9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Bence güvenlik soruşturması aşamasında değil
Başkan açıklanmama durumunun kendi ellerinde olmamasından sebeb önümüze en son konulacak nedeni koydu “gvs” bu ülkede gvs yapılan tek alım Sgk olmadı nice kurumlar 15 Temmuz’dan sonra 3 ay da bitirdi bu gvs işini yahu herşeyi geçtim bari 8.promosyonu geçmeyin O adamlar da 1600 kişi bizde nasıl saçma bir yalan atıldı ortaya aklım almıyor. Büyük ihtimal Bakanlık yeterince üzerine düşmediği için Sgk ya “gvs” cevabı verip telefonu kapatmışsa Sgk da el mahkum bize bu açıklamayı yaptı. Tamamen bakanlık nezdinde oluşan bir sıkıntı ve hantallık söz konusu bence.
Aslında bunlara en güzel cevap CİMER e 1500 kişi asılmakla verilir ya da reis bey e mektup yollayıp verilirdi de nerdeeee...
Bürokratların çekindiklerine ulaşırsan bak o zaman işler nasıl yeni Türkiye modelinde gerçekleşiyor hep birlikte görürüz o zaman ortada ne bahane kalıyor ne başka bişi.. -
Guy iki haftada sgk ya toplam giren kisi sayisi kadar kisiyi sadece istanbul icin gvs yapip aciklarken 95.gunde gvs var sabirli olun demek bizi zaten anlamamis olan idarecilerimin cokda umurlarinda olmadigimizi bir kez daha gormus olduk sanki 30.gunde 60 gunde bu aciklama yapilmis olsa belki biraz daha faydali olurdu ama 100 gune gelmisken artik sonuc olmadan hicbir aciklama bizim faydamiza degil.
-
Bekle dedi gitti ben beklemedim o da gelmedi ya ..
-
Arkadaşlar görüyorum ki hala umutla bekleyenler var. Geçenler bir arkadaşın dediği gibi "Umut buraları terk edeli çok oldu." 2 hafta twitterda uğraştık ne oldu değdi mi? Bir işe yaradı mı?
-
4 5 ay mülakatıydı açıklama süreciydi derken geçiyor.3 4 ay da atama beklersin.Neredeyse 1 yıl.İnsanların hayatından çalmak bu kadar ucuz olmamalı.Yazık.
-
O zaman bu haftayı da gözden çıkarabiliriz önümüzde ki hafta veya ondan sonra ki haftaya bakmak lazım
-
Yok arkadaş bana 1kişi daha çıkıp da sabır, anlayış, yakın zaman ifadelerini kullanmasın canıma yetti artık insanları oyalamaktan başka bildikleri bişey yok!!!
-
Işin ilginç tarafı 2 kez gvs yapmaları, adam akıllı 1 kez yapılsın. 4000 guy adayı ile aynı anda mülakata girdik, onlar büyük ihtimal şubata kadar hepsi işe başlayacak. Bizim mayısa kadar ne olacağımız belli değil.
-
Rüyamda açıklandığını gördüm, aileden arayıp tebrik ediyorlardı hayırlı olsun filan diye ama ben bi türlü listeyi indirip ismimi göremedim görsem rahatlayacaktım ama olmadı, abim ben gördüm ya yeter işte diyordu, umursamadigim(yanlış anlaşılmasın)/ unuttuğum/ beklemediğim halde bile benim de rüyama girdi, durum vahim
-
@sirius bir arkadaşım sakaryada göreve başlamış guy olarak foto atmış geçen adam maaşını alcak yakında...
-
Bakanın özel kalemi Mustafa Apaydının tweetini beğenmiş.Artık hangi aşamada süreç bilmiyorum ama hic yoktan bunu gördüğünden eminiz.
-
Buralar çok sessiz..
-
@staticman adaylar küskün
-
@staticman artık kimsenin hali kalmadı..az önce 1. sayfaya baktım @paretowilfredo 'nun duyuru yaptığı ilk ileti yanında 12 AY ÖNCE etiketini gördüm daha çok ezildi içim!heyecanla beklediğimiz sonuçlar tam anlamıyla işkenceye dönüştü!hayırlısı bakalım umalım
-
8.promosyona acıdık
Acınacak hale düştük... -
Can sıkıntısından eski yorumları okuyum dedim. İlan bile başlik açıldıktan 7 ay sonra gelmiş. Biri yazmış ekim de başlarız mı, diğeri ocakta başlamaya bile razıyım. Bir gülme geldi
-
@sirius Simdi ocakta açıklansın diye dua ediyoruz:)
-
ya bu ay içinde açıklanır ama değil mi ? biliyorum kimsenin kesin bilgisi yok tabi ama:( bir umutsuzluk bastırdı birden
-
@poisson en en iyi ihtimal Ocak sonu.
-
@slutskyy hocam en kötü ihtimal ne