9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@pozitifdışsallık amin hocam
-
@famefabre çok para valla
-
@krtalprn yeni mezun mu, birakir gider mi düsüncesi oluyor
-
@krtalprn, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@famefabre enflasyon farkı dahil mi hocam
Dahil hocam
@safiTÜRK69
: )) Başlangıç için heleki sıfırdan ilk defa iş sahibi olanlar için çok güzel elbet@nenehatun
Amin İNŞALLAH -
@brzezinski ne desem bilemedim hocam
-
@safitürk69 bende gelir uzmanıyım ama banada sordukar kardeşim
-
@brzezinski 2. Komisyon hocam evet
-
@çöl-aslani bi bitmediniz....
-
Bir arkadaş yazmıştı sizin belirlenmiş takviminiz var diye ocağın son haftası veya şubat başı açıklanır nisan da iş başı onun dediği çıkacak galiba
-
@antireferans sayenizde bitmiyoruz işte
-
@çöl-aslani güzel cevaptı tebrik ederim
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@çöl-aslani güzel cevaptı tebrik ederim
Neyin kafasini yasiyorsun anlamiyorum, surec belli, insanlar her kazandiklari sinavla istedikleri kurumlara yerlesebiliyorlar mi? Mulakat diye bir gercek var. Kaldiki guy ve sgk mulakatlari ayni anda yapildi once guy aciklandi ve benimki olumlu oldu napayim peki 90 puanla baska hicbir kurumun sinavina girmeyeyim mi daha iyisini istemek hakkim degil mi issiz olanlarin sorumlusu ben miyim? Biraz empati biraz. Evet kimse issiz kalmasin ama bunun bedelini de hirsimida bizden cikartmaya kalmayin eger tek derdiniz is ise siz neden memur olmak icin (piyasa sartlarina gore daha iyi sartlarda calismak icin) neden ugrasiyorsunuz?
-
@antireferans burda daha iyi yer isteyenlere kimse bi şey demiyor, hatta ben özelden konuştuğum arkadaşlara da diyorum merkez uzmanlık her zaman daha iyidir, sgk olsa yine merkeze kasarım vs. fakat guy ve sgk karşılaştırmasında maaş ve özlük hakları aynı, guy olup sgk istemek manasız ve doymazlık. guy olan adam puanı varsa girsin merkeze hem maaşı hem göstergesi yükselir, taşra kadroya da ihtiyacı olan girer.
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@antireferans burda daha iyi yer isteyenlere kimse bi şey demiyor, hatta ben özelden konuştuğum arkadaşlara da diyorum merkez uzmanlık her zaman daha iyidir, sgk olsa yine merkeze kasarım vs. fakat guy ve sgk karşılaştırmasında maaş ve özlük hakları aynı, guy olup sgk istemek manasız ve doymazlık. guy olan adam puanı varsa girsin merkeze hem maaşı hem göstergesi yükselir, taşra kadroya da ihtiyacı olan girer.
Karde ben yeni guy oldum insallah herkes istedigi ise kavusur ama düşündüğünüz gibi degil gercekten guy ile sgk arasinda en az 2 gomlek fark var. Guy da seni alio vezneye bile koyabilirler ama sgk da denetim desin ozluk haklari denincede tek kriter maas degil diger haklarda sgk denetmenligi daha iyi ustelik sgk denetmenliginin yakin gelecekte sgk mufettisligi catisi altinda birlesmesi var yani gercekten guy ile kıyaslanamaz.
-
@antireferans allah gönlüne göre versin hocam, nacizane önerim / görüşüm puanların yüksekse merkeze kas derim. iyi akşamlar.
-
Alem-i Cihan olsan ne farkeder. Yazılan neyse o olur. Tek dileğim var. Allah herkesin kalbine göre versin.
-
@krtalprn o benim keşke dediğim çıkmasada erken açıklansa
-
@staticman psikolojik sınır 100 gün diyorum sonrası için her şey olabilir
-
@yunni61 Allahım sen bizi koru.
-
@yunni61 o oo o zaman yarın.çünkü haftaya pazartesi yanlış hesaplamadıysam 101.gün olacak:)
sadece atmasyon bir tahmin üzerine konuşuyorum duyum falan yok kimseyi boşuna heyecanlandırmak istemediğimden bu dipnot:)