9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@yunni61 yok mu bir yiğit bakan danışmanından bir şeyler öğrenecek ?
-
@nolmuyor öyle bir yiğit varsa kafası rahattır onun şuan
-
@sirius ahahahahahaha sadece + ya basıp geçemedim:D:D:D
-
yani benim ilk sgk deneyimim (aslında yaklaşık 2 senedir diplomamı aldım ve sınav kovalıyorum) gerçekten referansı kuvvetli olan ne bileyim bakan ya da bakan yardımcısı falan olan biri direk girebiliyor mu?ve şu anda bu stresi çekmeden nasılsa girdim rahatım diye oturanlar var mıdır tüm bunlardan habersiz?
gerçekten merak ettiğim için soruyorum. bir tartışma ya da gerginlik olacaksa hiç cevap verilmese de olur:) teşekkürler -
@hayalimsgk hocam arkadaş kötü bir şey yazmamış sanırım bir yanlış anlaşılma var
-
@poisson bence yoktur bu devirde kimseye güven olmaz olmamalı da, referansı olup da elenen hayal kırıklığı hikayeleriyle dolu sgk denetmenlik mülakatları.
-
@black aynen uslup cok sert olmus haddini bil falan=))
-
@hayalimsgk aynen kardeşim senlik bir sey yok yazmamis genelde tagla yapilir etkinlik dediği gibi kim katildi kim katilmadi ona da bakiliyor forumda
-
@nolmuyor gerçi referansı bakan ise biraz rahatlık olur sanırım ama kesin girdim gözüyle bakılamaz herhalde
-
Madem etiket oluşturmuyoruz içinde SGK Denetmen Yardımcılığı ibaresi geçen, meramımızı anlatacak, az da sitemkâr metinler yazsak yeter.
-
@hayalimsgk ben sadece espri yapmıştım. Sizin saka anlama kabiliyetinizde sıkıntı var sanirim. Haddini bil filan noluyoruz ? Uslubunuza siz dikkat edin önce.
-
saat kacta atiyoruz tweet? son 20.00 mi?
-
@mağdurum saat 8 de evet
-
#SGDYSonuçlarıBakanlıktaBekliyor bence bu tag da birbirimizi bulabiliriz. Özel kalem ve bakanı özellikle etiketliyelim
-
@yunni61 hocam oraya 100 gün ü de koysak fena olmaz
-
100 güne yaklaştığımız, SGK Denetmen Yardımcılığı, Denetmen Yardımcılığı vs ibareler ve iyi bir etiket bu işi çözer
-
#2016SGKMÜLAKATLARIAÇIKLANSIN!!!! :))
Bence bu tag güzel :)) -
@poisson kaymakamlık mülakatı için duyduklarımdan sonra evet öyle olan çok kişi vardır. Hatta çoğu şu an bilmiyormuş gibi aramızda yazıyor. Maalesef ülkemizin gerçekleri bu
-
#CsgbSgkDenetmenYardımcılıgiSonucları97GündürAciklanmiyor
Bunda anlaşamadık mi ?
-
Hadi arkadaşlar nerdesiniz