9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Hakaret içerik atan arkadaşımızı engelledik. Kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Hakaretin karşılığını daha önce belirtmiştik, lütfen daha dikkatli davranalım. İyi forumlar...
-
@safitürk69 adam adres vermis ustelik agir kufur etmis @ShankS hala savunuyorsunuz yazik
-
-
@terkiphatasi kardeşim iki arkadaşta hata yaptı engellensin dedik. Kimseyi savunmadım.
-
@budageceryahu Şu halimle güldürdün Allah da seni güldürür inş
-
shanks adlı şahıs da engellenmeli. ne demek özelden adresini yollamak. bu ne cüret.
-
çok üzücü şeyler... Anne gibi kutsal bir varlığa edilen hakaretler ve küfürler... Tüküreyim sizin gibi herfilere be. Anneye hakaret eden kişi adamım diye gezmesin!
-
arkadaslar sizce ne zaman aciklanir?
-
Bizim derdimiz bize zaten bir gömlek büyük..
Bir de şu kendini bilmezlerle imtihan oluyoruz..
Arkadaşlar rica ediyorum sizde bunlarla tartışıp prim verdirmeyin..
eğer guy olup ta halen sgk ya bizim gibi işsizlerden daha çok ihtiyacı olduğunu söyleyen varsa Buyursun Sgk da onun olsun ne diyim..
allah ihtiyacı olup hak edene nasip etsin..
içinizi ferah tutun ne bizim ne onların,
Allah’ın dediği olacak.. -
Bu sgk gittikçe işi uzatacaksa 10 promosyana Allah kolaylık versin
-
@aday-memur kaymakamlık kursuna gitmiştim sgkya başvuran 5-6 kişi vardı.. Bende çok uyuz olmuştum.. Zerre kadar kimsenin aklına gelmiyoruz bundan emin olun.. Binde bir istisna belki
-
@Antimülakat küfür ve hakaret eden kim olursa olsun tavizsiz engellenmeli ve dönüp yazılanlara bakarsanız eksik iş yapmış olduğunuzu göreceksiniz.saygılar
-
@reagan Bizi biz yapan bencilliğimiz ne yazık ki birimiz düşsün herkes gelir bir tekme atmaya acaba guyu beğenmeyenler benim gibi günde 13 saat 2 haftada bir gün tatil oturmak kesinlikle yasak bir öğün yemek sigorta yok maaş asgari ücretin altında çalışsalar ne yaparlar
-
@yunni61 katiliyorum adan adres yollamakla kalmamis anasina kufur etmis o neden engellenmiyo
-
@umrcn, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
shanks adlı şahıs da engellenmeli. ne demek özelden adresini yollamak. bu ne cüret.
Kesinlikle
-
burada nickini engellesen nolacakki arkadaşlar zihinlerini engelleyemedikten sonra...
-
@b-ays benimde öyle nufusa kayıtlı olduğum yerde hiç yaşamadım
-
Ufak bir duyum bile yok artık kimsede herkes umudu kesmiş benim gibi
-
İki gün sonra bu adamlarla mesai arkadaşı olacağız belki de. Yazık ki ne yazık.
-
@zyn1308 Oy nasıl atıyorsunuz o zaman sorun çıkmıyor mu atıyorsanız tabi.