9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@mağdurum başkanın bir açıklama yapacağını düşünmüyorum direk açıkladık diye mesaj atacaktır. Neden derseniz 7. promosyonda çok daha aktif olarak cevap veriyormuş ama bu başkanın bugün açıklıyoruz deyip ileri bir tarihte açıklanması ile millet başkana yüklenmiş tabi ben o promosyonda mülakata girmediğim için tam bilmiyorum. 8.promosyonda da çok zor açıklama yaptırabildik hatta başkan açıklama yaptıktan sonra da sürecin başkanın inisiyatifinde olduğunu düşündüğümüz için "başkan az kaldı diyeli xx gün oldu vs" şeklinde yüklendik bence şuanda başkan bir açıklama yapmaktan kaçınacaktır.
Söylenenlere göre süreç daha çok bakanlığın elinde ve oradan "listeleri haftaya yollayacağız" diye bir bilgi gelse bile başkan "haftaya açıklayacağız" şeklinde açıklama yapmaktan kaçınacaktır sonuçta bunun bir kesinliği yok ve açıklanmazsa başkan arada kalacak birde bizi boşuna ümitlendirmek istemediğini düşünüyorum kısacası sütten ağzı yanmış yoğurdu üfleyerek yiyecektir. Ne zaman açıklama yapabilir derseniz liste kesin olarak sgk ya ulaşmıştır o zaman derki arkadaşlar yetişirse bugün yetişmezse yarın sabah namazına müteakiben açıklıyoruz
Bir de bu yeni bakandan çok umutluydum ama ondan da bir şey olmadı. İibf mezunu o bizden biri dedik, kadındır bu konularda hassas ve duyarlı olur dedik ama hiç bir farkı olmadı gitti seçim yatırımı olan taşerona kadroya yoğunlaştı. Tamam onlarda önemli ama 3 aydır mülakat sonucunu öğrenemeyen gençler varken bizi bu kadar da görmezden gelmemesi gerekirdi.
-
Kurumun gönderdiği listede rötuş yapılıyordur, sıralamalarda. Netleştir yakında. Ama bence hâlâ yeterince hazırlıkları yok sonrası için. Zaman kazanmaya çalışıyorlar. Bir gevşeklik var sanki.
-
ya da Guiness için rekor hazırlıkları var.
-
Daha geçenlerde yapılan mevzuat değişikliğine göre sgk mülakatları 2 ayda açıklanması noktasında bir karar alınmadı mı? Nasıl iştir bu iş arkadaşlar. 100 gün oldu hala ses seda yok!
-
@antimülakat 2 ay bile değil hocam 30 gün ama pek umursanmıyor galiba
-
Güneş batıdan doğarsa açıklanır heral. Valla a101 e başvurmuştum kabul ettiler şöyle böyle ve hakketen işe yarayabilecek bi insan olduğumu anladım ve mutlu oldum.
İŞSİZLİK ÇOK ZOR . -
@fişek-morgen iyi yapmışsınız , cebinize harçlığınız girer. Hiç olmamasından iyidir. Ama enseyi karartmayın sakın, başvurularınızı yapın mutlaka,en kısa zamanda bir kuruma atanırsınız umarım.
-
Suskunluğu bozayım. Suskunluk sizleri endişeye değil, biraz daha sabır etmeye sevk etsin. Güvenlik soruşturmalarına anlayış göstereceğinizi düşünüyorum.-Mustafa apaydın
-
Twit atmış Mustafa apaydın
-
@aday-memur ne demiş hocam
-
Ne soruşturmaymış arkadaş ya bitmiyor resmen.
-
Sgksonuc adlı arkadaş çok güzel cevaplar vermiş başkana . Buradan biriyse tebrik ederim
-
@timbergen evet güzel söylemiş ama her attığımız tweette gereken şeyleri söylüyoruz mutlaka görüyorlardır sıkıntı dikkate almamaları
-
KPSS de ilk senemdi. Rabbim kısmet etti puanı aldık tak geldi ilk ilan SGK. Dedim tamam mis gibi oldu. Puanım yüksek ama kafamda 3-5 kurum belirledim ilk halka da SGKdı. Hatta hiç unutmuyorum ilan gelince babamı arayıp "Baba çok şükür geldi ilan. Şubatta işe başlarım sizi de rahata erdiririm" demiştim. Hani puanım da yüksek Ya beni almayacaklar da kimi alcaklar? diyordum. Mülakata girdim gayet de iyi geçti. Bir tek gel yarın başla o zaman demedileri kaldı. O kadar mutlu döndüm ki Ankara yolundan. Deseler boşver otobüsü koş git valla giderdim o kadar sevindim. Geldim eve dedim ki burası 2-2.5 aya açıklar yeni yıla girmeden haberimiz olur. O arada gelen birsürü ilanı elimin tersiyle ittim. Az da olsa yine de ders çalıştım ama aklım hep burda. Üye değilim ama 5 dakikada bir foruma giriyorum. Hadi biri güzel haber versin de anamıza babamıza söyleyelim bayram edelim. Ne gelen var ne giden. Anladım ki bu işler düşündüğüm gibi değilmiş. Öyle iş seçiyim istediğim kurum olsun lafları tamamen boş lakırdıymış. Şimdi daha iyi anladım. Şimdi daha çok güçlendim. Biliyorum ki bu işler hiç dışarıdan göründüğü gibi değilmiş. Sabretmenin her bir zerresini içinde hissetmen gerekirmiş. Benden bu kadar SGK. Senin de alacağın olsun.
-
@timbergen Hocam başkan twiti mi silmiş tekrar baktım bulamadım.Ne yazmişlar altına merak ettim
-
-
@timbergen Başkanın buna cevap vermesi lazım.Yazan arkadaş çok doğru bir noktaya değinmiş gerçekten.
-
ya hale bak biz yıl sonuna yetişecek diye psikolojiyi bozarken 95.gün gelen mesajın özü sabredin soruşturuluyorsunuz hala:))ve bu mesaj bile "demek ki gerçekmiş ve unutmamışlar bizi-bu süreci"noktasında heyecanlandırabiliyor..yani bende ki etkisi bu:)
bu arada tweeti atan ve buradan paylaşan arkadaş(lar)a teşekkürler
@aday-memur -
@slutskyy hocam yazdıklarını okudum, sgkya güvenip/bel bağlayıp diğer sınavları elinin tersiyle itip ders çalışmayarak hata etmişsin diye düşüyorum, sen bi an önce ders tempona geri dönüp öndeki sınavlara başvur, çalış. Ek olarak üzülürek şunu belirtmek istiyorum ( moral bozma amacım yok sadece dost tavsiyesi/görüşü olarak kabul et lütfen ) mülakatım çok güzel geçti kesin girerim diyenler sonuçlar açıklandığında üzülüyor genelde kötü geçti diyip kazanan daha fazladır. umarım kazanır ailene güzel haberleri tez zamanda iletirsin ama ders çalışmaya hemen yarın başla.
-
@poisson rica ederim kardeşim inşallah daha iç açıcı twitler atmak nasip olur şöyle sabır önerisi yerine açıklama ile ilgili olanlarından