9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Hocam ozaman siz benim paylasimini gormemis okumamis farzedin sonuclarin aciklanmasini ben herkesten cok istiyorum.
-
Bence bu saatten sonra duyum felan yapmayın mümkünse..
-
“Gecenin en karanlık anı, şafak sökmeden az önceki zamandır.” demiş Victor Hugo
-
ben teşekkür ederim @doktortilki kendi adıma.artık umutlanmıyorum ama bir ses olması iyi geldi nedense :)çok uzun sürdü açıklamasız bekleyişimiz
-
rekoru kırmaya ne kaldı ki
-
@doktortilki yok hocam size bir söz dediğimiz yok sagolun yine de duyum için gün tutmasa haftası bile tutsa yeter
-
Bu sonuç açıklamalar nezaman yaklaşsa geçmişte yaşanan o acı deneyimler aklıma geliyor sonuçlar açıklanınca birden birileri seviniyor birileri üzülüyor sayfalara girilmiyor. biri bir yandan sevincini paylaşıyor biri saydırıyor oraya buraya şikayet etmenin yollarını arıyor önceden veya bu forumda tanışmış iki arkadaştan biri kazanıyor diğeri kalıyor hele kazananlar ayrı bir sayfa kurup orda devam ediyor ya sanki bisikleti olmayan iki küçük dosttan biri bisiklete kavuşunca binip dostundan uzaklaşması gibi bir garip his kaplıyor insanı kaybeden,dostunun kazanmasına sevinmek istiyor ama sevinemiyor kazananda dostunun kazanamamasına üzülmek istiyor ama üzülemiyor.Biri çok umutluyken olmadı öbürünün tutunacağı son dalıydıda olmadı birinin daha ilkiydi oldu öbürkü üç yıldır çabalıyordu nihayet dedi. Biri torpil var dedi halbuki kendide torpil bulmuştu ama işe yaramamış(iyiki) öteki haketti beriki çok kötü geçti diyordu da kazanmış bu nasıl mülakat.eh bir kişi sevinirken üç kişide üzülecek tabikide hayatta kazanmaktan daha büyük olasılıkla kaybetmek var.kendimizi bunlara hazırlayarak bekleyelim bu sonucu.
-
@bcd hocam çok güzel yazmışsınız.Yaşanılan sürecin psikolojik yansıması tam olarak böyle
-
@doktortilki insallah pazartesidir ya bekleyecek derman kalmadi
-
Game of thrones un sezon arası bile senden daha kısa sürecek galiba be sgk
-
@luthor ahahahaha ben bir de açıp okuyorum onları :))
-
@dogancay Ben hiç merak etmedim hocam.Her gördüğümde sinirlerimi zıplatıyor artık
-
@doktortilki anlaşılan dayanak veremiyorsun.
Neyse Amacım seni yermek değil benim güzel kardeşim ama 3 aydır duyumlar girdabında başımız döndü bu yüzden ucuz duyumlar yemekten şiştik yoksa sende bizim kader ortağımızsın bizi en iyi senin anlaman gerekir bu konuda -
@slutskyy hocam daha bu gün bakanlıktan emekli bir akrabamla görüştüm sen uzun bir süre umudu kes ordan otur dersine çalış dedi zamanla alakalı birşey söylemek güç şuan belirsiz herşey diye bilgi almış daha önce de duyduğum herşeyi yazmaya çalıştım buraya ama çoğu kişi rahatsız oldu bundan o yüzden bende pek yazmak istemedim sorduğunuz için söylüyorum amacım kimsenin umudunu kırmak falan değil iyi geceler diliyorum herkese
-
@furkitofaso Sağolun Hocam teşekkür ederim. Arkadaşlar sabah uyanınca biraz kötü bir haber olarak bunu okuyacaklar ama gerçekler bunlar maalesef.
-
@slutskyy açıkçası söylediğim kesindir diye birşey tabiki yok ama bilgi bu şekilde aynen aktardım bende haftaya diyen arkadaşınkini daha şimdi okudum inşallah onun dediği doğrudur ve açıklanır hepimiz beklemekten sinir stres sahibi olduk ama malesef bilgi baya sağlam çok güvendiğim bi insan ve emekli olmdan önce de çok çok önemli bir konumda çalışıyordu
-
@furkitofaso uzun süre 10 gün 1 ay 1 yıl yoksa unutulduk mu! nedir yani belirsiz olan nedir akrabanıza bunları da sormuşsunuzdur eminim belirsiz olan neymiş çok merak ediyorum açıkçası giren belli çıkan belli
-
@nolmuyor hocam unutulma falan değil de şuan için bir kaç hafta gibi bi zaman olmadığını anlıyoruz burdan öyle olsa derlerdi ki abi bi kaç haftaya bitiririz hadi kuruma gitti 3 5 gün öyle ekle 20 güne açıklanır diyebiliriz o zaman belirsiz denilmesinden daha bu 20 günlük süreye dahi girilmediğini anlıyoruz artık ne anlıyorsanız benim şahsen çıkardığım bu baştanda söyledim inşallah en kısa zamanda açıklanır benim çıkarımım bu şekilde amacım kimsenin umudunu kırmak değil inşallah ben ve akrabam yanılırız inşallah ona söylememişlerdir doğruyu yaşlı bu emekli sallayalım diye öyle demişlerdir bunları temenni etmekten başka bi çaremiz yok gibi
-
@hadinbahım evet ama sevk tarihinde 5 gunluk rapor almıştım. Beni bir sonraki sevke öteledi. Ağuztos ayına geldiğindede yukseklisans başvurusu yapmıştım. Sevk tarihinin son 2 gunu alacak şekilde 5 gunluk rapor alabilirsin aile hekimliğindende olur
-
Duyumlar bir oyle bir boyle. Bence de atıldık bi koseye!