9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Bu sorunların önüne iki yöntem ile geçilebilir. Ya kurumlar eylul ayinda 1 yil icin kac kisi alacagini ilan edip merkezi atama yapilir. Ya da sınav-mülakat soncluclarını daha kısa surede aciklarlar. Yazili sinavin maksimum 1 ay, mulakatta 1 hafta icinde aciklansa bunlarin hicbiri yasanmaz. Aralik ayina kadar olan sinavlara girenler coktan kazanmisti.
-
benim kizdigim adamin saglam referansı var hem guyu hem sgkyi kazaniyor.seciyor hi de istediğini.referansi olmayanin 2 si de olmuyor.sorun bu.
-
@mağdurum maalesef her devrin hikâyesi aynı. Eski ya da Yeni.
Türkiye gerçeği bu. İsmi eskiden torpildi, şimdi kefilin var mı diyorlar.
Sen yine de vicdanının rahat olmasına bak. Çalışmana devam et. Ama koyduğun hedefi hayatının merkezine koyma. Nasipten ötesi yok. Haksızlık yok mu, elbette var. Unutma! Kimsenin yanına kalmıyor. -
@staticman ben kendimi artık ona göre hazırladım
-
Her cuma ister istemez “acaba mı” diyorum:)) ki cumayı beklemediklerine eminim ama umut işte:) bugün 98.günhayırlı uğurlu olsun:))
-
Valla arkadaşlar inanın gelir uzman yardımcılığı ile sgk nin benzer olduğu tek yön tam olmada da maas. Guy da görev tanımın yok herhangi bir işte sabit değilsin vezne , arşiv , yoklama , evrak memurluğu , vergi dairesi içerisindeki her türlü işlemi yaparsın ayrıca şef müdür yrd. Ve müdüre tabisin izni olmadan kimseye yazı bile yazamazsın . Fakat sgk da böyle değil iş tanımın belli yaptığın işler kanunla sayılmış kendi başına diğer kurumlarla yarışabilirsin . Denetimden başka bir görevin yoktur yani bi arkadaşın dediği gibi 4 gömlek fark var .
Tabi ıssız olan arkadaşları anlayabiliyorum zor beklemek aile eline bakmak ama inanın kurum değiştirmek isteyen ego için falan değil ideal için değiştiriyordur. -
Arkadaşlar sizlere katkısı olması amacıyla bu konuyu ifade edecek bir yazı kaleme alalım. Mümkün olduğunca yazının dağıtımını ve gören sayısının arttırılmasını sağlayalım.
-
@antireferans kardesım aynı sekılde bnde gelir uzmanıyım sonuna kadar haklısın arkadaslar işin içinde olmadıklarından bilmiyolar ama sgk ve guy kesinlikle kıyaslama yapılmaz mesela il göç ile kıyasla defterdarlıkla kıyasla ama sgk ile kıyaslamak akıl işi değil iki yıldır çalışıyorum daha eğitim bile almadım. İnsanların düşüncelerini eleştirmek kolay lakin empati yapılmaması kötü bu insanlar bi taraftan işte çalışırken biyandan da ders çalışıyolar belki çoğu ailesinden uzakta bunları gözardı edip laf söylemek o kadar kolay ki...
-
Valla bende 3 senedir çalışıyorum bi insan ego için 3 senelik işini neden bıraksın ? Ayrıca onlara hak veriyorum çünkü işsizken bende kızıyordum fakat ben ki isten çıkıp ders calsiiyorsam ve puan alıp sınava giriyorsam bu egoistlik değildir. Kimse burda birbirini suçlamasın
-
Sınavlara çalışırken, işsizken duygusallık had safhada oluyor. Çoğu mesleklerde umduğunu bulamayanlar oluyor. Dışı seni, içi beni yakar derler ya tam da öyle. Genel bir memnuniyetsizlik var her yerde.
İdealist olmak ayrı, realiteden kopmamak ayrı. Dengeyi iyi kurmak şart.
Ayrıca, hiç bir kurumun istihdam yaratayım diye bir önceliği de hedefi de yok. Amaç iş üretmek. İşine yarayacak, hatta daha realist konuşalım, kendilerine yollanan listelerde tavsiye edilen kişileri alacaklarını da unutmayalım.
Olması gereken ne? Devletin her şeyden önce çalışma hayatını iyi organize ederek, girişimciliği cazip hâle getirmesidir. -
Allah herkesin gönlüne göre versin. Kimsenin emeği zayi olmasın inşallah.
-
Bu çalışanlara öncelik verilmeyecek duyumunu bende aldım fakat böyle bir şart varsa madem genel bir duyuru yapılsın ki bizde kpss di kurum sınavı mülakatı idi uğraşmayalım bizim de emeklerimize yazık . Bunuda biraz düşünmek lazım. Neyse umarım hakeden kardeşlerimizin hepsi idealine ulaşır allah herkesin yardımcısı olsun
-
@poisson bugün perşembe hocam
-
@nfs ayy özür dilerim gerçekten öyle demek ki açıklanma ihtimali daha yüksek:) bu durumda bugün 97.gün !
Mustafa Apaydın’ın yeni profil resmi altındaki yorumu da biraz etkiledi tabi:)) -
Vay arkadaş ya bu sayfayi gelir uzmanlari doldurmuş. Hem de hepsi birbirini kolluyor bak şu işe. Sözüm bu kişileredir: Siz guy a girerken guyun iş tanimi olmadığını, vergi dairesinde ne denirse onu yaptigini, en alt kariyer meslek oldugunu, düz memurluktan farki olmadığını bilmiyo muydunuz ? Şimdi gelip burda 3 maymunu oynamayin. İşsizken memurluk olsun da farketmez diyordunuz ama artik Devlete kapağı attiniz ya elinizdekini beğenmez oldunuz degil mi ! Hep dahasina, hep fazlasina ulasmak istiyosunuz. Bir de bunu kendinizce meşrulaştirmaya çalışıyorsunuz. Gece çalışıyoruz, isten cikip ders calisiyoruz gibi saçma bahanelere sığınıyorsunuz. Zaten Bu durumda olmanizin sebebi sizin en basta bu yanlisi yapmanizdandir . Madem o kadar idealisttiniz, asil olmak istediginiz meslegi kovalasaydiniz ya. Ne işiniz vardi guy sinavinda ? Sgk umarim bu açgözlüleri değil de işsizleri tercih eder. Tek duamiz da budur. Burdaki işsiz kardeslerimin atanmasini en az kendim kadar istiyorum.
-
Ağlayan guycular inş elindeki işlerinide kaybeder de boşta kalırlar millet asgari ücrete günde 12 saat çalışıyor birde şunlara bak ya rahat batıyor
-
@slutskyy 120
-
@antireferans sorun üslubun once car car vs gibi konusmamayi öğren senin gibilere laf bile anlatilmaz. ee haktir eninde sonunda da sahibini bulur.
-
@paretowilfredo hocam burası karıştı el atar mısınız?
-
uuuuuvvvvv buralar yangın yerine dönmüş resmen