9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@luthor polis sonuclardan sonra geliyor kardeşim
-
@krtalprn Başka bir alımın başlığında mülakata kalan biri yazmış bu söylediğimi.Belki bizdede böyledir falan diye sordum.Hocam benim anlamadığım kazanan belli olduktan sonra polis soruşturuyorsa şuanki soruşturma nasıl yapılıyor acaba.
-
@aday-memur Hocam onunla ilgili bu ya başlıkta yazılmıştı ya da 8. Promosyon başlığında emin değilim.Birinin soyadı hatalı yazılmış emniyete giden dosyada.Çağırıp düzeltmişler.Bu söylediğim mülakat açıklanmadan olmuş.Hatta o ara başka bir kurum beklemiyordum falan yazmış.
-
@luthor ben bir arkadaşın atandıktan sonra geldiğini öğrendim hatta evde onlar yokmuş karşı komşusuna sormuşlar nasıl biri vs vs falan diye hatta karşı komşuda yaşlı bir teyze imiş hep çok iyi bir çok temiz çocuktur evladım dedim demiş benim bildiğim bu hocam sanırım polis soruşturması o ilde ki adlı sicil kaydı vs vs gibi şeylere bakılıyor birde böyle geliyorlar diye biliyorum bana arkadaşın anlattığı buydu
-
@krtalprn Ben iş uzayınca herhalde gelip çevreden falan soruşturuyorlar diye düşünmüştüm hep.Eğer evrak üzerinden yapılıyorsa bedavadan bekliyoruz anlaşılan.
-
@luthor benim anladığım kadarı ile kurumun yaptığı çok daha ayrıntılı ikamet ettiği şehirde ki polislerin yaptığı daha yüzeysel hatta kimi illerdeki daha çabuk bitirip daha önce göreve başlayanlar oluyormuş
-
@aday-memur sgk daki mülakat öncesi güvenlik soruşturmasının daha çok arşiv üzerinden yapıldığını kazanıldıktan sonra asıl sorgulama sürecinin başladığını bir yazısıyla belirtmişti önceki sayfalarda pareto hocam.
-
@denetcii bende de aynı sizin gibi oldu 10 ocak yazısını bile 100 gün diye okudum
-
@luthor dedigini hatirladim hatta tanidigina sormus kurum almayacagi adama sorusturma yapmaz diye ama yedek olmuştu kötü bir sirada
-
Birisi de face grubunda bir yorumda bu ön soruşturmanın hepsinin Ankara emniyeti tarafından yapıldığını yazmıştı
-
@brzezinski Evet hocam ben asil diye hatırladım ama olay böyleydi.Yani bu soruşturmayıda emniyet yapıyor.Kurumun soruşturma yaptığı falan yok bence.İkinci soruşturma tamamen evrak işi.
-
@luthor aynen zaten demistim hatirlarsaniz kurumun böyle birimi yok bu isle ilgili ama artik ben akil sir erdiremiyorum dediginiz gibi bedavadan bekleniyosa yazik
-
İkinci soruşturma ile ilgili ikametgah yerindeki emniyet yapıyor hem oturduğun yerde araştırıyor hemde okuduğun ilin emniyetine yazı gönderip bilgi alıyor nufusa kayıtlı oldugun yere yazı gönderip bilgi alıyor diye duymuştum emniyetteki bir abiden o yüzden o kadar uzuyor denmişti ama tabi bu kadarı bizim için olur mu o başka bir şey için mi bilmiyorum
-
Peki arkadaşlar bu gvs bizim süreci bu kadar baltalıyorda binlerce öğretmenin gvsleri nasıl çok kısa sürede sonuçlanabiliyor?
-
İlkini emniyet istihbarat digerini ilce emniyeti yapıyordur
-
Öğretmenlerin nüfuzu güçlü dernekleri vs iyi çalisiyor kamuoyu yaratmada da mahirler
-
Bu gvs işi kesinlikle kurumla alakalı ben onu anladım. Sınav okuyamaz mülakat açıklayamaz bi bakanlık yapmışlar. Sözde işçinin hakkını koruyacak. Bürokrasi hat Safa’da. Kaymakamlık mülakatları bile bizden önce açıklanacak bu gidişle ki en ince ayrıntısına kadar araştırılan kaymakamlar. Ben bu kadar umursamazlık görmedim. Hadi bizi geçtim iş teftiş kağıtları daha okunmaya başlamamış veya SGK teftiş 8 aydır ne bekliyor. İhtiyaç yoksa ona göre alım yap bu süreç nedir allasen..
-
@safitürk69 hocam kulağına yeni bir şeyler geldimi
-
@zyn1308 nufusa kayitli yere sormalarinin mantigi nedir? Adamin akrabalariyla miras yuzunden husumet varsa ne olcak?
-
@krtalprn malesef kardeşim. bizim duyumlar yalan oldu.