9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@sirius hiç bilmiyorum ama miras husumeti yaygın bir şey (olmaması gerekir tabi) yani öyle bir şeyin adayı etkileyeceğini düşünmüyorum ama bilmiyorum inanın. Acaba amaç akrabaları da gözden geçirmek midir yoksa daha önce mesela orada hiç yaşamadıysan burayla bir bağlantısı yok diye cevap gelir ve biter mi olay.
-
@safitürk69 canın sağolsun hocam
-
@krtalprn siteye resim yüklenemiyor sanırım sitede sıkıntı yarattığı için devre dışı bırakıldı ama resim upload siteleri var o sitelerden birisine yükleyip buradan paylaşabilirsiniz
yukarıdaki kutucuklardan resim simgesine tıklayınca aşağıdaki gibi bir kod çıkıyor orada "görsel url" yazan yere resim upload sitesine yüklediğiniz resmin linkini ekleyince resim direk gözükecektir
![alt metni](görsel url)Eğer yukarıdaki anlattıklarım karışık geldiyse resim upload sitesindeki linki doğrudan da ekleyebilirsiniz resme bakmak isteyenler o adresten görebilir
-
@paretowilfredo üstad Sinan başkanın İK yı ziyareti ve yakında açıklanacağı açıklamaları, Mustafa başkanın gvs açıklaması ve sabır dilemesi tüm bunlar hakkında sen ne düşünüyorsun.
-
@safitürk69 senin girişimin yeter varsın yalan olsun
-
@black teşekkür ederim hocam screen shot aldım
-
@yunni61 ahahahhahahaa "başkanın sabır dilemesi" :)))))
-
@poisson :))
-
![alt metni](görsel url)[url=https://hizliresim.com/dO498n][img]https://i.hizliresim.com/dO498n.jpg[/img][/url]
-
-
yuklemeye calistim da resmi görmek isteyenler için
-
@brzezinski hocam görsel url yazan yeri silip linki oraya yapıştıracaktınız
-
bende beceremedim şimdi oldu
-
@black baya ugrastirdi beni sagolun
-
Arkadaşlar aranızda guy kazanıp hala sgk yı bekleyen var mı.
-
ogrenen olmustur tabii bunu dusunmek zor mu...referansi saglam olanlar arar sorar ogrenir....biz de bekleriz boyle
-
@mağdurum yani mantıken dediğin gibi bunu düşünmek kolay da beklemenin zorluğunu yaşarken bunları sindirmek zor
-
@çöl-aslani 2 arkadasim var guyu kazandilar sgk bekliyolar ve tabiki sgk yi secicekler..
Benim tek sgk kaldi elimde -
@pozitifdışsallık ben komisyonda olsam guy kazananlari tek tek bulurum ve onlari almam. Önce issizleri alirim. Sgk da Bunlara bakiyo mudur acaba?
-
Devletimiz elbette yapıp ettikleriyle bizler için her daim baş tacıdır. Bu konuda çoğu şeyi sineye çeker, her yeni yarattığı zorluğa ses çıkarmaz kabul ederiz. Ama geçmiş dönemlerle şu dönemi kıyaslayınca insan nasıl oluyor bu değişimler demeden edemiyor? 5.500 VMY kaşla göz arasında 3 ay içerisinde alınırken süreç bu derece seri ilerlerken bugünlerde nasıl bu kadar yavaşladı gerçekten akıl sır ermiyor. Her geçen gün insanların hem kaygısı artıyor hem de şeytan kulağına kar suyu kaçırılıyor!