9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Tartışmaya gerek yok arkadaşlar şahsen ben komisyonun sizin guy olup olmamanıza göre karar vereceğini düşünmüyorum. Hem guyu hem sgkyı kazananda olacaktır ne yazıkki ikisinden elenende
-
Mulakata giren iki kisiden birisi guyu kazanmis durumda nerdeyse bu durum dikkate alinirmi bilinmez ama oncelik issiz insanlarin olmasi gerekir forumlarda ve etkinliklerde ayni kisilerin olmasi diger gorunurde olmayanlarin guyu kazanip bize gore dahat bir sekklde bekliyor olmalarini goosteriyor.
-
Birbirinizin kalbini kırmayın arkadaşlar.
İİBF mezunları için en fazla alım GUY kadrolarına yapılıyor. Adamlar kazanmış bir şekilde. Benim puanım da mülakatım da fazlasıyla iyi olmasına rağmen giremedim. Kızmak da öfkelenmek de doğal. Hak etmeden o yerlere gelenlere ne derseniz haklısınız, eyvallah. Ama iyi bir kariyer yapmak için kurum değiştirmeye, hele hele sınavlara girerek, emek vererek, yarışan herkese saygı duyarım. Ona buna b.k atana da zerre kadar itibar etmem.
Mesele şu, son yıllarda alım çok az. Puanı yüksek olan az sayıda aday her açılan sınava giriyor. Geriye kalan adaylar sınava giriş şansı bile bulamıyor. Böyle olunca da GUYcu arkadaşlar SGKdan da beklentiye giriyor.
Merak eden varsa, ben sıradan bir kurumda sıradan bir memurum. Bu güne kadar kimseye minnet etmeden, birilerine rağmen emeğimle bir yerlere geldim. Sizlere tavsiyem, kimsenin ekmeğinde gözünüz olmasın. Siz kendinizden sorumlusunuz. Geçmiş yıllarda hak yiyenler şimdi kuru ekmeğe muhtaç durumda. Allah kimsenin yanına bırakmıyor. Bileğinizin emeğinizin gücüne güvenin, Allah'a tevekkül edin. -
Anca burda konuşursun işin gücün başkasına beddua etmek . Isim yok burda sana mi ağlanacam otur daha çok çalış puanını artır burda ise girmis ınsanlara beddua edeceğine .otur önce insan ol sonra memur olursun
-
Ayrıca kimseyi kollamıyorum burda kendi düşüncem bu hak verilmiş herkes yarışıyor gerisi vesvese allah hayır etsin
-
Burası denetmenlik ile alakalı bir sayfa rica ediyorum başka tarafta oynayın guycu arkadaşlar!! @paretowilfredo kardeşim olaya bi müdahale edermisin.. Forum amacından saptı.
-
@staticman Gördün dimi günlerdir beraber beklediğimiz adamlar guy çıktı
-
Ananemin çiçeğine renk değiştirsin diye mürekkep almaya gittim ortalalık karışmış yahu
-
@krtalprn cok iyi ya beni gulduren bi yorum oldu. Bunca kasvetli konusma icinde . Sag ol arkadasim
-
seninde isin olurdu belki
-
@antireferans Kardeş bu çok ağır oldu ama terbiyesizleşme.
-
@shady1 kafaniz mi guzel anlamak mi istemiyorsunuz? Mülakatlar ayni anda oldu once guy aciklandi basladik sgk olurda gecersek zaten guydan bur kisi yedeklerden cagirilacak asil derdiniz ne sizin? Yedeklere bile girememis olmak mi?
-
@denetcii bi atasozu alinmana gerek yok sende beddua etmeseydin
-
@antireferans iyi misin sen ben sizin muhabbetinizde yokum bile ne alaka olum feto falan olayı nasıl çarptırıyosun sen neyin peşindesin
-
@denetcii bedduayi yazan arkadasi sen sandim kim ettiyse lafim ona beddua etmek nedir ya bu terbiyesizlik degil mi?
-
@antireferans hakaret içermesi sebebiyle kaldırılmıştır.
-
arkadaslar olayi fetoya falan da baglamaya basladiniz.gercekten midem iyice bulanmaya basladi.insallah kisa surede kendinize gelirsiniz.zira belki de is arkadaşı olacagiz hepimiz.ustelik bu asamalara geldigimize gore biraz sakin kalmayi da basarmis olmamiz gerekir
-
Beyler kendinize gelin.
-
@shanks sen bu zeka yasiyla bi halt olamazsin guydan da elenmmen normal hadi git baska yerde devlet memuruyum ben ... olamazdim gelince o beni tanir selam soyle
-
@antireferans Adresi attım bekliyorum ağlayıp kaçmazsın umarım yavrucuğum