasıl hissettiğimden ben dahi emin değilim şu an-
-
Arkadaşlar hakkında güvenlik soruşturması yapıldığına dair birşeyler duyan oldu mu?Mesela bir başlıkta birisi yazmıştı gelip sitenin güvenliğine sormuşlar falan diye.Böyle birşey kulağınıza geldi mi hiç?
-
@luthor yok hocam bizim sitede çalışanlar ile aram gayet iyidir selamı sabahı hiç eksik etmeyiz kargo gelse bile hemen haber verirler öyle bir şey olsa bana kesin söylerlerdi kaldı ki ben kazananlar belli olmadan polisin gelip sorduğunu hiç duymadım
-
@luthor en çok ta Sgk nın mülakat öncesi gvs yi merak ediyorum yani hangi kurum aracılığıyla yapıyorlar veyahut kurum değilse bile kimler yapıyor ve hangi kıstaslarda yapılıyor @paretowilfredo üstad senin bir bilgin varsa paylaşır mısın bizimle
-
Abi o tweet zor şartlar diye başladı ya aha dedim bizden bahsediyor açıklama yaptı sonunda ama nerdeee..
-
Birde şu sayfaya resim nasıl yükleniyor :((