9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@safitürk69 yok hocam fakeden de yazamam ben
-
forumda kadın üyeler de var hiç hoş olmamış halihazırda memur olan arkadaşlar hiç işi olmayan belkide uzun süredir bekleyen adayların sizi anlaması bu streste imkansız gibi görünüyor oyüzden bu kıyaslamaya hiç girilmemeli gönlüm işi olmayanların alınmasından yana bana da sordular mülakatta beklediğiniz varmı diye hatta önceki promosyon alımlarındaki yedek sıram bile konuşuldu gelirdi gelmezdi diye bunlar tabiki düşündürüyor eğer öylesine sordularsa da saçma olacak neyse 97 gündür şaka maka iyi bekledik zor bekledik ama sonuna yaklaştığımız süreç için biraz daha sakin kalsak yeridir.
-
@warneverchance nufusa kayıtlı olduğum yer derken kütük demek istedim babamın memleketi ama biz baska bir yerde yasıyoruz ıkametgahım yaşadığım yerde
-
arkadaşlar birde sayın Apaydının yeteri kadar cevap verdiğini düşünüyorum şuanda kızı hastaymış bence bu konuda kendisini daha fazla sıkıştırmayalım zaten kendisinin denetmenlik sonuçları ile doğrudan ilgisi yok ancak bilgisi olabilir
-
#SgkDenetmenYardımcılığıGüvenlikSoruşturmasıBitsin çok mu uzun olur?
-
Etkinliğin sonuç vereceğine bende inanmıyorum ama başkaları bir şeyler yaparken boş oturmakta üzüyor
-
Bence bakan ve özel kalemine yazalım @ztarıktaroğlu apaydın ın gvs ile ilgili cevabını beğendi ve takipçisi 9bin kadar görüyor olması daha muhtemel
-
Gvs falan değil mevzu baska denecek bise yok diye ole deniyor diye düşünüyorum bence tam zamani bastırmanın etkinlikler iste son asamaya gelen bu noktada degerli
-
@burcus sadece özel kalemi mi etiketleyelim hocam daha dikkat çeker gibi duruyo
-
@denetcii Bakan da olmali
-
@brzezinski bence özel kalemin bir tane gönderisinin altına üşüşelim şimdi:)
-
@denetcii bakan bey özel kalemi etiketleyelim bence #Sgkdenetmenliksonuçları benzeri bir tag iyi olur gerisine derdimizi yazarız zaten
-
@burcus, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@denetcii bakan bey özel kalemi etiketleyelim bence #Sgkdenetmenliksonuçları benzeri bir tag iyi olur gerisine derdimizi yazarız zaten
Bakan bey kimse bakan ve özel kalemi
-
@burcus Onu anlamaya çalışıyordum bende
-
#SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarıNerede nasıl?
-
@denetcii SGK ya bulaştığımdan beri çsgb 3 bakan değişti bilinç altım çıkamamış mazur görün
-
19.00da mı yazıyoruz
-
@burcus, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@denetcii SGK ya bulaştığımdan beri çsgb 3 bakan değişti bilinç altım çıkamamış mazur görün
Mimar Sinan'la yarışıyorsun.
-
@burcus 19:00 ama tag belirleyelim
-
@kai-hitwatari aynen hocam inşallah bu sonuç ta ustalık eserim olur