9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
- Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı mülakat sonuçları 90 gün geçmesine rağmen hala açıklanmadı.Herhangi bir açıklama da yapılmıyor.Bizlerin sesi olmanızı umuyoruz.
-
Olur ben tweet atmistim fakat wp'a da yazalim
-
Bastırın arkadaşlar haydi
-
@aday-memur telefon nosunada yazdm. Tweettirdan da bastiralm hadi arkadaslar
-
Arkadaşlar Twitter'da #hakiçin yazın yoksa görmez
-
@denetcii normal denetmen tagindan yazalim kardeşim dünkü tagdan başkana
-
@denetcii gruplara yazmadi. Herkes benden mi bekledi yazmami ? özür dilerim. Hep birlikte duyuralim demek istemiştim ben.
-
Dostlar Selamın Aleyküm.
Bugün aldığım bir kaç bilgiyi sizinle paylaşmak istiyorum. Şimdi diyeceksiniz ki önceki bilgi yanlış mıydı. Şöyle söyleyeyim dostlar, bu bilginin kaynağı direkt olarak konuyla alakalı birimlerden birisidir ve söyleyen yetkili direkt duyduğunu değil kendi eylemini dile getirmiştir. O nedenle bunu daha güvenilir buluyorum hatta en sağlam bilgi bu bugüne dek aldığım. Malesef kısmen iyi kısmen olumsuz diyebileceğim bir haber ama buna itimadım oldukça yüksek.
Bilginin bana gelişinde aracı olan dostum ise gerçekten en güvendiğim insanlardan birisidir. Az sayıda sözüne gerçekten itimat ettiğim dost bir insandır.Öncelikle listeniz halen 'bakanlıkta' dostlar. Bakanlığa evrak gönderileli 3 ay olmuş ve halen geri dönmemiş ilgili birime. Bugünlerde birimin yetkilisi olan büyüğümüz Bakanlığı arıyor en yetkili ağızlardan birini ve listenin 3 aydır gelmediğini, kurumun da bu sebeple hedeflerinden uzaklaştığını, en kısa sürede 5000 personel hedefini tamamlamak istediklerini ancak bu hantallıktan dolayı yavaşladığını söyleyerek sitemini dile getiriyor.
Ve işin güzel tarafı ekliyor; yönetmelik sizin için bağlayıcı, yönetmelik tarihinden itibaren 30 günlük süreniz başladı, aksi halde sorumlu olacaksınız diyor.
Olumsuz olan yönü malesef başkanlığa gelmediği listenin. Ancak olumlu yönü 30 Günlük süreye tabi kılınması ve bunun kurumca önemsenerek bakanlığa hatırlatılması.
Kurumun hızlı davranmak istediğini ancak engelin bakanlık olduğunu anlıyoruz burdan. Ek olarak 5000 hedefinin vurgulanması alımların süreceğine işaret bence. Tabi vakti geldikçe bunları da soruştururuz ancak sizin için süreç olumlu işliyor dostlar yönetmelikten dolayı.
Bütün bu dialog bu hafta yaşanıyor o nedenle kurumun huzursuzluğunun işi çözeceğini umuyorum inşallah.İnşallah en kısa sürede sonuçlar gelecek diye umuyorum bu hatırlatma ve sitemden sonra.
Allah yâr ve yardımcınız olsun dostlar.
-
Bilgi için teşekkürler hocam. O zaman 30 gün daha bekleriz . Kesin son günlerde gönderir bakanlik kuruma. Boşuna mi uğraşiyormuşuz yani
-
@paretowilfredo çok teşekkürler ilgilendiğiniz için. Uzun zamandır olumlu ya da olumsuz böyle bir açıklamaya ihtiyacımız vardı.
-
@shady1 Boşuna denemez dostum soruşturmaya devam ederken bu bilgi dediğim gibi çok kıymetli bir dostumdan intikal etti. Paylaşmak konusunda tereddüt de ettim ama noktasına virgülüne dokunmadan aynen aktardım sizlere. Bence Bakanı da hedefleyerek twitter'a devam dostum. Bakanı ihmal etmemek lazım demek ki hala.
-
@paretowilfredo hocanın açıklamasından sonra bakanlığın hantallıgına bir kez daha lanet ediyorum bu kadar da olmaz bu kadar zor mu ya bir listeyi yollamak
-
@halilhy Dostum şahsi kanaatim Sn. Bakan gelir gelmez önüne konan iki önemli dosya işi bu noktaya taşıdı. Yoksa 3 ay çok ciddi bir süreç. Birincisi Taşeron İşçiler ikincisi ise Asgari Ücret. Bunların altından kalkmak zorundaydı çünkü en önemli sınavı ve performansına dair ilk ciddi emareler bunlar olacaktı. Artık inşallah bu yöne bakabilecektir.
-
@biristatistikçi Estağfurullah dostum. Yine sormaya soruşturmaya devam edeceğim elimden geldiğince. İnşallah sonu iyi olsun da gerisi mühim değil.
-
@paretowilfredo hocam peki olduktan sonra daha kısa sürede ise baslamayla alakalı bir bilgi vardı yönetmelikte 10-15gun gibi o zaman bu da mi bizim için bağlayıcı oluyor
-
@kardinalist Evet dostum. O hükme de tabi olacaksınız. Ancak oradaki hüküm Evrak ile ilintilenmiş durumda. Bu süreç uzatılırsa yine sarkabilirsiniz ancak Başkanlık işlerin hızlı ilerlemesini istiyor ve daha alım yapmak istiyor. O yönden çok oyalamayacağını umuyorum. Bugüne dek yanıtını net alamadığım konu bu yavaşlığın sebebi Bakanlık mı yoksa Başkanlık mı? idi. Hep başkanlığın günahını aldım sizler de biliyorsunuz. Ancak Bakanlık biraz daha sorumlu bu işten. Ama yukarda da belirttiğim gibi Sn. Sarıeroğlu zor bir dönemde görevi devralı. Açıkçası çok da derli toplu devralmadı. Biraz şanssızlık oldu bu açıkçası.
-
@paretowilfredo peki kurumdaki yetkilinin bu sistemine karşılık bakanlıktan nasıl bir cevap verilmiş acaba?
-
@paretowilfredo artık ben bile kafayı yicem bu nasıl bir rahatlık alt tarafı onay verilecek sabır çekiyorum ama çektiğim tesbihin taneleri dağıldı resmen bugün. yarabbi sen büyüksün.
-
@paretowilfredo ağzın bal yesin dostum çok çok teşekkür ederiz
-
@yunni61 Bunun duyulmuş olabileceğini sanmıyorum dostum. Ama Mevzu bir sorumluluktan bahsediyor. Buna kayıtsız kalamaz karşı taraf tabi ki.