9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@genclerbirlikli 2 derken ?
-
@antireferans devlet memuru olmuş adamın ettiği laflara bak umarım yerin tespit edilir de gerekli işlemler yapılır. iğrenç mide bulandırıcısın
-
Daha kaç gün daha bekleyeceğiz
-
Bir umut diye buraya bakarken şuursuzca yapılan karşılıklı iltifatlaşmayı! görmek insanı daha da geriyor
-
@neslisahunal 20 gün daha deseler de beklenir de belirsizlik en kötüsü
-
-
Arkadaşlar bu tatsız muhabbeti kapatmakla birlikte hazır herkes buradayken akşam 19:00 da bi etkinlik mi yapsak?
-
(SGK) Bekliyorum... Öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın :)))))))
-
Bana uyar fakat pareto açıklanma sürecini söylemişti sanki faydası olmuyor gibi
-
Mustafa Apaydın baska bir arkadasa tekrar cevap vermiş biraz önce bişeylerin farkındalar artık etkinlik yapmanın asıl şimdi zamanı akşam 7 de olabilir
-
@halilhy güvenlik soruşturmaları bitmeden bizim de elimizden bir şey gelmiyor demiş
-
#SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın bence katılım yüksek olunca işe yarıyor.Herkes el atsın aynı tagdan devam edelim.Kabullenmeyelim belki işe yarar
-
@yunni61 güvenlik soruşturmaları devam ediyor demek en kolay cevap tamam sagolsun kimsenin yapmadığını yapıp cevap veriyor ama ne malum gvs olduğu biz elimizden geleni yapalım belki süreç daha da hızlanır kimsenin bir gün daha bekleyecek dermanı kalmadı bence
-
acaba sorusturuldum mu catlayacagim
-
Arkadaşlar şu trollerle muhattap olmayın, şikayeti yapıp geçin.
-
Sayın memur adayı arkadaşlarım,
Uzun süredir forumu takip ediyorum ve etkinliklere katılıyorum fakat üye olup ilk kez buraya yazıyorum.Öncelikle çekişmeleri kenara bırakalım, moderatörler gerekli işlemleri yapacaktır.
Benim üye olup vurgulamak istediğim durum hedef tahtasına SGK'yı değil, bakanlığı koymak. Belli ki SGK'nın eli kolu bağlı. Daha çok bakanlığın hantallığını vurgulamalıyız diye düşünüyorum.
#HantalsınÇSGB şeklinde bir tag nasıl olur?
Çok mu sert veya bu ekseriyette daha farklı bir tag bulabilir miyiz? -
@kai-hitwatari, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Sayın memur adayı arkadaşlarım,
Uzun süredir forumu takip ediyorum ve etkinliklere katılıyorum fakat üye olup ilk kez buraya yazıyorum.Öncelikle çekişmeleri kenara bırakalım, moderatörler gerekli işlemleri yapacaktır.
Benim üye olup vurgulamak istediğim durum hedef tahtasına SGK'yı değil, bakanlığı koymak. Belli ki SGK'nın eli kolu bağlı. Daha çok bakanlığın hantallığını vurgulamalıyız diye düşünüyorum.
#HantalsınÇSGB şeklinde bir tag nasıl olur?
Çok mu sert veya bu ekseriyette daha farklı bir tag bulabilir miyiz?Bence çok sert olur:)
-
@denetcii fake hesaptan atılırda benim gibi kendi hesabını kullananlar yazamaz böyle şey
-
@warneverchance lafın gelişi
-
Daha önce de söylemiştim ben etkinliklerin sonuç vereceğine inanmıyorum.101gün için özür dilenmiş zamanında şimdi aman geciktirmeyelim demeyenler etkinlik var açıklayalım mı diyecekler. Tabii yapmak isteyip yapanlara da şafım yok.
Bu platformu kullanan kadınlar da var demek istemiyorum sadece bizler varız diye bu seviyesiz tartışmalara girilmemesi sebep olmamalı..anneye küfür edilecek kadar seviyesiz lakırdıları okumak zorunda değil kimse..kendi adıma aynı kurumun çatısı altında (umarım)çalışacağımız insanların bir kısmının bu tavırda olduğunu bilmek istemezdim.
Ayrıca taraflardan biri yasaklı diğeri değil görünüyor o konuda umarım gereken yapılır.