9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@aday-memur birilerini zan altında bıraktığımı iddia ediyorsun. Eğer öyle bir durum oluşmuşsa zan altında bıraktıklarımdan da özür dilerim. Madem bu kadar dürüst, başkalarının hakkını savunan birisisin sen de beni fesatlıkla suçlarayarak, hedef saptırmakla veya böyle tepki verdiğim için referans kovalıyor oluşunla zan altında bırakmıyor musun sevgili iyi niyetli kardeşim?
-
Allah için şu sınavı bir an önce açıklasınlar herkesin nevri döndü herşeyden tartışma çıkıyor hepimiz bunaldık artık
-
@staticman, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@burcus artık forumda algı yapıldığını düşünmeye başladım. Sürekli olumsuz şeyler dile getiriliyor ve papağan gibi tekrarlanıyor.. Mesleğe dair birşeyler paylaşılsa dediğiniz gibi hiç değilse bilgi sahibi oluruz. İçimizde muhakkak eksi bilgisi olanlar vardır. Aramızdaki üstad ve bilgi sahibi arkadaşlara sözüm.. En azından kafamızda dağılır.
O zaman kafanız dağılsın az biraz.
- Mesleğe yeni giren bekar denetmen yardımcısı maaşını 3750 TL olarak yakın zamanda bir gönderide paylaşmıştım.
- Bunun dışında lisans mezunu olan arkadaşlarımız 9/1 olarak mesleğe başlar ve lisede okunan hazırlık ve yüksek lisans gibi kriterler bu derece / kademenizi etkiler, değiştirir.
- İstanbul dışındaki diğer illerde İl Müdürlüğü bünyesinde görev yaparsınız, İstanbul'da Avrupa Yakasında 4-5 farklı merkez ve Anadolu Yakasında ise Maltepe'de bir binada görev yapılıyor . ( Bina 1 yıllık )
- Hiyerarşi olarak Guy'daki gibi şef - merkez müdür yardımcısı gibi bir silsile yok. İl müdürü ya da il müdürünün görevlendirdiği il müdür yardımcısı bizlerden sorumludur. Kurum içerisindeki yeri ve değeri çoktur denetmenlerin.
- Görev sahası ve konusu ;
- Kayıtdışı istihdam ( sadece primlerin yatması değil kazançların eksik gösterilmesi vb.
- Gelir Tespitleri ( aylık ve gelir bağlanması gereken konularda haksahipleri hakkında inceleme istendiği durumlar oluyor.)
- Anlaşmalı ( muvazaalı ) Boşanmalar
Şimdilik bu kadar
-
6641 mesaj olmuş referans muhabbeti dönüyor. Ülkenin durumu ortada. Ahbap çavuş ilişkisi memleketin iliğine işlemiş. Burda birbirinizi kıracağınıza bimere, cimere yazın. Etkinlik yapın. Adam sana diyor fetö zart zurt var ,ya bana kendini kanıtla temşz olduğunu ya da güle güle. Torpilsiz referansız giren yok mu? Var. Ama tam tersi de var. Ben 2013ten önce adamların yurdunda kalan(bir süre) bir arkadaşımın önemli bir yerde mülakattan elendiğini biliyorum(sebibi bu fişlemişler elemanı). Ha tam tersi de olduğu oluyor. Bu sistemi burdaki 20li yaşlarındaki gençler olarak biz yapmadık. İyi üniversite bitiriyoruz, iyi dil puanı, iyi kpss puanı alıyoruz. Ama o kelli felli amcalara yetmiyor. İlla bizden belkide eğitimi düşük olan insanların önünde el pençe durup, ben bak temizim, düzgün adamım, vatanperverim dememizi bekliyorlar. Bir tane bile disiplin suçu işlemedim ama 2 mülakattan elendim. Eş dostla karşılaşıyon hemen diyor niye referans bulmuyorsun. Buluncada millet diyor niye hak yiyorsun. Cidden bu sistemi bu yola girmeden önce bilsem, mahallede borçla harçla bir dönerci falan açar psikolojim bozulmadan yaşardım. Birbirinize yükleneceğinize bizi bu hallere sokanlara yüklenin.
-
@denetcii kardeşim ben ne alınıcam kan senin damar senin inşallah dediğiniz gibi olur en kısa zamanda açıklanır da hepimiz kurtuluruz bu belirsizlikten.
