9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
arkadaşlar bakan ntvde olacakmış lütfen yazalım ntvye sorarlar belki
-
+1 de benden
-
Soruyu bakan hanıma nerden soracağız ?
-
+1 de benden
-
ty foruma erişimde sıkıntı yaşayan var mı? vpn dışında giriş yapamıyorum
-
@black Dostum su an bir duzenleme yapiyoruz. Ondan dolayi kesintiler olabilir.
-
@black wi-fi dan Ben de giriş yapamıyorum
-
Bakan Hanım'a soralım arkadaşlar, pas geçmeyelim, artık şiştik.
-
@zach program bitti kardeş.
-
@sami Hadi ya bende öğleden sonra falandır sanıyordum. Kaçırdık desene
-
@paretowilfredo hocam yoksa listeyi siz açıklayacaksınız da onlar mı yüklüyorsunuz sgk nın açıklayacağı yok
-
@black bende olsa bir saniyr bekletmezdim dostum.
-
Bakan hanımdan tutun kurum başkanına hatta kurum içinde ki üst düzey bürokratlara kadar ne yapmaya çalışıyorlar anlamış değilim. Sabır testi falan mı bu yaptıkları. Sonuçta 400 kişi bu promosyonda işe başlayacak ama daha mesleğe başlamadan insanların güvenini kırıp kuruma karşı bir antipati oluşturuyorlar gerçekten çok yazık. Çocuk oyuncağına çevirdiler bu işi, artık twit bile atasım gelmiyor. Çok yıprandık Allah sonumuzu hayra çıkarsın.
-
@paretowilfredo eyvallah hocam ona şüphemiz yok zaten sizin sayenizde içeriden az çok haberdar oluyoruz yoksa sgk çok sessiz kalıyor.
-
sgk kursagimda birakti her seyi.hantallik
-
Kaçta etkinlik yapiyoruz 16:00 iyi mi
-
@brzezinski bana uyar
-
@brzezinski akşam olsun 20.00 gibi. Gündüz ders çalışan ya da işi olan oluyor katılım az oluyor.
-
@nfs bana her türlü uyar bu arada memurlar. net e de yazalım arkadaşlar whatsapptan "90 gündür 9. Promosyon SGK denetmen yrd. mülakat sonuçları açıklanmıyor. Memurlar.netin 8.promosyona 80.günde haber yaparak verdiği desteği kutluyoruz. Adaylar olarak desteğinizin etkili olacağına inaniyoruz."
-
19.00 iyidir bence