9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Muhasebe çalışayım dedim bir baktım ki kaldığım sayfada 179 Taşeronlara verilen avanslar yazıyor, ben şimdi nasıl çalışayım ? olmadıkları yer yok şu ara
-
#SGKdenetmenlikmülakat listesi kayıp!!!!!!
Böyle bir tag akıllara durgunluk verir -
Herkes ümidi kesmiş bu saatten sonra etkinlik yapamayız
-
@denetcii Hocam bence Apaydının söylediklerine itibar etmek lazım.Ben böyle bir kişinin kurumdan,süreçten bağımsız kafasına göre açıklama yapacağını düşünmüyorum.Adam gvs devam ediyor falan demiş demekki hala soruşturma devam ediyor.Ayrıca olay gerçekten bakanın imzası veya kurumun açıklamasına kalmış olsaydı Selim Bağlı kesin bir açıklama yapardı.Bu aşamada etkinlik yapıp cevap alamamak daha yıpratıcı oluyor.
-
@luthor Doğru hocam bekleyelim o zaman
-
Gvs 100 gun olacak coktan bitmistir Selim Bağlinin sessiz kalması geçen 8.prodan dolayı bakanlikta oldugu için zor duruma düşmek istemiyo sgk teftiş baskani ne diyecekti başka bunlar klasik cevap şekilleri kaldi ki onun da bilgisi yoktur su an Selim Bağli gibi.. Beklemeyle bise elde edilmeyecek yuklenelim diyorum neyse kim nasıl istiyorsa ..
-
Açıklama yapıp 1 ay sonra deseler eyvallah deriz ama şuan dipsiz kuyu
-
Arkadaşlar hicbir sey yapmadan oturmaktan iyidir etkinlik yapmak. Tas atip kolumuzu yormayacagiz degil mi sonucta.
Çsgb yi ve "97 gündür " beklediğimizi belirten bir tag olusturup yazalim derim. Işe yaramaz diye dusunenler katilmasin. Burda moral bozmaya da gerek yok. Hepimiz bunun aciklanmasini istiyoruz degil mi ? O zaman destek verelim lütfen . -
@shady1 Her zaman dediğim gibi hiç umudum yok ama elimden geleni yaparım
-
@shanks benim de yok hocam hatta ben de hic katilmak istemiyorum bakmayin boyle dedigime
-
@shady1 umut bu diyarları çoktan terk etti
-
Arkadaşlar neden tag oluşturmak zorundaymış gibi hissediyorsunuz anlamıyorum? Biz hiç tag oluşturmadık sadece işi çözebilecek olan kişileri etiketleyerek durumumuzu anlatan twitler attık.. Siz de böyle yapabilirsiniz illa ortak bir tag belirlemenize gerek Yok bence
-
@hayalimsgk kimler katilmis ne yazmis ona bakip yoklama aliyoruz
-
#CsgbSgkDenetmenYardımcılıgiSonucları97GündürAciklanmiyor
Bu olsun mu tag arkadaşlar saat 8 iyi mi ? Icimizden birisi facedr duyurabilir mi ? -
Eskiden insanlar hastane kapısında günlerce beklerdi, SSK'nın durumu bataktı. Şimdi de biz SGK'nın kapısında bekler olduk
-
Halk bankası gibi ansızın gelse ne güzel olur
-
@budageceryahu sgk çilesi bitmedi :))
-
@krtalprn 8.promosyon da tam bu günlerde bizim gibi belirsizlik hakim iken pazartesi açıklanacak demiş birisi bakan danışmanından öğrenmiş ama salı açıklanmış bakarsın tekerrür eder ansızın gelir
-
@yunni61 keşke hocam
-
@shady1 sen harcanıyorsun buralarda kardeş sahnelere çıkman lazım. 8. Promosyon olarak ne yaptığımızdan bahsettim; naçizane tavsiyede bulundum insan gibi, haddini bil.