9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Birbirine bu kadar ağır ithamlarla bulunan arkadaşların devlet memuru olma hayalleri kurmasını anlayamıyorum.
Allah nasip eder de olan arkadaşlar unutmasın bu sözümü.
Sadakatiniz sadece devlete ve devletin kanunlarına olsun. Onun bunun adamı değil, devletin adamı olun.
Burada aylardır birbirimize destek olmaya çalışmıyor muyuz? Beklemenin stresi ile birbirimizi kırmayalım. Ayıp oluyor. -
@antireferans Hocam öncelikle kim ne yazmış dikkatli bakıp ona göre cevap verin.Arkadaş yanlış bir üslup kullanmışsa ona aynı şekilde cevap vermek kimseye yakışmaz.Ama olayı çarptırmanız hoş değil
-
@antireferans Ayıptır, bu nasıl bir cevap. Kime köpek dediysen özür dile ve sus bir süre..Yazık
-
O kadar ileti görünce açıklandı sandım.
-
Şuranın haline bir bakın. Mahalle ağzından farkınız kalmamış biraz edepli olun.
-
beyler siz neyin peşindesiniz kocaman adamlarsınız ettiğiniz muhabbete bak işi olan olmayan değil hakeden kazansın referanssız olan puanı yüksek olan liyakatli olan kişilerin mesleğe alınması gerekiyor ben de memurum ama geldiğim çalıştığım yerlere çoğunuz gelemez ben buralarda bu puanları alıyorsam bir zahmet işsiz olan değil de hakeden kazansın kul hakkı geçmesin yapılan muhabbetlerde de birbirlerinize yazılarınız da biraz devlet terbiyesini taşıyın sokakta kavga etseniz bile bu sözler söylenmez yapılmaz bu konuşmaları lisedeki bebeler yapmıyor biraz saygı lütfen.
-
@buhara guy olan arkadaslar insallah islerini kaybeder diye beddua eden birine dedim
-
@buhara özür dilemesi yetmez engel istiyoruz. Buradaki işsiz herkese köpek demiş
-
İçerik hakaret sebebiyle kaldırılmıştır.
-
@safitürk69 mesaji gözünle oku beddua edene dedim ki kopeklerin duasi kabul olsaydi SEN guy olurdun siye kisiel konustum genel degil duzfun oku
-
Hakaret edilmesi sebebiyle silinmiştir.
-
@pozitifdışsallık rica ederim birazda ortam yumuşasın diye yazdım hocam
-
Beyler kızlar var. Yapmayın koca koca adamlarsınız ayıptır ya.
-
@Antimülakat olaya müdahele edelim dostum
-
@fişek-morgen koskoca 3750 bir aylık değil mi kardeşim
-
@safitürk69 Lafın başına bak kardeşim sinirlenmekte haksızsın diyorsan daha girmem foruma
-
@antireferans sizin derdiniz ne yedeklere bile girememis olmak ne demek nerden biliyorsun yedek olup olmadigini bu sayfada bu küstahlik nedir sen asil oldun başin goge mi erdi kimseyi aşagilayamazsin yazdiklarini iyi oku
-
@shanks hocam illa döküntülü cümleler oluyor. Bakıp geçeceksin. Sıkıntılı dönemdeyiz zaten sakin kalmak lazım..
-
ben de guydan elendim aynı şekilde 10 soru sorup 9 unu bildim memurum da memletimdi hem ama yedek olamamanın ve asil olamamanın başka nedenleri var burda herkes biliyor hakkıyla kazananlara lafım yok ama adını söyleyemeyip sorulan soruları cevaplayamayıp da kazananların olduğunu duyunca maalesef söyledikleriniz havada kalıyor keşke alımlardan önce psikolojik teste soksalar gerçekten liyakata baksalar o zaman çoğu kazanan kazanamaz
-
@safitürk69 Hocam günlerdir kafayı yemişiz zaten evdekilere çatmayım diye odadan çıkmıyorum geçen sene kpss yüzünden şeker hastası oldum günde abartmıyorum en az 100 kez tuvalete gidiyordum bunları 30 yatarken en az benim ortaya atdığım lafı üstüne alıp birde hakaret edeni sokakta tutmazlarsa çok rahat öldürüm şuan