9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@furkitofaso Kardeş alınma ama Şubat'ı bulsun kafamı keserim net.Uzun bir süre ümidi kes demis akraban da sanırım 100 gün geçtiğini bilmiyor.En kötü ocak sonunu bulur diyorum Şubat'ı bulursa çarşı karışır.
-
Hocam şubatı da bulsa martı da bulsa elimizden gelen bir şey yok. Twitterdan o kadar yazdık çizdik tek bir kelime alamadık. O kadar yazmamıza rağmen sonuç sıfır. Bilmem sizde aynı şeyleri hissediyormusunuz artık argo şeyler yazmamak için kendimi zor tutuyorum. Insanları bu noktaya getirdiler.
Beklemekten başka çaremiz yok.
Bakanlığa veya kuruma sürekli telefon mu açsak?
Bakan hanımın katıldığı programlara mı katılsak? Çıkışta yakalarız belki.
Bakan hanımın ziline basıp mı kaçalım? Tabiki headshot yemezsek kaçarız?
Bakan hanımın evinin önüne sprey boyayla mı yazsak?
#sdydsonuçlarııı!Kafamda deli sorular. Bu arada 99. güne merhaba dostlar.
-
@furkitofaso kardeşim iyi de zaten kimseye süre olarak bilgi verilmiyor net bir tarih olarak surec devam ettigi icin daha var demisler o da muglak bir kelime bu haftada olabilir gelecek hafta da
-
@furkitofaso sonuclar baskanliga gittigi gün aciklaniyor mesai mefhumu olmadan bekleme yok
-
Bu mülakata girdikten hemen sonra, önceki promosyonda olduğu gibi 102 günlük vs. sürelerler değil de daha kısa olacağını söylentisi vardı. Şimdi geldiğimiz nokta ise rekoru kaç günle kıracağımız söz konusu...
99. günden merhaba. -
Duyumu olacak kadar bağlantısı olanın torpili de vardır, çok net gözüküyor
-
@alexdesouza ya Hocam geçin artık torpili vs. Artık lütfen sürece odaklanın
-
@slutskyy Sürece odaklanın derken ne yapalım mesela? Biraz aç şu cümleyi..
-
@furkitofaso kardeşim akrabanız bu resmi gazetede yayınlanan süreç için ne diyor peki 30 günlük süreç bize vurmayacağını mı düşünüyor
-
@alexdesouza asıl sen şu cümleyi bir (yükseköğrenim mezunu olduğunu varsayarak soruyorum ) açıklar mısın?
Duyumu olanın referansı vardır???????? Allahım bu nasıl bir zeka ürününbir cümledir
Kardeş bilip bilmeden boş yorum yapıp insanları zan altında bırakmaktan ne anlıyorsunuz ya?
Ezberlemişsiniz bir “torpil furyası” başka bir şey konuşacak kelime oluşmamış dağarcığınızda.
Duyum alacak çevren Yoksa duyum alabilenlere tepki vermek için başka bir yol seç.
Bu kadar fesat olma.
İnsanlar tanıdıklarına soru da mı sormasın nasıl bir “zihin” anlamakta güçlük çekiyorum.
İşin acayip yönü en çok ta böyle tepkiler verenler referans kovalayan tipler çıkıyor.. bir nevi hedef şaşırtıyorlar.. bu yüzden bırak bu işleri. -
arkadaşlar ben perşembe günü açıklanacağına inanıyorum. bu beni inancım. kurumdan herhangi bir tanıdığım yok ve bilgi de almadım. sadece inanıyorum. isterseniz siz tahmin deyin. ayrıca sizde tahminde bulunoyorsunuz yok bu hafta yok şu hafta diye. ben de bir güb tahmin ettmim hepsi bu. torpil olayına gelince de benim hiç torpilim yok. sevmiyorum ve istemiyorum. eğer benden daha başarısız olanlar torpille kazanırsa hakkkımı onlara helal etmeyeceğim. yani anlayacağınız sadece bir beklenti
-
Zaten olmuş 100gün daha uzun bi süre umut nasıl kesilir acaba.Allahım şu yetkililere biraz sağduyu vicdan nasip etsin yahu en kötüsü kazanamayacaz sanki denetmenken işimizi mi kaybediyoruz bizim olmayan biley için oturur 1ay üzülür sonra çalışmaya bakarız en kötü ama şu süreci nasıl bir eziyet haline getirdiler nolur kötü duyum paylaşmayın arkadaşlar kötünün de dibini yaşıyoruz artık iyi şeyler yazın maaşları illeri beklentileri hayalleri yazın okuyalım içimiz açılsın açıklanana kadar kazanmış gibi yapalım sonra zaten olmazsa oturur üzülürüz bi süre..
