9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@shady1 bana ve diger sorduğum arkadaşların hepsine başka mülakatın var mı diye tek tek sorup not aldılar.
-
@Shady1 katiliyorum kardeşim ama malesef bakilmiyor. Guyu kazanip da sgk pesinde kosmak nedir ya
-
Benimde hem buradan hem de kurumdan elde ettiğim izlenim ; atanamayanlara yönelik bir alım olacağı tabi işin içini allah bilir
SGK sürprizlerle dolu -
Bana daha girdiğim gibi otur hızlı bir şekilde kendini tanıt dedi ben zaten şok oldum hani rahatlatıyorlardı önceden Var mı böyle bir şey başına gelen
-
Bana da sordular dün guy mülakatına girdim dedim arka arkaya denk gelmişti bana ama guy olumsuz oldu benim şimdi bunu söyledim diye guy olur diye inşallah burdan da olumsuz haber almam
-
Bana birde hangi yıl mezun olduğumu da sormuşlardı
-
A gurubunun hali ortada iken sirf ego tatmini için bir diğer kurumun sinavini bekleyen arkadaşlar. Allah size yiyecek bir rizik vermiş iken diğerlerin rizkını kesmeyin. İdealis olan arkadaş var ise bekleyip kurumun sinavına girsin. Bir kişi bir aile demek. Ve sirf egonuz için bir ailenin umudunu yok ediyorsunuz . El insaf...
-
@brzezinski guy beğenmeyip sgk istemenin adidir ego.
-
@safitürk69 guyu olumsuz olanlar olarak ne olacak acaba
-
Gelir idaresinin sınavına girdin mi diye sordular banada.Girmedim deyince de neden girmedin dediler.
-
Bana başka mülakat var mı falan diye bile sorulmadı
-
@ÇÖL-ASLANI guyu niye istemiyon diye sormus cevabi da su bi maaşi var başka bir şeyi yok girerken bilmiyor muydun nice insanlar iş pesinde koşan guy olmak icin diyecek çok söz var da .. Neyse
-
Guya girdin mi diye soru sorulanlar 2.komisyonda mi girdiniz ?
-
Arkadaşlar yeri mi bilmiyorum ama biraz kasvetiniz stresiniz dağılması babında Ocak 2018 SGK denetmen yardımcısı maaşı 3537 TL'den 3750 TL oldu.
RABBİM yüzünüzü güldürsün, sizlere de nasip etsin, hayırlısıyla hak eden kardeşlerimizi de İNŞALLAH aramızda görürüz. -
@brzezinski evet ben 2. Komisyonda girdim
-
@famefabre enflasyon farkı dahil mi hocam
-
@famefabre hey maşallah ne güzel sayılar yanyana gelmiş öyle insanın ekranı sevesi geliyor. Allah tüm emek verenlere karşılığını en kısa zamanda almayı nasip etsin.
-
@krtalprn genelde 2. de sorulmus 1 deydim sorulmadi bile
-
Tek bilmek istedigim insallah issiz olanlara oncelik tanirlar. Bu kadar bekledik bari benim gibi son umudu sgk olanlarin kazanmasini isterim. Hakkimizdan hayirlisi
-
@brzezinski hangi yıl mezun olduğumda soruldu hocam