9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@alexdesouza biliyorsa sonucu burada neden yazıyor ki keyfini çıkarsa ya madem :)) buradan onlara sesleniyorum. sonucun belli olması ne keyifli olurdu bi düşündüm de !!
-
Arkadaşlar tag bana çok uzun geldi gerisine yazıcaklarım sığmıyor tagsız yazıyorum ben üsluba dikkat edelim yetkilileri etiketleyelim derken karakter yetmedi
-
arkadaşlar twittera gelin lütfen
-
Ben bugün mevzuat daire başkanlığını aradim 30 günlük süre başlamayabilir dedi memur.OHAL döneminde arşiv araştırması diye khk var dedi yani aciklanmayabilirmiş
-
Arkadaşlar konu dışı birşey soracağım. Askerlik yeri belli olduktan sonra gitmesek ne oluyor. Başına gelen veya bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
-
@hadinbahım tecil süreniz varsa tekrar tecil ettirebiliyorsunuz diye biliyorum
-
@muratkılıcc bu konu başlığı altında alacağımız tek iyi haber yolu gözlenen ama gelmeyen o haber olacak sanırım:(( sizin özelinizde söylemiyorum paylaştığınız için teşekkürler:)
-
@hadinbahım askerlik yerinin belli olması onemli değil.2016 belli oldu banim. Yuksek lisans başvurusu yaptim. 2018 ocak ayına arteldi. Takrardan başvuru yapacam
-
@hayalimsgk hocam bahsettiğiniz konuda haklısınız benim statü ve yetkiden ziyade kastetmek istediğim iş yükü ve kolaylık zorluk gibi kriterler açısından bakıldığında duruma göre değişebileceğini düşünüyorum.
-
@poisson Tam ne olacağını bilmiyoruz ama böyle bir durum var OHAL den dolayı dedi..inşaallah @pareto_wilfredo nun aldığı bilgi daha sağlamdır da tez zamanda açıklanır.Bekle bekle artık gına geldi.Babam her gün mutlusun oldu mu üzgünsün olmadı mı diyip duruyor.Kafayı yemeye ramak kaldı.
-
Üstad 8.promosyonda ki son duyumun gibi yine çık gel bir duyum ver şenlensin buralar
-
@aday-memur, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Üstad 8.promosyonda ki son duyumun gibi yine çık gel bir duyum ver şenlensin buralar
-
@muratkılıcc Şubatı bulacak açıklanması çok rahat. O yüzden beklemeyin diyorum. Siz de yazmayın ayrıca. Yazınca bakasım geliyor
-
@çöl-aslani hocam senin askerlik yerin belli oldu ama askere gitmedin. Yani sevk tarihinde gecti. Sonra yüksek lisansla ertelettin ve hiçbir sıkıntı olmadı. Doğru mu anladım
-
@muratkılıcc hocam sizin sorduğunuz soru ile memurun verdiği cevap bir biriyle alakalı değil uzaktan yakından ilgisi yok bence memurunda bilgisi yok öyle bir şeyler sallamış gibi geldi
Arşiv araştırması/gvs yapılmadan memur atanamaz gibi bir khk yayınlanmıştı sanırım onu kastetmiş ama o bazı memurlara gvs yapılmıyor diye çıkarıldı A grubunda zaten her zaman yapıldı. Bir diğer husus da khk da gvs yapılmadan ataması yapılmaz diyor yani mülakat sonucu açıklanmaz demiyor. Kısacası o khk yönetmeliğe engel değil eğer başkaca bir engel yoksa 30 günlük süre başlamıştır ama işte o süreye ne kadar riayet edilir bilmiyorum.
-
@black her zaman bilgece cevapliyorsun kardeşim gereksiz yanlis duyum bilgi vs leri iyi aydinlatiyorsun eyvallah
-
Memlekette Ohal anlaşılan sadece SGKya uğramış:) Gelir İdaresi Başkanlığı 10günde nasıl mülakat açıkladı Ziraat Bankası da bu civardaydı süre olarak.Hem Ohalden önce de Sgk 60 70 günde anca açıklamış.O zamanki geç açıklanma sebebini merak ettim:)
-
@brzezinski eyvallah hocam ben sadece mantık süzgecimden geçiriyorum geçen promosyondan beri o kadar çok şey duyunca ister istemez bir yetkinlik kazanıyor insan
-
@black, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@muratkılıcc hocam sizin sorduğunuz soru ile memurun verdiği cevap bir biriyle alakalı değil uzaktan yakından ilgisi yok bence memurunda bilgisi yok öyle bir şeyler sallamış gibi geldi
Arşiv araştırması/gvs yapılmadan memur atanamaz gibi bir khk yayınlanmıştı sanırım onu kastetmiş ama o bazı memurlara gvs yapılmıyor diye çıkarıldı A grubunda zaten her zaman yapıldı. Bir diğer husus da khk da gvs yapılmadan ataması yapılmaz diyor yani mülakat sonucu açıklanmaz demiyor. Kısacası o khk yönetmeliğe engel değil eğer başkaca bir engel yoksa 30 günlük süre başlamıştır ama işte o süreye ne kadar riayet edilir bilmiyorum.
2016 yılında çıkan bir KHK ile DMKya bir madde eklendi. Devlet memurluğuna girişte güvenlik soruşturması şartı geldi. Onu kastetmeye çalışmıştır.
Güvenlik soruşturması da sonuçlar açıklandıktan sonra yapılıyor, iyi biliyorum. Bunların başka bir hesabı var, onu çözemedim. -
@budageceryahu son cümlende cok yaklastın kardeşim