-
Bu süreç herkesi hasta etti şu hale bak. Okumayin arkadaşlar burayi, takibi birakin çıkın hava alin baska seylerle mesgul olun
-
@burcus artık forumda algı yapıldığını düşünmeye başladım. Sürekli olumsuz şeyler dile getiriliyor ve papağan gibi tekrarlanıyor.. Mesleğe dair birşeyler paylaşılsa dediğiniz gibi hiç değilse bilgi sahibi oluruz. İçimizde muhakkak eksi bilgisi olanlar vardır. Aramızdaki üstad ve bilgi sahibi arkadaşlara sözüm.. En azından kafamızda dağılır.
-
@aday-memur Farkındaysan kafasından atıp yok şu gün açıklanacak, yok yılsonu, yılbaşı, 2. hafta, haftaya, hafta sonu gibi duyumcular sayesinde burada insanlar beklentiye giriyor, umut ediyor veya twitter vs. uğraşıyor hayal kırıklığına uğruyor en sonunda. Bunları görüyoruz di mi? Kafadan atıp da veya alakasız bir yerden duyup tahmini, kulaktan bilgileri burada paylaşarak insanları duygularıyla, hevesleriyle oynamak kimsenin hakkı değil. Ben bu duruma tepki göstermek için yazdım. Her duyumu olanın referansı olmayacağını ben de biliyorum. Ayrıca bak arkadaşım öncelikle ne mezunu olduğum nereyi bitirdiğim seni ilgilendirmez bu bir. Burada her yazılana cevap vermek zorunda da değilsiniz bu da iki. Beğenmediğin bir yorum gördüysen cevap verip karşında hiç tanımadığın kişiyi aşağılama hakkına da sahip değilsin bu da üç.
-
Çok net 2 cümle yazayım, KPSS A sürecinde ilkeniz olsun. Kimse ne zaman açıklanacağını bilemez arkadaşlar. Duyumlara inanmayın.
-
Arkadaşlar ayrıca burada belli bir kitle var. Anonim hesap oluşlarına mı güveniyorlar bilmiyorum da sanki forumun sahibiymiş gibi her yazılana atlayan,sürekli başkalarıyla diyaloğa girip; yazdıklarını tersleyen, büyük büyük laflar edip milleti umutlandıran bir güruh var. Öncelikle burası adı üzeri bir forum. Herkesin her şeyi yazabildiği, kimsenin kimseyi tanımadığı bir sayfa. Unuttuysanız hatırlatayın dedim, beğenmediğiniz her yoruma atlamak değil saygı duymak zorundasınız.
-
@alexdesouza AZ önce duyum verenlerin torpilli olduğunu ima edip şimdi çark etmişsin bakıyorum.
“Forum” denilen bu saha da senin kafana göre insanları zan altında bırakabileceğin bir yer değil.
Eğer bu iğnelemelerinle forumu amacından saptıracağını düşünüyorsan yanılıyorsun. -
Duyum veren arkadaşlara laf soylenmis saniyolar ki dogrudan alinan bilgiler bunlar tanidik insanlardan yok öle bir sey çogumuzun tanimiyor bile bu bilgi verenleri Arkadaştan es dosttan rica ediliyor binbir ısrarla tanidigina sormasi için sirf bir nebze bilgi alabilmek icin sadece kendi icin değil buradaki ayni yolun yolcusu olan arkadaslari icin onlara bilgi verme , destek olmak için elinden geleni yapıyor. Asıl kenardan ordan burdan tanıdığı olupta burada olup bitenleri sadece izleyenlere bakilmali derim. Ha burasi forum diye spekulasyonlara moral bozmak icin yazilanlara trolluklere ses cikartilmayacak diye yok öle bir sey burda insanlar 100 günü geçen bir süreçte bekliyor ve tukenme noktasinda kimseye sahsen trolluk yapan moral bozanlara sessiz kalmam herkes sorumlulugunu bilmeli burasi memurlar net gibi troll çöplügü degil .. Diyeceklerim bu kadar kalin saglicakla
-
Neyse biz ne kadar dil döksek de her forum da böyleleri ebediyyen mevcut olacak.
Bu yüzden forumun gereksiz bir şekilde kirlenmemesi İçin muhattap almamak en doğrusu.