9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
twirtterda sorun mu var şuan?
-
Arkadaşlar 207 84 30'dan arıyorum açan yok mail adresleri de var mail de mi atsak napsak
-
Kuruma yakın olan yok mu
-
@yunni61 valla ankarada olsam üşenmez giderdim ama çok uzağım Allah için ankarada yaşayan sgk'ya yakın olan cesur bir arkadaş kurumdan bilgi alabilir mi:(((
-
Arıyorum açmıyorlar
-
Arkadaslar millideyim acim valla yemege cikicaktim yorumlari gorunce dayanamadim ama sgkya bi kez daha gidiyorum umarim bu kez pozitif haberler verebilirim
-
@hattorihanzo haber bekliyoruz üstadım senden heyecanla
-
@hattorihanzo Dostum güzel bir haber alirsan balgatta apo ya da bahodan cigerin benden olsun
-
@hattorihanzo kunefede benden:)
-
Etkinlik kacta yapilacak netlesti mi sayin bağlinin dikkatini cekmeliyiz arkadaşlar var gucumuzle twittera yuklenelim ne kadar etki o kadar yakindir sonuçların açiklanmasi unutmayın başkan da bitiyor iş
-
@terkiphatasi E biri de çayı ayarlasın. Çaysız olmaz.
-
@paretowilfredo çay da benden olsun
-
Arkadaşlar twitterda problem mi var bakar mısınız?Sayfa yüklemesi yapmıyor.
-
@hattorihanzo kardeşim nick namen de süper bu arada :))
-
@paretowilfredo 10 kilo çay alıp hepsini demletmeye razıyım
-
@krtalprn hocam onun hakkında bilgi veremem üzgünüm ama baya güvenilir aslında zaman konusunda da net birşey söylemek mümkün değil dün de söyledim ama gidişat onu gösteriyor gibi
-
@hattorihanzo hocam sağ olun var olun :)))
-
@brzezinski hocam başladık bile #SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın
-
Arkadaşlar etkinliğe lütfen haydi.
-
Arkadaslar yemek teklifiniz icin tesekkurler oncellikle ama maalesef yine bize gelen bisey yok denildi ama oda bu sefer daha kalabalikti bence twitterden etkinlige devam etmede yarar var ozellikle sayin baskani etiketlemeye devam insallah bu hafta aciklanmis olur olumlu donemedegim icin ozur dilerim tekrardan