-
@alexdesouza hocam ben dun duyum paylastim benim torpilim olsa sabah aksam burda ne isim var. Bi duyum alabilmek için kackisiye dil dökülüyo ricaminnet ediliyo bilmiyosun galiba
-
@nolmuyor onu sormadım ama bence onun bağlayıcılığı yok bizim için olsaydı bakanlıktan o minvalde bişey duyulurdu zaten şu kadar bir vakit var o zamana kadar açıklamak zorundayız denilirdi kimsenin ağzından öyle bir söz çıkmadı
-
@brzezinski birkaç hafta olsaydı bu süre söylenirdi 100 gün beklemişiz 2 hafta hiç bişey bu sürenin içinde az kaldı denmesi bile yeterli olurdu böyle birşey denmemiş ben duyduğumu sizlere aktardım inşallah en kısa zamanda açıklanır ben yanılırım hiç sorun değil amacım duyduğumu paylaşmak sizler de bilin diye kader ortağıyız bu yolda
-
@furkitofaso O kadar gerginim yine güldüm :):) Kardeş vallaha kusura bakma olumsuz duyumlara gelemiyorum :):)
-
@denetcii valla kardeşim bu forumda nerden baksan bir aydır sonuçlar ha açıklandı ha açıklanacak az kaldı yıl sonuna yetiştirilmeye çalışılıyor o geçti yılın ilk haftası açıklanacak ya da ilk iki haftası içinde açıklanacak bu güne geldiğimizde bakıyoruz ki ne gelen var ne giden bırak sonucu bir Allahın kulu arkadaşalr dağılın gidin işinize gücünüze bakın bile demedi şimdi de hala deniyorki haftaya bilemedin en geç ocak sonu bakıcaz görücez artık inşallah en kısa zamanda açıklanır da biter bu çile
-
@alexdesouza bence yanlış bir tutum içerisindesin kardeşim bu bakış açını gözden geçirmeni öneririm. Şu forumu takip eden binlerce insan var ve bunların içinden bakana, yardımcısına, müsteşar a ulaşabilen en net duyumları bizimle paylaşabilecek çok arkadaşımız vardır ama şu bakış açısından dolayı linç edileceğini bildikleri için birşey paylaşmaktan çekiniyorlar belkide
-
@sgkemekcisi doğru diyorsun ama şu ana kadar bu bilgileri paylaşan arkadaşlar hepimizi yanılttı. 100 gün oldu hala en ufak bir işaret yok. Kaynak göstermeden bilgiyi atıyolar ortaya doğal olarak beklenti içerisine giriyoruz. Zaten ben bu duyum işine de inanmıyorum artık. O duyumu verecek kişi zaten alenen söylüyor twitter da vs. Herhangi birisini araya sokmuyor önceki promosyonda gördüğümüz kadarıyla. He gerçekten bir şey bilen bir arkadaş varsa da söylesin kaynağını ona göre itibar edelim. Gerilere doğru bakarsanız görürsünüz birisi bir duyum atınca çoğu ders çalışmayı bırakıyor, kimisi hayaller kuruyor vs. Sonuç? Hiçbir şey... Bu şekilde buradaki yüzlerce kişinin duygularıyla oynamaya kimsenin hakkı yok.
-
@alexdesouza sende haklısın kendine göre kardeşim. Benim kastettiğim kişiler senin bahsettiğin duyumculardan ziyade bu topilli algısından dolayım paylaşım yapmaktan çekinen kişilerdi ama benimki de bi tahmin tabi. Hakkımızda hayırlısı olsun. Umarım en kısa zamanda açıklanır
-
#JülideBiziDenetmenYap diyesim var
-
Gençler bu iş böyle olmuyor etkinlik şart.Hemde çok yoğun katılımlı bir etkinlik.Son kez bastıralım arkadaşlar.Herkes tanıdıklarına face twitter kullanmayan arkadaşlarına söylesin böyle belirsizlik bizi anca birbirimize düşürtür.Akşam 20:00 da toplanalım arkadaşlar lütfen.#SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın bu tag üzerinden birbirimizi bulalım.Herkes facede de yaysın.Bir tek benim yazmamla olmuyor.Yazdığımı kopyalayın bütün gruplara yayın.Haydi arkadaşlar trip atmanın birbirimizi kırmanın zamanı değil.Herkes çok yıprandı bu belirsizlik artık bitsin.
-
@denetcii etkinlik yine yapalım şansımızı deneyelim ama gördük ki twitter dan o kadar uğraşmaya kayda değer bir sonuç alamadık. Ya sosyal medyayı kaale almıyolar ya da biz yeterli baskıyı kuramıyoruz. Önerim şu: hepimiz haftaya yazılı olarak dilekçe yazıp kurum başkanlığına göndersek, mesela 100 dilekçe bile göndermiş olsak kurumda büyük baskı oluşturacağını düşünüyorum. Tek yapmamız gereken yarım saat ayırmak ve 5 liraya göndermek. Ne dersiniz?
-
@alexdesouza @denetcii pazartesi gündüz başlayalım etkinliğe 100 gün dolmuş oluyor nasıl olsa
-
Ben her yere yaydım arkadaşlar pazartesiyi bekleyemicem.Lütfen kusura bakmayın.
-
Sosyal güvenlik denetmen yardımcılığı mülâkat sonuçları malumunuz 100 gündür açıklanmadı.Bu sürenin uzaması hem bizleri hemde diğer sınavları bekleyen arkadaşlarımızı yıprattı.Artık uzaktan seyretmeyelim ve Twitter etkinliğine destek verelim arkadaşlar.Etkinliğin işe yaramayacağını düşünen arkadaşlar lütfen yorum yazmasın.Hem 10. Dönemi bekleyen hem de il göç' ü bekleyen arkadaşlarımız da lütfen bizlere destek versin.Twitter açmak 2 dk nızı almaz.Saat 20:00 da .#SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın tagı altında buluşuyoruz.Lütfen ama lütfen duyarsız kalmayalım.Arkadaşlarımıza da haber verelim.( Etiketlenecek kişiler @msbagli @jsarieroglu @ztarikdaroglu @cceylan58 )
-
Arkadaşlar 100 gündür açıklanmayan sınav sonucunuzu haber yapma kararı aldık. Umarım faydası olacaktır. Verdiğiniz emeklerin karşılığı olarak sizlere 100 gündür beklemeyi reva görenlere sesinizi duyurmanıza bizden de ufak bir katkı olur diye umut ediyoruz.